Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Gezi Topiginde yazmak istemedim. Ama kafamda söyle bir fikir olustu. Simdi acik konusmak gerekirse. Pati zaten genel anlamda yapi olarak muhalif bir durus sergiliyor. Benim merak ettigim diger forumlar. ben baska forumlara takilmiyorum. Bu yüzden bende bilgi eksikligi var. Var mi aranizda atiyorum: Arabalar üzerine bir forumda üyeyim ordaki insalar böyle böyle düsünüyor diyebilen. Cünkü burda sanki kendin pisir kendi ye modunda herkezin böyle düsündügünü saniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ben öyle yerlere özellikle girmiyorum sinir hastası olmamak için. şu karadenizli spiker kafasında milyonlarca adam var oralarda. hiç birisine laf anlatamazsın. burada onlar barınamıyor hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 forumtr ci var mı aceb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Seele said: Gezi Topiginde yazmak istemedim. Ama kafamda söyle bir fikir olustu. Simdi acik konusmak gerekirse. Pati zaten genel anlamda yapi olarak muhalif bir durus sergiliyor. Benim merak ettigim diger forumlar. ben baska forumlara takilmiyorum. Bu yüzden bende bilgi eksikligi var. Var mi aranizda atiyorum: Arabalar üzerine bir forumda üyeyim ordaki insalar böyle böyle düsünüyor diyebilen. Cünkü burda sanki kendin pisir kendi ye modunda herkezin böyle düsündügünü saniyoruz. Techturkey geziyi sonuna kadar destekliyor her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 aynen patide bile çok atarlıyım aptal bir atarım var. başka forumlara katlanamıyorum. bakmamayı tercih ediyorum. dün o rizede polis dövtürtmüyoruz tarzı bir event sayfasına bakarken duvarımda 2 bardak kırıldı sinirden. ellerim falan titremeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tamam anliyorum, bende girmiyorum. ama abi eylemde olmayan sadece izleyen "sokaktaki adamin" kafasindan neler geciyor cok merak ediyorum. Pati homojen degil bir ölcü asla olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tabi canım ben zaten çok sinirlenip bardak ve kupa kırdım. sonra ne kadar aptal bir adamım lan ben dedim temizlerken onları. biri manyak mısın lan sakin ol aptal aptal işler yapma desin diye yazdım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 manyak mısın lan sakin ol aptal aptal işler yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Seele said: tamam anliyorum, bende girmiyorum. ama abi eylemde olmayan sadece izleyen "sokaktaki adamin" kafasindan neler geciyor cok merak ediyorum. Pati homojen degil bir ölcü asla olamaz. bunu gerçekten merak ediyorsan iki şey öneririm. biri zaman gazetesi yazarlarını okumanı, onlar akp içindeki bir bölümü temsil ediyor böyle biraz kalender tavrı olanları. ahmet turan alkan falan. eylemdeki şiddeti de eleştiriyor hükümeti de. bir de habervaktime falan bak işte. o da böyle milli görüş kökenli kiracısına kan kusturan hacı ev sahiplerini falan temsil ediyor. tayyip'e tapan kesim bunlar. forumlar da bunların aynası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 dün de dedim, gaming community lere (team razer, ign, mass luminosity, gaming tribe, corsair gaming fln gibi) söyleyelim destek plz gibi, ama böyle çarpıcı ve gamer ların da dikatini çekecek birşey olsun. min-liang tan abiye yazdıydım iplememişti sağolsun peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 alakası bile yok. o bahsettiklerin bindirilmiş kıtalar %5 bile değil. zaman gazetesi genel olarak akp'nin değil cemaatin görüşlerini yansıtır. zaten fetonun açıklamalarına da bakarsanız gazetenin şuanki durumuyla örtüşüyo. habervaktim, beyaz tv, 24 tarzı yayın organlar direk o %5 e yönelik. bi de akp seçmeninden ne kadarnını kurtarırım diye uğraşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ayrıca sadece paticik değil internetin hiç bir yerinde olaylarla ilgili sağlıklı bir örneklem seçilemez. zaten akpnin seçmeni internetle akp döneminde tanışan hatta büyük kısmı hala tanışmayan insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hacım sakin ol sipeys double yaptın bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ya o evde oturan %50 için dedim ben onu. hepsi rize'deki gibi vahşi değil, hepsi cemaatçi de değil. bu grup ikiye bölünmüş durumda yarısı tayyip de abarttı artık ama bu çocuklar da abarttı yeter artık kafamız şişti diyor diğer bir kesim de tayyiip'e kurban olun ah bi elime geçseniz ağzınızı kırarız da yapmıyoruz diyor. bu kesin gerçeklik değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ahmedinejad said: bir de habervaktime falan bak işte. o da böyle milli görüş kökenli kiracısına kan kusturan hacı ev sahiplerini falan temsil ediyor. tayyip'e tapan kesim bunlar. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 aynı şekilde düşündüğümden, donanımhabere bakmıştım ben. ama cahillerden kafayı yiyip çıktım. sürekli çarpıtma haberleri, resimleri (özellikle din üzerinden istismar, çarpıtma, yok camiye ayakkabı ile girilmiş, cami soyulmuş, eli sopalılar cemaatmiş insanlar onlara küfretmiş, eylemciler talan ediyor, yok pkklılarla elele böyle yalanları) koyan tipler mi dersin, polisin her hareketine alkış tutan mı dersin, polisle gidip dövmek istiyorum bu eylemcileri diyen gerizekalıları mı dersin. insanlar bunlarla mücadele ediyor yani ben kafayı yedim okurken. 21k mesaj atılmış şu karadenizli spikere bile vay ne iyi konuşmuş diyen cahiller var. illaki facebookta sildiğiniz 1-2 adam olmuştur bu olaylardan sonra işte burda bir sürü var böylesi. gerçi insanlar eylemde olduğu için bunlar yazıp duruyor olabilir o sırada. hala devam ediyor mu bilmiyorum. ama hala tayyipi tutan bir çoğunluk var. kutuplaşma oldu baya yani onu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 yok abi bu tayyipciler akıllanmaz asla.adamların kafası bidon kafası anlamak bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Facebook'tan silme olayı nedir abi? Ben direk eklemiyorum herhangi bir olay sonucu silebileceğim tipleri. Nezih bir listem var sdf Diğer forum siteleri de reklam arasına sıkışmış istek sayfası tadında olduğundan ilgi alanıma girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Şimdi bana kızanlar ,hiç anlamadan dinlemeden düşünmeden saldıranlar olacaktır fakat gene de söyliyeyim. Bu direnişin zamanı zamanlama olarak gezi parkı karar, düşüncesi vs vs sonra olması doğru fakat imf ye borç bitmesinden sonra olması yanlış oldu. Ortalama milletin bakış açısı böyle. Ayrıca 3. köprü maket resimleri ortada dolaşması da kötü. Zaten başbakan sanırım 3. köprü yapıyoruz, şunu bunu yaptık çekemiyorlar tarzında konuşuyor Başıma gelen bir olayı anlatayım. Aynı kurumun a,b,c bölümleri olsun. a,b ye zam geldi 150-250 tl arası bizim bölüm c bölümüne verilmedi. Sendika sendika çıktı sitelerinde bu anlaşmayı biz imzaladık deyince c bölümü olarak hepimiz isyan ettik ve istifalar başladı. Bunu gören sendika tamam alacağız edeceğiz diye oyaladı bizi, o ortamda bile deli gibi sendikayı savunanlar vardı ve şu an son durum a,b, bölümü ek ödeme aldığıyla kaldı. Bize 1 sene oldu hala bir şey yok ve hala o sendika başta. Olaylar sırasında c bölümündekilerden bazıları istifa edin falan filan derken c bölümü daha da sarıldı sendikaya mesela. Gelelim konuyla bağlantıya diğer siteler eğer yapısı direniş karşıtı ise bir sürü malzeme toplamay çalışıyorlar . Şu an gördüğüm başbakanın lafları+cami de içki içen gençler iyi prim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bu konu da gündemle ilgili. taşınmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 fenn said: Şimdi bana kızanlar ,hiç anlamadan dinlemeden düşünmeden saldıranlar olacaktır fakat gene de söyliyeyim. Bu direnişin zamanı zamanlama olarak gezi parkı karar, düşüncesi vs vs sonra olması doğru fakat imf ye borç bitmesinden sonra olması yanlış oldu. Ortalama milletin bakış açısı böyle. Ayrıca 3. köprü maket resimleri ortada dolaşması da kötü. Zaten başbakan sanırım 3. köprü yapıyoruz, şunu bunu yaptık çekemiyorlar tarzında konuşuyor Başıma gelen bir olayı anlatayım. Aynı kurumun a,b,c bölümleri olsun. a,b ye zam geldi 150-250 tl arası bizim bölüm c bölümüne verilmedi. Sendika sendika çıktı sitelerinde bu anlaşmayı biz imzaladık deyince c bölümü olarak hepimiz isyan ettik ve istifalar başladı. Bunu gören sendika tamam alacağız edeceğiz diye oyaladı bizi, o ortamda bile deli gibi sendikayı savunanlar vardı ve şu an son durum a,b, bölümü ek ödeme aldığıyla kaldı. Bize 1 sene oldu hala bir şey yok ve hala o sendika başta. Olaylar sırasında c bölümündekilerden bazıları istifa edin falan filan derken c bölümü daha da sarıldı sendikaya mesela. Gelelim konuyla bağlantıya diğer siteler eğer yapısı direniş karşıtı ise bir sürü malzeme toplamay çalışıyorlar . Şu an gördüğüm başbakanın lafları+cami de içki içen gençler iyi prim yapıyor. camide içki içen gençler diye bişey yok defalarca gösterildi videolarla camideki ortam. hala içki içen diyorsun ekonomi bilginin de kahvedeki adamdan daha kötü olduğunu tescillediğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 diğer forum sitelerine hiç bakmadım.bi ara dh e bakayım dedim ama korktum.dh değilde forumtr yi çok merak ediyorum ama girersemde sinirlerim tavan yapar o yüzden girip bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 5 gün kadar önce dh'ye bakayım diyip korkunç manzaralar ile karşılaşmıştım.frmtr çok büyük ihtimalle 10 kat daha kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 fenn said: Gelelim konuyla bağlantıya diğer siteler eğer yapısı direniş karşıtı ise bir sürü malzeme toplamay çalışıyorlar . Şu an gördüğüm başbakanın lafları+cami de içki içen gençler iyi prim yapıyor. https://www.facebook.com/photo.php?v=165391233636996&set=vb.117212904985880&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 donanımhaber'e üyeyim 10 senedir bok herif dolmuş cemaathaber diyelim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar