arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sufi said: çok üzgünüm. benim de gölgeme katlanmak zorundasın, erzak alıp oy verdi dediğinin de gölgesine ktlanmak zorundasın, çarşaflı laf anlamaz dinlemez yobazın da gölgesine katlanmak zorundasın. kimsenin gölgesiyle ilgili tasarrufta bulunma haddine sahip değilsin. zaten akpnin bugüne kadar aldığı oy, geçmişte senin kafandakilerin şu haddini aşmasının sonucu. dünyanın en ağır siyasi yenilgisini nuhun ankara makarnasına bağlayarak dilediğin kadar kendini avutabilirsin. ama keşke onun yerine birazcık özeleştiri yapabilseydin bugün akpyi konuşuyor olmazdık. anlamamakta ısrar edene anlatmakta ısrar edecek değilim. ister anla ister anlama. neyse ki bu forum dahilinde bile şu tavrı sergilemeye devam edenlerin sayısında ciddi bir azalma var. zaman geçtikçe herkesin öğreneceği yeni yeni şeyler çıkıyor. bazı insanların bunu tepmemesi güzel.AKP'ye oy veren sorumlu değil AKP'ye oy vermeyin diyenler sorumlu yani? Şahane bir mantık. Makarna bir faktördür, onların çektiği de bir faktördür ama nasıl hepsini makarnaya bağlayamıyorsak aynı şekilde o kesimin çektiklerine de bağlayamazsın. Ayrıca özellikle geri vites başlığında, çuvaldızı kendine batırmadan benim damgalamadığım pusulaların faturasını bana soramazsın. "Nasıl yendik ama" yapman Tayyip'in çoğunluk biziz, 50%'yi evde zor tutuyorum demesinden farksız. Çoğunluk olmanız sizi haklı veya bilinçli taraf yapmaz. Sadece çoğunluk yapar. Azınlıklar biber gazına ve polis şiddetine maruz bırakılırken sesimizi kısma hakkı hiiiiç vermez. Seçtiğiniz başbakan resmen diktatörlük yaparken başkasını özeleştiriye davet etmek trajikomik. Neyse ki forum genelinde az kaldı senin gibileri. En fazla kandilde içki içmeyin diyebilecek kadar hadlerini aşabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 @BaaL, değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: sdeceokuyangenç said: Konuşma tarzı olarak demek ki insanlara o samimiyeti veriyosun derim. seni tanımıyorum fistanıda orçunuda tanımıyorum. genelleme yapıyorum genelde böyledir. bu durumları çok yaşıyosan kendi davranışına bak bence. Yatırım tavsiyesi değildir ya şimdi türk psikanaliz yeteneklerini konuşturmaya gerek yok. tamam aklına bir fikir geliyor ve sonuç olarak ortada 4 var ama bu 2 + 2 = 4 olmak zorunda değil senin düşündüğün gibi. 1 + 3 = 4 olabilir 1 + 1 + 1 + 1 = 4 olabilir 2.7 + 1.3 = 4 olabilir... hani basit bir mantık ile çok bariz birşeye çok alakasız analizler dökmeye gerek yok. Adam her konuda sataşıyordu. Bunda dozunu kaçırdı ve bariz ağır kelime yazınca rahatsız oldum şikayet de bulundum. Banlanınca da gelip "türkiyenin çok kritik bir zamanında banlı kalmak istemiyorum paticikte diye yalandan sevdim seni muhhabeti yaptı" bu kadar basit. Hani sataşmadan duramıyorsa bile herkes ayarını bilsin. senin şuan bunu savunmana gerek yok. Bak ne demişim orda tanımıyorum sizleri genelde öyledir. Öyle olmayabilir demek bu. değilmiş tamam sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tayyip interneti keserse adam fistan olarak giremeyecek belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 girer girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: "popoya parmak bir samimeti kimse ile sevmiyorum" DÜN GECE ÖYLE DEMİYODUN UAHAUHAUHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 arcane said: Sufi said: çok üzgünüm. benim de gölgeme katlanmak zorundasın, erzak alıp oy verdi dediğinin de gölgesine ktlanmak zorundasın, çarşaflı laf anlamaz dinlemez yobazın da gölgesine katlanmak zorundasın. kimsenin gölgesiyle ilgili tasarrufta bulunma haddine sahip değilsin. zaten akpnin bugüne kadar aldığı oy, geçmişte senin kafandakilerin şu haddini aşmasının sonucu. dünyanın en ağır siyasi yenilgisini nuhun ankara makarnasına bağlayarak dilediğin kadar kendini avutabilirsin. ama keşke onun yerine birazcık özeleştiri yapabilseydin bugün akpyi konuşuyor olmazdık. anlamamakta ısrar edene anlatmakta ısrar edecek değilim. ister anla ister anlama. neyse ki bu forum dahilinde bile şu tavrı sergilemeye devam edenlerin sayısında ciddi bir azalma var. zaman geçtikçe herkesin öğreneceği yeni yeni şeyler çıkıyor. bazı insanların bunu tepmemesi güzel.AKP'ye oy veren sorumlu değil AKP'ye oy vermeyin diyenler sorumlu yani? Şahane bir mantık. Makarna bir faktördür, onların çektiği de bir faktördür ama nasıl hepsini makarnaya bağlayamıyorsak aynı şekilde o kesimin çektiklerine de bağlayamazsın. Ayrıca özellikle geri vites başlığında, çuvaldızı kendine batırmadan benim damgalamadığım pusulaların faturasını bana soramazsın. "Nasıl yendik ama" yapman Tayyip'in çoğunluk biziz, 50%'yi evde zor tutuyorum demesinden farksız. Çoğunluk olmanız sizi haklı veya bilinçli taraf yapmaz. Sadece çoğunluk yapar. Azınlıklar biber gazına ve polis şiddetine maruz bırakılırken sesimizi kısma hakkı hiiiiç vermez. Seçtiğiniz başbakan resmen diktatörlük yaparken başkasını özeleştiriye davet etmek trajikomik. Neyse ki forum genelinde az kaldı senin gibileri. En fazla kandilde içki içmeyin diyebilecek kadar hadlerini aşabiliyorlar. kafandaki kalıp yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 biri "siz o partiye oy verdikçe başbakan %51 arkamızda diyor" yazmıştı koysun ya şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sdeceokuyangenç said: Noyzura said: sdeceokuyangenç said: Konuşma tarzı olarak demek ki insanlara o samimiyeti veriyosun derim. seni tanımıyorum fistanıda orçunuda tanımıyorum. genelleme yapıyorum genelde böyledir. bu durumları çok yaşıyosan kendi davranışına bak bence. Yatırım tavsiyesi değildir ya şimdi türk psikanaliz yeteneklerini konuşturmaya gerek yok. tamam aklına bir fikir geliyor ve sonuç olarak ortada 4 var ama bu 2 + 2 = 4 olmak zorunda değil senin düşündüğün gibi. 1 + 3 = 4 olabilir 1 + 1 + 1 + 1 = 4 olabilir 2.7 + 1.3 = 4 olabilir... hani basit bir mantık ile çok bariz birşeye çok alakasız analizler dökmeye gerek yok. Adam her konuda sataşıyordu. Bunda dozunu kaçırdı ve bariz ağır kelime yazınca rahatsız oldum şikayet de bulundum. Banlanınca da gelip "türkiyenin çok kritik bir zamanında banlı kalmak istemiyorum paticikte diye yalandan sevdim seni muhhabeti yaptı" bu kadar basit. Hani sataşmadan duramıyorsa bile herkes ayarını bilsin. senin şuan bunu savunmana gerek yok. Bak ne demişim orda tanımıyorum sizleri genelde öyledir. Öyle olmayabilir demek bu. değilmiş tamam sakin kusura bakma gerginim bugün biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: kusura bakma gerginim bugün biraz.butthurt diyenler oluyo ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Cons said: Noyzura said: "popoya parmak bir samimeti kimse ile sevmiyorum" DÜN GECE ÖYLE DEMİYODUN UAHAUHAUHI ashaskdjhsakld of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 noyki gene aggrolamış milleti. şeker gibi adam lan ne istiyonuz heriften. - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Jedi said: Noyzura said: kusura bakma gerginim bugün biraz.butthurt diyenler oluyo ona moruk forumda laf sokmalarınızdan daha sert dertlerim var. cumadan beri kelle koltukta takılıyorum geceleri ve arkadaşlarımın kafa gözü yarılıyor. onun dışında dediğim gibi karakolluk da oldum bugün ve birini dövmenin eşiğinden döndürdüm kendimi . hani paticik falan bende çok seviyorum , kusura bakma kankan bana küfür ettiğinden banlandı ama kes yani artık bu yaptığına buttlick deniyor çünkü kendi aranızda takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ne kankası hacı ben direk kendim yazıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 iyi aferin takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://stream1.gifsoup.com/view/77168/leave-britney-alone-o.gif leave noyan aloneeeeee asuhdasuda o nasıl sinir bozucu bir loopmuş lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 qq geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yakışıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar