NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Laorx said: ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/BL6PGhgCIAAUVQ4.jpg ahaha çok iyi kalpli tshirt giyen kızı tanıyorum, dünya salağıdır kendisi. abi bu nerde soldaki gözlüklü adam bi arkıma acaip benziyor lan manisa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=163623500476397 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 istanbul işte nusr-et in önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 İstanbul, nusretin önü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bugüngü toplanma saatleri nedir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 beyler bu aksam devam ediyor mu gece direnis, nedir son durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaştığım videoyu dikkatli izlemenizi rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/181236_10152896890795092_1323532937_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 akşam rıdvan akar yazmıştı saat 7 de beşiktaş'tan taksime yürüyeceğiz falan diye ama. şu gaz mevzusu biter artık inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 imamizer said: sabonis said: imamizer said: bu nasıl fırsatçılık lan ne fırsatçılığı? vejeteryanlar mı sandın bunları hasudfhudashfuah ivit4 ASDHGSDHGJASHDFLSJDHFLJHASDFL APTAL HAGSDGFSDFGSDFHSDFHSDF hsdfhsdfhsdfhsdfhsdfhhsdf AAHAHah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Spiegel said: beyler bu aksam devam ediyor mu gece direnis, nedir son durumlar? bitmiyo abi devam ediyo mu nedir sınavların telafi haberi geldi ben de gidiyorum akşam üstüne doğru headquarters kurtuluşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Spiegel said: beyler bu aksam devam ediyor mu gece direnis, nedir son durumlar?devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 diaboliq said: muharrem ince herhangi bir konuşma yaptı mı direnişle ilgili? o adam neler diyecek çok merak ediyorum. aynen ben d emerak ediyorum halktvde yaptı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Arınç da saçmalamış. Bir yandan ılımlı gözükmeye çalışmış, öte yandan da aba altından sopa göstermiş. Hem 60 gösterici yaralandı diye göz göre göre yalan söylüyor, bir kişi çıkıp kaç tane 60 diye sormuyor, hem de "Böyle giderse devlet karşısında ezilirler." diye tehdit ediyor, "Sokaktakilere özür borcumuz yok." diyor. Polis şiddetine de bir şey söyleyemedi, kask numara silinme olayında batırdı. Resmen konuşamadı. Ve adamlar hala dediğimiz dedik kafasında, "Gösterici arkadaşlara durumu güzelce anlatamadık, polis şiddet kullandı." diyor, yani hala "Biz haklıyız, güzelce anlatıp ikna etmeliydik. Zaten oraya istediğimizi yapacaz, nokta." derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Killer said: Spiegel said: beyler bu aksam devam ediyor mu gece direnis, nedir son durumlar? bitmiyo abi devam ediyo mu nedir sınavların telafi haberi geldi ben de gidiyorum akşam üstüne doğru headquarters kurtuluşta kurtulusta ne isimiz var abi, asmalidan gittim ben dun gece meydana, ordan da gumussuyun indim gene oyle yapicam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aynen abi bitiyor diye birşey yok. İş / okul sorumluluklarınızı olabildiğince erteletin. Baskı yapın sınavların ertelenmesi için, iş yerinizi örgütleyin çıkın sokağa. Taksim boşaldığı an girecek adamlar. Şu an meydan o kadar korunmalı ki öyle 3-5 saatte düzeltilmesi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 inyormaynd said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972091_567106439995626_1653051363_n.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 o deil ben gözaltındayken şirketi kapamıslar dsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 'medaya çalışanlarını ayrı medyayı ayrı değerlendirmek lazım ' (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 copry said: 'medaya çalışanlarını ayrı medyayı ayrı değerlendirmek lazım ' (tu) (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hasmetbeybi said: http://www.youtube.com/watch?v=tcT6-0Cz-RI bunu izleyin bu iyiymiş gerçekten. arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943458_10151676077490915_1853785608_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Spiegel said: Killer said: Spiegel said: beyler bu aksam devam ediyor mu gece direnis, nedir son durumlar? bitmiyo abi devam ediyo mu nedir sınavların telafi haberi geldi ben de gidiyorum akşam üstüne doğru headquarters kurtuluşta kurtulusta ne isimiz var abi, asmalidan gittim ben dun gece meydana, ordan da gumussuyun indim gene oyle yapicam herhalde. kurtuluş bizim headquarters orda toplanıp çıkcaz senle alakası yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 homemade flashbang tutorialları var denesekmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bizim aklımızdan geçti kimyacı bir arkadaşımız var ama çok gereksiz amacımız bu değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar