BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paraya sıkıştığım için satıyorum emektar dostumu. Aslında hiç isteğim yok ama çok pis paraya sıkışmış bulunuyorum son olan olaylarda iş güçte kesattı ve çok para harcadım. 1995 Model Shadow 600. Motoruna çok iyi bakıldı, hala bebek gibidir. Sokağa çıktığınızda dikkatleri üzerinize çeker. Custom yapımdır dışı. Rahat yol tutar ve uzun yolculukta fazla sarsmadan gidebilirsiniz. Hiç bir motor sorunu yoktur, TT Custom da bakımları yapılmıştır hep. Şimdilik bu iki foto akşam daha iyilerini koyarım : not : motor altımda küçük gibi çıkmış ama benim boy 2 metre ona göre düşünün :) fiyat yazmamışım : 7 bin TL istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 cok guzelmiş be, motor ehliyetim olsaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 seqo ipotek etsin motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 7 az, 10 iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 lan forum zenginleri, bu adama sattırtmayın olm bu motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 param olsa ikinci kez düşünmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 600 ilevel shadow priest satıyosun sandım bi an. dedim, amk nasıl 600 item level yapmış lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 askjdhjksdhf yok öle bir şey oyun acclerimi satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 taksimde yaptığı yardımlardan dolayı borç batağına girmiş adam !!! hadi patidaşlar birlik olup beilocana yardım ayağı uzatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Onları hallettim ya çoğunu gelecek ayı kurtarmaya çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 km? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 eve geçince yazayım. Unuttuğum bir şey var diyordum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 #BeIlow lan pati bi buluşma yapalım adam dükkanını 5kere boşalttı direnişçiler için pamuk eller cebe hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 NolaxThensbane said: #BeIlow lan pati bi buluşma yapalım adam dükkanını 5kere boşalttı direnişçiler için pamuk eller cebe hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Motor tatlıymış bayağı ama motor ehliyeti almadan düşünemem bile malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 km? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sahibinden e falan koyda arkadaşlara falan linkleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yanlız motor altında küçük durmuşu bırak arabalar da senin yanında ufak durmuş nasıl kocaman bir adamsın sen :) motor da şahaneymiş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Kaç KM'de abi? Bakım durumları felan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ha bir de yakıt durumu ne? Ekonomsi ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Km ye bakamadım bi otoparka gidip. Bakımları hep TT Custom da yapıldı. Yakıt normal chopperlardan biraz daha az yakıyor. 20 tl lik benzinle Ortaköyden Taksime 2 kere gidip geliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yani toplamda +-50 kmde 20 tl. Sağlam yakıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 3k verrim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar