hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 vay anasını millet akıllanıyor demek yavaş yavaş aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sam said: ben ldp'ye oy vermiştim bebeğimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çeto olsaydı popodaşlar derdi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ben de verdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 nabıyonuz haytalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Myshkin said: sipeyskeyk said: Noyzura said: geç dahi olsa birşeyi anlamak hiç anlayamadan ölmekten güzel. Peki ya şimdi akpyi desteklediğin sürecin yarattığı açığı ne şekilde kapamayı düşünüyorsun ? Açığı kapatmayı bir keşten öğrenecek değilim ya? O keş senin saçmalıklarının getirdiği sonuçlarla sokakta savaşıyor, o yüzden olabilir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ldp ye nasıl oy verir lan bi insan ldp varken bi tane jipi vardı ilçe teşkilatının böle mahallede gezerdi artis artis 7 oy çıktı 10bin kişiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 arcane said: ayrıca şu yazdıkların tamamen forumda üstümüze gelmeyin akp'ye oy verdirtirsiniz tehdidi Lost in translation olmuş panpa, tercüme ediyorum senin için. said: Arkadaşlar lütfen insanların akpye oy vermesine neden olan koşulları anlamaya ve bu koşulların yeniden oluşmasını engellemeye çalışın. Faşizme karşı faşizan bir tavırla mücadele ederek aynısının laciverdi oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 acilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Başlıktan çıkan soru? Direniş olunca geri vitese takan liboşlar ihtilal olsa paşalara kucak dansı mı yapacaktı? lol Ayılmak için tokat yiyin abi siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ldp'ye 2002'de oy vermiştim, besim tibuk gittikten sonra eski hali kalmadı zaten. cem toker başarısız, ulusalcılara yanaştı zaten e-muhtıra vaktinde hepten sildim adamı. değişse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 axedice said: arcane said: ayrıca şu yazdıkların tamamen forumda üstümüze gelmeyin akp'ye oy verdirtirsiniz tehdidi Lost in translation olmuş panpa, tercüme ediyorum senin için. said: Arkadaşlar lütfen insanların akpye oy vermesine neden olan koşulları anlamaya ve bu koşulların yeniden oluşmasını engellemeye çalışın. Faşizme karşı faşizan bir tavırla mücadele ederek aynısının laciverdi oluyorsunuz. faşizan tavır olmayan yerde de yazıyor aynısını. bıragh yahu biliyoruz kimlerle muhattap olduğumuzu, protokol droidi lazım değil niyeti suratından okunan adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Kafalar kafalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Noyzura said: geç dahi olsa birşeyi anlamak hiç anlayamadan ölmekten güzel. Peki ya şimdi akpyi desteklediğin sürecin yarattığı açığı ne şekilde kapamayı düşünüyorsun ? Açığı kapatmayı bir keşten öğrenecek değilim ya? şu postun çıktısıyla hastaneye gitsen 2 gün iş göremez raporu garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 arcane sen hangi partiye oy vereceksin söyle de ben ona vermeyeyim. akp'den kurtulup bkp'ye geçmenin alemi yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 popodaşlık yapacam diye tayyip tavrına şakşak tutuyorsunuz şurada ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Troleybitler sizi...B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeys bu hafta 8-9 pati ile görüştüm. sende izmirdeymişsin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: sipeys bu hafta 8-9 pati ile görüştüm. sende izmirdeymişsin galiba.aynen, hepsi beni tanır. Döveceksen geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ben de öpüjem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 izmire geldiğimde görüşelim ama döveceksen gelmem niye geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Orçun, aras, rıdvan.. Hepsine işkenceyle yerimi söyletebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Rıdvanı seç lütfen tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. içki içmiyom diyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar