Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Selam, ya dün gece acile gittim ortopedici yok devlete git dediler falan salladım bugünde gidemedim de. durum şu, ayağım burkuldu ^^. ama normal burkulma dııl bu, normalde et ezılmesı oluodu ( sağ ayağım bu arada ) sağ tarafta aşağıya doğru. şimdi şişlik öle yok ağrı yok dururken ama sola çevirmeye çalışınca biraz acıo. sanki kemiğim acıyor hareket ederken çok fena değil ama arada vuruo acı. nedir bu varmı bi falsosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Catlak ve bag zadelenmesi olabilir zorlamadan doktor git ilerlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 anlayabileceğim bi yol var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 damar damar üstüne binmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 direk doktora git çok tehlikeli bir duruma da dönüşebilir evde bekledikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ortopedist deilim ama gelirsen ortopedist arkadaslara gosteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ortpedici yoksa bile bariz birşeyse kırık olup olmadığını söyler acildeki doktorlar üstüne basma acildeki doktorlar buna bir şey yapmaları lazım ben de bugun arkadaşı aynı sebepten hasteneye götürdüm cidden acil bir hasta gelse ÖLÜR çoğu branş için acil nöbeti yazılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 benim kız ark2ın böyle senin gibi olmuştu. bir gün sonra gitti doktora bağlara bir şey olmuş alçıya aldılar 20 gün falan alçıda kaldı ayağı. burkulma deyip geçmemek lazım. ağrısı sürüyorsa bir sıkıntı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Tayyibe bir iki bir de benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 oncelikle ayagını doktora goturemedigin her gun bandaj-buz-yukselte tut ve dinlen 4 lusunu uygula. Ozellikle bilek burkulmalarında yumusak doku zedelenmesi kotu, bagların kopmamıstır zedelenme varsa zaten yukarda yazdıgım 4 luyu uyguluycaksın 2 hafta 3 hafta kadar. Doktora git. ne kadar erken okadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bağ koptuğunda davul gibi şişiyor bacak. bilek hizamda kopmuştu benim bir kere dizime kadar şişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar