Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Arkadaşlar ben Antalyadayım ama şunu merak ediyorum dün okumuştum bir yerden 40-50 kişi Amerikan Büyükelçiliğie yürümüş ve direk panzerler devreye girmiş. Şimdi böyle bir şeyin yapılabilme şansı nedir? Sizce esas bunun yapılması gerekmiyormu esas hedef bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Neden gereksin ki? Amaçtan şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kaç gündür heryerde yazıp çiziyorum. kesinlikle kurumlar hedef alınmalı bu saatten sonra zaten. oyuzden yakışıklı eylemlerin kurumlara yapılması lazım aynı zamanda, onları insiyatif almaya zorlamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 napcaksınız amerikan buyuk elciliginde gelin mandanız olalım mı diceksiniz anamadım ki su gunki olayla alakası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 amerikaya yanaşmaya mı çalışıyoruz yoksa tepki mi gösteriyoruz, bu hareketle amerikanın ne alakası var ki? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ne demek ne alakası var abi. AKP yi başımıza musallat eden onlar Şimdi akp gitse ne olcak yine bu adamlar tayin edicek bence şu an yapılacak en etkili eylem Amerikan büyükelçiliğine yürümek ve orda eylem yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Yürüyüş yapılacak yerler Medya kurumları AKP il örgütleri valilik gerisini karıştırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 amerikadakiler toplanıp türk büyük elçiliğine yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tüm elçilikler şu şekilde alakalı: 5 gündür yediğimiz sansürün bilgilendirilmesi ve amacımız birnci dilden doğru şekilde iletilmesi noktasında önem arz eden kurumlar bunlar. tabii yürüyüşlerin ve bildirimlerin yakışıklı olması da bir okdadar önemli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Desenize millet bağımsızlığı düşünecek kıvama gelemedi demek paticik bile böyleyse şu an. Şu an eğer Amerikan büyükelçiliğinde ciddi protestoler gerçekleştirilirse bir çok denge değişir arkadaşlar. Bu direniş bağımsızlığa kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Şaşırdı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 amerikan elciligi cok alakasiz, sonucta bu eylem hukumete kafa tutan bir eylem, dolayisiyla elciliklere yuruyus yapmak sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Soris said: Bu direniş bağımsızlığa kadar gider. ben son baktigimda bagimsiz bir ulkeydik, hukumetin amerikanin sozunu dinlemesi yada ortak is yapmasi senin devlet olarak bagimsiz olmadigin anlamina gelmez, yarin hukumet degisir, politika degisir amerikayi karsimiza aliriz... somurge bir ulke degiliz, amerika garantor ulkemiz falan da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 1945 den beri hükümetlerinizi belirleyen ülke bu ülke değil mi. AKP nin iç tüzüğünü bunlar yazıp kurmadımı AKP yi. AKP kim ki. Çok stratejik bir protesto olur bu hiç mi benim gibi düşünen yok. 40-50 adam varmış işte onlarında üzerine direk panzer sürmüş polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gerek yok başkasını bulaştırmayın, bizimle faşizm arasında bi mesele bu. Aslında dış basından da duyurmak dışında çok yardım istememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 amerikayı falan bulaştırmayın. çok bişey söyliyemem ebediyyen sustururlar beni yoksa ama amerika bayağı birinci elden tecrübe etti bu son olayları. herşeyin farkındalar yani bulandırmayın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ya ne yardımı abi şakamısınız siz. Ben Amerikan büyükelçiliğine gidip Amerikayı protesto edelim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 amerikan elçiliğine yürüdüğünüz anda dünya kamuoyunda en etkili aktör olan amerikalıların tepkisini alırsınız. iran gibi, arganistan gibi konsoloslukların protesto edildiği ortadoğu ülkeleri gibi gösterirler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi elçiliğe gidiceksiniz sonra aranızdan hayvanın teki taş maş atıcak sonra al başına belayı.hatta çok daha kötü şeyler bile olabilir hiç gerek yok.olaylar biraz daha yumuşadıktan sonra yapılabilir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Vize verin yoksa yakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 reampage said: Vize verin yoksa yakarız Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lan ne alakası var amerikan büyükelçiliğyle. millet iyice şaşırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Abi anlamıyorum cidden sizi. Şu an insanların öfkesi akp ye değil mi. Bu akp yi başımıza musallat eden düzeni kuran ABD değil mi. Bu ülkeyi protesto etmenin şu an nesi yanlış? Belki şu an hedef direk akp tamam ama akp gitse bile yeni hükümeti kurucak olan yönetim gücü yine bu adamlarda. Ayrıca dünya medyasının gücünü alsan ne olcak. Safmısınız siz? Senin dünya medyası dediğin şu an tayyipin üzerine gidiyorsa bir sebebi vardır? Onlar değil miydi bu adamı göklere çıkaran Time a kapak yapan veya teröristbaşına "Hayır o terörist değildir. Bir halk hareketinin lideri diyen" ve hepsinden önemlisi bu adamlar değilmiydi kurtuluş savaşı sırasında Mustafa Kemal için "Anadoludan çıkmış bir terörist" diyen. Lütfen az akıllı olun. Dünya medyasının desteğini almak mış. Alsan ne olacak. Şu an yapılması gereken en mantıklı şey yerel medya binalarında eylem yapılmaktı yapıldı. Sıra bu düzeni kuran kurumları yok edemesek bile bir şekilde bunu siz yaptınız bunun farkındayız mesajı verebilmek. Kuklaya değil kuklayı oynatana saldırmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi tamam gazı(her anlamda) aldık yürüyoruz da nereye kadar? adamları her anlamda özellikle ekonomik ve basın ayağında yenmediğin sürece birşeycikler olmaz hatta haklı konumunu kendi ellerimizle haksız duruma düşürürüz.. güzel bir yoldayız fakat adamlar daha herhangi bir şekilde olayların büyümesinde büyük rol sahibi polis,valiler,bakan istifa etmeyi bırak 3 gündür ağızlarını bıçak açmıyor.. bu büyükelçilik olayı 2 ucu boklu değnek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi mesele yabancı basın felan değil.yukardada belirttim.gidersiniz bi sivil aranıza girer oraya bomba atar.ondan sonra al sana cümbüş.hani geçmişte de olmamış şey değil bu :) bu tip şeyler için henüz erken önce tayyip in çıkıp özür dilemesi ve istifa ettirilmesi gerekiyor.ortamın biraz daha yumuşaması lazım.her şey sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar