Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan Büyükelçiliğine Yürüyüş

Soris

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben Antalyadayım ama şunu merak ediyorum dün okumuştum bir yerden 40-50 kişi Amerikan Büyükelçiliğie yürümüş ve direk panzerler devreye girmiş.

Şimdi böyle bir şeyin yapılabilme şansı nedir? Sizce esas bunun yapılması gerekmiyormu esas hedef bu değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

tüm elçilikler şu şekilde alakalı:

5 gündür yediğimiz sansürün bilgilendirilmesi ve amacımız birnci dilden doğru şekilde iletilmesi noktasında önem arz eden kurumlar bunlar.
tabii yürüyüşlerin ve bildirimlerin yakışıklı olması da bir okdadar önemli!
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Bu direniş bağımsızlığa kadar gider.

ben son baktigimda bagimsiz bir ulkeydik, hukumetin amerikanin sozunu dinlemesi yada ortak is yapmasi senin devlet olarak bagimsiz olmadigin anlamina gelmez, yarin hukumet degisir, politika degisir amerikayi karsimiza aliriz... somurge bir ulke degiliz, amerika garantor ulkemiz falan da degil
Sosyal ağlarda paylaş

1945 den beri hükümetlerinizi belirleyen ülke bu ülke değil mi. AKP nin iç tüzüğünü bunlar yazıp kurmadımı AKP yi. AKP kim ki.

Çok stratejik bir protesto olur bu hiç mi benim gibi düşünen yok.

40-50 adam varmış işte onlarında üzerine direk panzer sürmüş polis.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlamıyorum cidden sizi.

Şu an insanların öfkesi akp ye değil mi.
Bu akp yi başımıza musallat eden düzeni kuran ABD değil mi.
Bu ülkeyi protesto etmenin şu an nesi yanlış?
Belki şu an hedef direk akp tamam ama akp gitse bile yeni hükümeti kurucak olan yönetim gücü yine bu adamlarda.

Ayrıca dünya medyasının gücünü alsan ne olcak. Safmısınız siz?
Senin dünya medyası dediğin şu an tayyipin üzerine gidiyorsa bir sebebi vardır? Onlar değil miydi bu adamı göklere çıkaran Time a kapak yapan veya teröristbaşına "Hayır o terörist değildir. Bir halk hareketinin lideri diyen" ve hepsinden önemlisi bu adamlar değilmiydi kurtuluş savaşı sırasında Mustafa Kemal için "Anadoludan çıkmış bir terörist" diyen. Lütfen az akıllı olun.
Dünya medyasının desteğini almak mış. Alsan ne olacak.

Şu an yapılması gereken en mantıklı şey yerel medya binalarında eylem yapılmaktı yapıldı. Sıra bu düzeni kuran kurumları yok edemesek bile bir şekilde bunu siz yaptınız bunun farkındayız mesajı verebilmek. Kuklaya değil kuklayı oynatana saldırmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam gazı(her anlamda) aldık yürüyoruz da nereye kadar?
adamları her anlamda özellikle ekonomik ve basın ayağında yenmediğin sürece birşeycikler olmaz hatta haklı konumunu kendi ellerimizle haksız duruma düşürürüz..

güzel bir yoldayız fakat adamlar daha herhangi bir şekilde olayların büyümesinde büyük rol sahibi polis,valiler,bakan istifa etmeyi bırak 3 gündür ağızlarını bıçak açmıyor..

bu büyükelçilik olayı 2 ucu boklu değnek..
Sosyal ağlarda paylaş

abi mesele yabancı basın felan değil.yukardada belirttim.gidersiniz bi sivil aranıza girer oraya bomba atar.ondan sonra al sana cümbüş.hani geçmişte de olmamış şey değil bu :)

bu tip şeyler için henüz erken önce tayyip in çıkıp özür dilemesi ve istifa ettirilmesi gerekiyor.ortamın biraz daha yumuşaması lazım.her şey sırayla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...