Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oha lan sürmeyle kıl dönmesi geçer miymiş? kepçeyle göt aldırdım ben ayıp denen bişey var -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 dibi rahatlasın diye 3 gün merhem sür demiş işte sonradan action bol olacak ne de olsa awwww yeaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 etrafını tüy dökücü kremle falan temizle dedi mi teyze? bence şimdiden dikkatlice temizlersen iyi olur senin için. ameliyat gerekirse seve seve yapıcak zaten. hatta ameliyattan sonra bile zaman zaman yapılması gereken bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ay çok heyecanlı bir erkeğin daha götü kesilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 izleyin ameliyatını.. adamın kıçında krater açıldı resmen poff Allah korusun bundan insanı yaa. ::o spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Adam ameliyatı çok iyi yaptı lan. Adamın "neticede" çizik yok sanki. Ama bu ameliyatı olan adamın kestanede çizik olmalı. Şanındandır. sfadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 evet çizik yok yarık var direk :D ortadan yardılar neticeyi resmen ,Allah düşmanımın bile başına vermesin şunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 adamın göte komple delik açtı lan AWWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Bizde olduk bizim neticenin bir kısmı yok. Ve aynı o kısım yok gibi gözüküyor. Böyle estetik netice olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Benim estetik hiç bozulmadı lan, güzel dikmiş demek ki adam. Yalnız ben hiç bir şeyden iğrenmem falan, ameliyat izleyemiyorum arkadaş. Önümde baya birini zombi yese çekirdeğimi alır izlerim, ameliyatta keserlerken canımdan can gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 biskrem yiyip süt içerken izledim ameliyatı such manly wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 carsamba sabah cerrahta randevu var. asil karari o verecek. agri sizi vs yok. cok rahatim ama yinede gidicem. gideyim göstereyim neticemi. KILLI netice görsün alman doktorlar. deldirmesek neticeyi bari. yanliz doktor olmak ayri bisi lan. adam resim yapar gibi mis gibi kesti bicti dikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Direk kesicek söyleyeyim. Öyle ağrı sızı delik var yok olayına bakmıyor. Kıl dönmesi varsa direk kesip alıyor çünkü ilerde daha büyüyüp saçma hallere girebilir. Hemen işin başındayken kesiyorlar. Bende de ağrı sızı yoktu adam 10 saniye elledi sonra ameliyat dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi hemen niye delcekler diyorsunuz. belki baska bir yöntemi var. hemen ameliyat hemen nester. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 doktor söle bi keşkül titretmesi yapıp ameliyat dicek bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Abi ne kadar önce yaptırırsan o kadar iyi. Az kesik, az dikiş, kısa sürede iyileşme. Boşuna boşuna bekleme. Benim yaram 10 günde iyileşti ve rahattım öyle hep yüz üstü yatma falan yoktu. İstediğim gibi oturdum yattım. Böyle ameliyat olmayıp uzata uzata 2 ay sadece yüzüstü yatan insanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 benim götümde 18 tane dikiş izi var. 1 ay yattım yüzüstü. uzatmayın gidin doktora. ben gerçi zorunluluktan uzatmıştım sömetr'ı bekliyodum ameliyat için. o ara boku yemiş netice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Lise'den beri var, gitmedim. Gittigim an belden assayi komple alcaklar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 kıça lazer yapan bi yer önersenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ohooo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 dendi mi bilmiyorum ama gümüş nitrat diye bir uygulama var. çapa medilife ta uygulanıyordu. bir sıkıntım yok şu anlık 3 sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ameliyat olalı 10 ay oldu, dikiş izleri duruyor hala.arkada çok kötü bir görüntü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru. Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 paticik forumunun tanıtım konusu olsun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Holy said: Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru. Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki. anlaşmalı özel hastane, mecbur orda yardırdım, götü kestirmek için 5 milyar veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar