fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: fede said: ben de bu başlıkta kaç gündür direniş ile ilgili hiç bişey yazmıyorum. cuma günü gittim sadece kuğuluya ondan sonra da bidaha gitmedim. direnişe karşı neden bu tavrı takındığımı açıklamak istiyorum diye söze girdim ama tutucam kendimi yine zamanı gelince konuşucam, bi konuşursam türkiyede taşlar yerinden oynar Noldu lan ellediler mi? ısınamadım ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 abi sanırsam şu SS subayı kızın çıktısını alayım en bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Üstte yazdıkların konusunda da haklısın bu arada, her konuda ayrımı iyi yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aquila said: affederiz, ama unutmayiz! +1 çizgisini bozmayanları da unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Laorx said: sipeyskeyk said: Sana kelepir kulaklık sattım sen sus. sdads sustum. adeta bir sahenk hemen susturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Başbakanımızı şeytan gibi göstermeye çalışıyorlar, oysa ki şeker gibi adam. http://i.imgur.com/xfhdw1O.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Çok güzel yazmışsın, ayrıca samimisin. Ben de AKP'yi, sivil anayasayı vb. doğru oldukları noktalarda destekledim. (Bir marksist olarak) Bu tutarsızlık değil aksine gerçek tutarlılıktır. 1998'de başörtüsüne özgürlük eylemine katıldım. Başörtüsüne özgürlük eylemiyle seküler yaşama/alkole vb. özgürlük eylemlerinin arasında ne ortak nokta var? Özgürlük. Bu eylemleri ADD düzenlemedi ki? Kürtlerden tut liberallere, hippilere, ibnelere, yeşillere, sosyalistlere, komünistlere ve hatta ülkücülere(ulan bahçeli ben senin) vb. kadar AKP hariç herkes şu anda orada. AKP içindekiler bile ikiye bölünmüş durumda. O yüzden pişman olacak birşey yok. Ben eminim ki 49% un en az yarısı şeriat gelsin diye onlara oy vermedi. Batı standartlarında bir ülke olacağımızı falan düşündüler. Ha, şu andan sonra da bu hareketin sivil kalması ve 28 Şubat kafasına teslim olmaması da önemli. Yani bu hareketin sonunda özgürlükçü, bilimsel bir kafa çıkarsa işte Türkiye baharı o zaman olur.(gerek islam, gerek kürtlere ve diğer etnisitelere bakış falan filan) Ha yok Perinçek kafası gelirse zaten Teyyipden bile daha fazla zulmeder o eylemlere katılan gençlere. Siker atar yani bilemezsin. Ben senin siyasi duruşuna geri vites diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 akp ilk geldiğinden beri eğer sivil anayasa falan yapacağına inandıysanız diyecek birşey yok yani. 11 senedir dilimizde tüy bitti arkadaş, radikal müslümandan liberal demokrat OL MAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aynen geri vites değil kandırılmışlıkların yüzüne vurulmasıdır kısaca aydınlanmadır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Pirvan. Teşekkür ederim, doğru anlamışsın. Birine söyledim biraz önce, bu tutumum artık CHP li olduğum veya geçmişte yapılanları mazur gördüğüm anlamına gelmiyor. Dediklerine aynen katılıyorum, bundan sonrası çok önemli. Benim gibi birçok insanın akp ye verdiği destekte geçmişte yaşananların, bahsettiğin hususların büyük payı var. Umarım yeni gelecek siyasi oluşum toplumun her kesimini kucaklasın, etnik ayrımcılık yapmasın, başörtüşü başörtüsüz diye ayırmasın. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Umalım da bu fırsat iyi değerlendirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: aynen geri vites değil kandırılmışlıkların yüzüne vurulmasıdır kısaca aydınlanmadır bu işte bize sorsa, önceden aydınlatılmışı vardı, ama o kendi ampulunu takmayı seçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 seçimlere daha var. size son söyleyeceğim akp'den uzaklaşan insnları tekrar akp'ye mecbur etmeyin. daha da söylediğimi anlamazsanız ne halimiz varsa onu görürüz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ne güzel dedin be Sufi. Bazılarının tavrına bakınca aynı şey geçti içimden, beni bu desteğe iten nedenleri tekrar hatırladım adeta, komik. Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum da, her şeyin bir sebebi var gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 "mecburen" oy veriyorum diyenleri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mecburen değil. Oy vermenin mecburiyeti olmaz, biraz anlamaya çalış üç nokta ile sövmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 akp yi seçmeye, hiç iktidara gelmeyenler karşısında tekrar mecbur kalmaya yöneltecek hiç bir şey yok. sacmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 oy vermek mecburi demedim ki, oyumu mecburen akp ye veriyorm diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 senin ağzını kapatmak için veriyor olabilir mesela mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 benim mi? versin oycuğunu o zaman napaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: akp yi seçmeye, hiç iktidara gelmeyenler karşısında tekrar mecbur kalmaya yöneltecek hiç bir şey yok. sacmalamayın.eskiden vardı artık yok.Kötünün iyisi kalmadı hepsi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 şahıs olarak sen değil tabi, kişilerle kimsenin problemi yok. sen derken bir tavrı kastettiğim açık. neyse daha fazla yazmıycam. ne anlatmaya çalıştığım çok açık, çok düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sufi said: seçimlere daha var. size son söyleyeceğim akp'den uzaklaşan insnları tekrar akp'ye mecbur etmeyin. daha da söylediğimi anlamazsanız ne halimiz varsa onu görürüz zaten. şu topicte anlatmak istediğimin özeti (dip not düşme ihtiyacı hissettim: akp ye yakınlaşanlardan olmadım hiç, kendim için söylemiyorum yani : P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Cuce said: kimseyi aşağalıyarak, özür dilemeye zorlıyarak bisey olmaz arakdaslar. sipaysin düşüncesi deişmişl kendini kötü hissetmiş suclu hisstmiş özür dilemiş. bence o kadarda suclu değil öpüyom kendisini. sipeys özür diledi diye samde yanlsı değil suclu deil özür dilemek zorundada değil. onuda öpüyom. Fistan said: aynen geri vites değil kandırılmışlıkların yüzüne vurulmasıdır kısaca aydınlanmadır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yürü be speys! yurtdışındamısın hala yoksa katıldınmı yürüyüşlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 AKP nin radikal bir tabanı var geri kalan oy verenler adamların mükemmel pazarlama stratejisi ürünü neticesinde oy verenler. Bunun herkes farkında bi tayyip farkında değil. Hala %50 kafasında takılıyor adam. Partinin geri kalanı da o %50 saçmalığına inansa çoktan islamik rejimi kuramaya kasarlardı. Oy verenlerin çoğu kaşına gözüne oy vermiyor, adamların inandırıldığı "ekonomi iyiye gidiyor" söylemlerine oy veriyorlar. Artıolarak bir de oy verecek başka bir parti göremeyenler var. Ki onlara da bir noktada katılmaktayım. Şeriattan meriat, islamik rejim bu topraklardan geçti aga geri gelmez daha. Bunun neden olamayacağını da kaç gündür eylemlerde görüyoruz. Bu ülke gençlerinin istemediği bir şey bu topraklarda tutunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar