bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yemin ediyorum odam pizza koktu :( açım sabahtan beri yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 NYPD den barbekü soslu pizza söyleyinde hayatınızdaki en kötü şeylerden birini yiyin. Tuzu köklemişler yerken agzın yanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 benim son zamanlarda favorim Little Caesar's ın Büyüksün Sezar kare pizzası, baya iyi tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ne güzel görünüyor beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 et olmayan yemek yemem normalde. elimin tersiyle masadan yapanın suratına fırlatırım. al bunu sen ye şimdi. kırıklarıyla ye hayvansın derim. döverim karnına tekme atarım. ama pizza'da et olunca sevmiyorum. gerçek bir formaggiocuyum pizza konusunda. 4 peynirli pizza denilen şey hepsini döver ): http://www.youtube.com/watch?v=bA9MaYcHfq0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 fede said: ankarada heralde 10 farklı yerde yedim. NYPD gibisi yok New York Police Departman dayağı gibisimi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ahmedinejad said: turtles pizza var k.esat'ta o da baya iyi. Lahmacun gibi yapıyorlar ama harika oluyor. Meksika acılısı enfes yana yana yiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 New York Pizza Delivery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ankarada süper striper diye okudum. eve gideyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 pizzanın güzeli lahmacun gibi olur abi zaten amaç hamur üzerinde malzeme yemekse pide var krallar gibi, pizza ince hamur olur sosuyla malzemesiyle öne çıkar. mmmnhhhnnnss açıktım fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 aklıma imge'nin et pizzası geldi. mis. açım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 midem bulandı pizzaları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Holy said: üzerinde et olduğu sürece seni bile yerim. Çok yanlış yerlere çekilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 upper crust güzel istanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 GERGE said: Biraz once Pizza Il Forno diye bir yerde pizza yedim, Dominos, Pizza Hot, Tadim gibi zincirlere bin basar direk. Tavsiye ederim, Cankaya'da: https://ankara.yemeksepeti.com/TR/Restoran/Pizza-Il-Forno_-Yildiz/5d11f471-ea3a-49f1-af2c-4cde297c048c/TR_ANKARA/m.ys Sundan yedim orta boy, yaninda da tiramisu aldim, 19 lira tuttu: http://www.oburcan.com/wp-content/uploads/2013/05/P1030244.jpg Burada adam uzun uzun anlatmis: http://www.oburcan.com/pizza-il-forno-ankara/ quattro formaggi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 4 çeşit peynir yok gibi orda ya az yağlı dolabın gözünde sararan ezine peynirini atmışlar yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bingildak said: pizzanın güzeli lahmacun gibi olur abi zaten amaç hamur üzerinde malzeme yemekse pide var krallar gibi, pizza ince hamur olur sosuyla malzemesiyle öne çıkar. mmmnhhhnnnss açıktım fena. Şunu demeye geldiydim. Orcinali böyle; gerçi kalıp peynir koymuyorlar quattro formaggi'ye ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Fin said: 4 çeşit peynir yok gibi orda ya az yağlı dolabın gözünde sararan ezine peynirini atmışlar yalan. ezine de bir peynirdir ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Buddha said: ahmedinejad said: turtles pizza var k.esat'ta o da baya iyi. Lahmacun gibi yapıyorlar ama harika oluyor. Meksika acılısı enfes yana yana yiorum. ahah aynen lahmacun pizza yapıyor herifler. meksika 1 kere istedim bir daha da istemedim ben. karışık iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 nesini beğenmediniz,çok güzel duruyor.İnce hamur,bol malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 NYPD'nin kutusunu bile yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 nypd ilk yedigimde cok sevmistik kiz arkadasimla ama sonra o eve istemis cok kotu gelmis. ondan beridir de yemedim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 hadi sevabına bi de izmirden süper pizzacı söyleyin pizza venedik demeyin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 GERGE said: Biraz once Pizza Il Forno diye bir yerde pizza yedim, Dominos, Pizza Hot, Tadim gibi zincirlere bin basar direk. Tavsiye ederim, Cankaya'da: https://ankara.yemeksepeti.com/TR/Restoran/Pizza-Il-Forno_-Yildiz/5d11f471-ea3a-49f1-af2c-4cde297c048c/TR_ANKARA/m.ys Sundan yedim orta boy, yaninda da tiramisu aldim, 19 lira tuttu: http://www.oburcan.com/wp-content/uploads/2013/05/P1030244.jpg Burada adam uzun uzun anlatmis: http://www.oburcan.com/pizza-il-forno-ankara/ Bu pizza değil direk kıymalı pide lahmacun tarzı bir şey olmuş ve çok beğendim. Keşke bursa da yapan biryer olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 goruntusu bence hic ic acici degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar