Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Gişe rekortmeni 'Matrix Reloaded', sinema tarihine hatalarıyla da geçmeye hazırlanıyor. Filmde 42 çekim hatası bulundu. İşte sitede yer alan şaşırtıcı hataların bazıları: -Otoyol sahnesinde Trinity'nin kullandığı otomobilin plakası "DA 2003" iken bir anda "DA 203" oluyor. -Otoyoldaki kovalamaca sahnesinde polis arabalarının markası Chevrolet Caprices iken bir anda Chevrolet Impalas oluyor, sonraki sahnede yine Chevrolet Caprices'a dönüşüyor. -Neo ile Ajan Smith'in parkta konuştuğu sahnede Smith'in güneş gözlüğünde ilginç bir görüntü göze çarpıyor. İnanılması zor olsa da bir kameraman ve tripot üzerindeki kamerası. -Şehir elektriğinin kesildiği sahnede arabaların tepe lambaları da sönüyor. Elektrik kesintisi nedense bu arabaları da etkiliyor. -Otoyoldaki kovalamaca sahnesinde Ajan, Trinity'nin kullandığı arabaya çarpıyor ve sol dikiz aynası parçalanıyor. Ancak, sonraki sahnede Trinity son rampayı çıkarken görüyorsunuz ki ayna sapasağlam. -Morpheus'un filmin sonunda kader üzerine yaptığı konuşma sırasında güneş gözlüklerine bakanlar, bu etkileyici sahneden tat alamıyor. Çünkü, bilge Morpheus'un güneş gözlüklerinde mikrofon ve kamera görülüyor. Bu, sahne boyunca da sürüyor, yani kaçırmak çok zor. -Neo'nun dövüş sahnesinde bir kılıçla yaraladığı adama dikkatle baktığınızda kılıç adamın koltuk altına yavaşça girip çıkıyor. -Yine, otoyoldaki kovalamaca sahnesi. Arabalar birbirine çarpıyor, birbirinin üzerine düşüyor, yan dönüyor. Bir de bakıyorsunuz ki bu çarpmayı sağlayan bir kabin ve onu kullanan teknisyen. -Ajan Smith'lerin 100 tane olduğu sahnede kimileri Smith'e hiç benzemezken, bir kısmının saç modeli, bir kısmının kafalarının şekli farklı. ---------------------------- Kaynak:Mynet http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&no=1&ref=haberHome Valla adamlar yazmış nekadar dogru bilmem.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şehir elektriğinin kesildiği sahnede arabaların tepe lambaları da sönüyor. Elektrik kesintisi nedense bu arabaları da etkiliyor. ehehe koptum buna birde smith in kopyaları bilg da yapılmadı hepsi makyajla olsun okadar bence güzeldi onlar:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Doğrudur bu hatalar bilemiyorum da, ben gözlüklere özellikle baktığımda kamerayı göremedim hata yakalayayım diye herhalde benden kaynaklanıyordur. Ancak unutmayın ki her filmde 100-150 arası hata vardır en azından. Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'de 140 küsür hata vardı hatta. Yani 40 küsür hata çok iyi bir sayı hele ki böyle her sahnesi özel efekt, araba parçalama dolu bir film için.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 fLim süper bi$i diyeMiyoRum oLur böyle ufak tefek hataLar..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eh isl filmde 150ye yakin hata olmasina karsin bu filmde 40 kusur hata olmasi bence gayet ii on filmede isallah 5 10 hatayla kapatilar artik bu aciklarini:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 fakat bu hataların çok azı sinemada 1-2 kere seyredilince anlaşılacak türden, sonradan insan evinde filmdeki ayrıntılara dikkat ede ede seyredince görebiliyor ancak. mesela smith'lerin farklı olduğunu ben sinemada farkedemedim, çok etkileyiciydi benim için. kamera akasını seyredince anladım olayı..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben de bi tek smithleri fark ettim iyi mi ? :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sen cem yılmaz'da gülmeyen, david copperfield'da "aha ip var" diyenlerdensindir kesin.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bi de en çok göze çarpan, neo mermileri durdurduktan sonra yere düşürüyor, sonra dövüş sahnesi başladığı zaman yere baktığınızda mermilerden iz yok :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ona gelene kadar kurtadamın göğsüne devasa gürzü oturtuyor kan filan yok.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 film guzel bence..ufak tefek hatalarda olur o kadar diyip gecmek lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet 40 hata çok az 150liye nazaran :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 -Otoyoldaki kovalamaca sahnesinde Ajan, Trinity'nin kullandığı arabaya çarpıyor ve sol dikiz aynası parçalanıyor. Ancak, sonraki sahnede Trinity son rampayı çıkarken görüyorsunuz ki ayna sapasağlam. bunu farketmiştim ben ikinci izleyişimde.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ayrica neo ile dowusen masa uzerinde adam wuruo kurdanlik dusuo diger sahnede geri gelio[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bide sey war ajan arabanın uzerıne basıyoya bı araba havalnıyor orda arabanın ıcı bombo$ adam gozukmuyo sonra o 100 ajanın oldugu sahnede bazı ajanların kravat ıgnelerı sagdan bazıları soldan sonra neo o 312321 tane kursunu durduruyoya hepsı yere dusuyo hemen ardından baska kameraya gectımı yerde hıc kur$un yok ... hmmz sonra war biraz daha nese aklıma gelırse yazarım ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi 23 katım kadar demir sopayla smithlere wuruo adamlardan kan çıkmıo we 20 metre hawalanıolar falan ne iştir :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 niye çıksın?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Smith eskiden ajandı bir bedene girerdi kurşun vs darbesi alınca o beden ölürdü başka bir bedene geçerdi.Ama artık o ajan değil ve tamamen bir virus nasılki kendini clonluyorsa clonlarının ölmemesininde bir açıklaması vardır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mermilerde kusursuzdu tetikten çıktıktan sonra. İlk filmdede aynı hata vardı sanırım. Ama bu etkileyici olsun diyede yapılıyor olabilir[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Şehir elektriği kesilince yalnız arabaların tepe lambaları sönmüyo senin dediğin gibi DynamicK :) ;) , aynı zamanda bolis fenerleri ve farlar da sönüyor! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hıc dıkkatımı cekmemıs valla nasıl seyretmısım ben fılmı oysakı cok dıkkatlı seyrederdım... bırde yukarda bırı yuzuklerın efendısınde hatalar var demıs o hataların ne oldugunu bılen varsa yaza bılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben bu çekim hatalarına fazla inanmıyorum en azından dvd sini izlemeden bir şey söylemem ..[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Buyrun her filmin hataları http://www.moviemistakes.com[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bir filmi hata bulmak için izleyen kişileri kınıyorum ya. Bence çok güzel yapılmış film. Detaya inersen hata bulamayacağın bir film yok. sen akışına bırak kendini gayet güzel zevk alıyorsun.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Virus, 24 May 2003 14:28 tarihinde demiş ki: Gişe rekortmeni 'Matrix Reloaded', sinema tarihine hatalarıyla da geçmeye hazırlanıyor. Filmde 42 çekim hatası bulundu. İşte sitede yer alan şaşırtıcı hataların bazıları: -Otoyol sahnesinde Trinity'nin kullandığı otomobilin plakası "DA 2003" iken bir anda "DA 203" oluyor. -Otoyoldaki kovalamaca sahnesinde polis arabalarının markası Chevrolet Caprices iken bir anda Chevrolet Impalas oluyor, sonraki sahnede yine Chevrolet Caprices'a dönüşüyor. -Neo ile Ajan Smith'in parkta konuştuğu sahnede Smith'in güneş gözlüğünde ilginç bir görüntü göze çarpıyor. İnanılması zor olsa da bir kameraman ve tripot üzerindeki kamerası. -Şehir elektriğinin kesildiği sahnede arabaların tepe lambaları da sönüyor. Elektrik kesintisi nedense bu arabaları da etkiliyor. -Otoyoldaki kovalamaca sahnesinde Ajan, Trinity'nin kullandığı arabaya çarpıyor ve sol dikiz aynası parçalanıyor. Ancak, sonraki sahnede Trinity son rampayı çıkarken görüyorsunuz ki ayna sapasağlam. -Morpheus'un filmin sonunda kader üzerine yaptığı konuşma sırasında güneş gözlüklerine bakanlar, bu etkileyici sahneden tat alamıyor. Çünkü, bilge Morpheus'un güneş gözlüklerinde mikrofon ve kamera görülüyor. Bu, sahne boyunca da sürüyor, yani kaçırmak çok zor. -Neo'nun dövüş sahnesinde bir kılıçla yaraladığı adama dikkatle baktığınızda kılıç adamın koltuk altına yavaşça girip çıkıyor. -Yine, otoyoldaki kovalamaca sahnesi. Arabalar birbirine çarpıyor, birbirinin üzerine düşüyor, yan dönüyor. Bir de bakıyorsunuz ki bu çarpmayı sağlayan bir kabin ve onu kullanan teknisyen. -Ajan Smith'lerin 100 tane olduğu sahnede kimileri Smith'e hiç benzemezken, bir kısmının saç modeli, bir kısmının kafalarının şekli farklı. ---------------------------- bu dedikleri film hatası değil, matrix'in bug'ı :D[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar