Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alana almayana mubarek olsun

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Tarumar said:

Mery said:

Senin de kandilin mubarek olsun. Gezi de herkese hatirlatiyorlardi. Duyarli olun, kandilde icki icen taskinliknyapan olursa uyarin diye. Ama el arabalarinda bira satiliyor, nasil olacak yarin bilmem. Umarim habervaktime malzeme cikarmayiz

sanane insanlar istediği zaman içer.

...

sanane lan insanlar istediği zaman baska insanlara kibarca böle bişeyi rica eder.

bi öküzün inadına karsı mucadele ediliyorken, inadına icki icmek kadar abzürd bişey yok. günlerdir sokaklardayım ne kavga gördüysem insanların arasında tartısma gördüysem icki yüzünden. gece binlerce insanın arasında sarhoş sahış birbirine dayılanan tipler.

icmek isteyen icsin, ama gününü gecesini uykusunu sağlığını parasını malını mülkünü kariyerini özgürlüğünü riske atabiliyosa insanlar bir amac ugruna, bi günde icmiyebilirler aynı amac için.

geciniz bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

GENCOSMAN said:

Dışarda ne olduğunu bilmeyenler ne güzel dökülüyor ortaya

ahah ya ne diyim, içki olmadan nasıl sarhoş olmayı beceriyorsunuz hayret

kandil kutlaması yapmak garip mi?

ahmetalttan midir ne zikkimsa onu yonelik yazdim. İsterseniz portakalin turuncu olmasini kutlayin her yil, herkesin inancı kendine, ama buraya gelipte sokaklarda neler döndüğünün hala farkında olmadan "içip taşkınlık yepmayin yeeeaa" diyen arkadaşlara idi o sözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmetalttan said:

tamam için sapıtın yobazlara malzeme verin amk. ama sonra buraya gelip "bizi satırlarla dövdüler" diye ağlamayın.

yobazları takanmı var burda bi defol git ya. trollünde iyisi vardır sen berbatsın.

kandil kutlama mevzusunu bile eylemde içki içmeyine nasıl getirdiniz hayret ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya rastgeldim sarhoş olup ne dediini bile anlamdan birbirlerine girene.

gecen gün gümüşsuyunda yine itik kakış oldu biri araya girenlerden biri abi noluyo napıyosunun bi kişiye 5 kişi saldırıyosun dedi. savunduğu 1 kişi "ne la ahauıu ah mına hueaahhgg" diye itti cocuğu sonra cocuğun kızdığı 5 kişi "la muhahgaaagaga lalala" diye adamı permütasyonla itişdiler. sonunda o 5 kişiden biri yine 5 kişiden birine taş attı kafasını kanattı.
Sosyal ağlarda paylaş

yani daha küçük gruplar içinde olabilir maalesef ama ana toplanma meydanı olan gezi parkında sağlam bir ortak irade var. sağduyunun merkezi yani. orada yaşanacağını sanmıyorum. zaten genel bir "alkol olmasın" fikrinin de yaygın olduğu bir günde daha iyi dikkat ederler herhalde ağzıyla içemeyenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ya arkadaşlar 1 gün içmeyerek inancın olmasa bile saygı amaçlı bunu yapmak çok zor bir şey değil. şöyle bir süreçten geçerken bu özveriyi göstermek büyük bir şey değil gerçekten. evinde, mekanda ne bileyim başka ortamlarda isteyen içsin tabii ama şu hareketin olduğu zaman bütün kameralar çekerken inadına der gibi toplum içinde alkol içmenin bir manası yok.

onun yerine 1 günlüğüne inancı olanın inancı olmayana saygısı olsun, içmeyin baskısı yapmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...