Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: nbl_silencer, 02 Aralık 2004 00:43 tarihinde demiş ki: ... Ben Del Bosque'nin hala süper bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Tümer ile oynamayı yeni yeni öğreniyor. Pancu'nun da mükemmel bir adam olduğunu yeni yeni görüyor. . ... en güzel yeride burası mesajının :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Lucescu elindekileri daha hızlı çözüp daha iyi bir defans sistemi kurabilir ama ben Fener ve Bilbao maçlarında Beşiktaş'ın oynadığı futbolu yıllardır hiç görmedim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 5 tane defansla çıkarsa deli bosque zor görürsünüz bidaha o maçları. ne o ya öyle ahmet yıldırım, fatih,emre,mustafa sol bek ibrahim falan. bunlar hücümda sıfır.sen kendi sahanda oynuyosun kazanmak için dogru dürüst santrafor yok takımda.bunlardan biraz ibrahim üzülmez soldan bindiriyo onlarda fos.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kontrolsüz güç güç değildir..[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 1. İbrahim Türkiye'de offansive yönü en fazla olan sol-back'lerden bir tanesi , belki de 1.si. 2. Carew sakat ve alternatifi olan bir oyuncu kadroda yok. 3. Beşiktaş'ın işlemeyen kısmı gol atmak değil, gol yememek.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu maçta galiba 60 ya da 70.dk da kaleyi bulan tek şutumuz vardı o da goldü. ondan sonra başka kaleyi bulan topumuz oldu mu hatırlamıyorum. bosque iyi hoş ben de severim ama beşiktaşlı bir td ye dönme şansımız bu kadar büyükken ona dönmeliyiz. adam boşta yahu getir işte direkt. bu arada iyi bir td nasıl tümerle oynamayı yeni öğreniyor abi :) ya tümer yeni form kazanmıştır ki bu durumda tümerle oynamayı öğrenmek olmaz durum :) ya da tümeri yeni görmüştür bu da iyi td lik değil. oyuncu değişikliklerine hiçbirşey diyemiyorum zaten. şu gruptan 12 puanla çıkmamız lazımdı bilbaoyu yendikten sonra. şimdi parmayı yendik diyelim. en iyi ihtimal bilbao liege berabere kalır ve 3 lü averaja gireriz ki parmaya fark atmamız lazım. yok onlardan biri yenerse kesin 2. oluruz ki clden bir takımla eşleşiriz bu durumda. yazık vallahi yazık şu gruptan beşiktaş sürüne sürüne çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Maç başından beri ii oynadık fakat bu kazanacağımız manasına gelmez..gelmedide.. %100 atması gerekilen bi gol kaçırdı ibrahim akın.. Sergende mütis düzeyde kondüsyon eksiği war.. Paslarda düşük yüzdeli... Maçın sonlarına doğru bizde nefes aldık rakipte...Ama biz g*tümüzden aldık onlar burun ve ağızlarından aldılar... Teknik patronumuz Bosque'nin neden ısrarla Ramazan dediğini anlamış diilim..Tamam adamda gelecek var fakat bu tip maçlarda tecrübeli olduğu için Cordoba'yı oynatması gerekir... Maçın 86.dk'sında verilmeyen penaltımız war...3 hakemin görmediği (!) bi penaltı... ..... Herşey bitmiş diil...gruptan çıkma şansımız hala var ve yüksek... Parmayı yenip yolumuza emin adımlarla dewam etmek her bjk'lı gibi benimde isteğim.... Seninleyiz KartaLım....[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 italyadaydı yanlış hatırlamıyosam..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 parma'da[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Artık besiktasa parmada basarılar dilemekten baska bir secenek yok keske liege yenseydide parmaya yenilseydi ulke puanı acısından liege macı daha onemliydi. tabi keske ikisinide yenebilseydi o ayri..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aynı fikirdeyim..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Belkı besıktas parmayla berabere kalır Athletc te Liege yı orda yener[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: silverhelm3, 02 Aralık 2004 00:10 tarihinde demiş ki: tunch sacmalama..o penaltı olur mu yaw..brezilya-turkiye macında da olmustu hakeme az mı kufretmistik..unutmayalım bunları lutfen brezilya ömaçındaki hareket ceza sahası içinde devam etmemişti hatırladığım kadarıyla. öyle ise oda penaltıdır[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 parmayı top diye oynarız... çünkü sarı lacivert...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 vah vah[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 edit : yok yok çıkabiliyor. liege'i niye 6 puan hesapladım ben ya.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 02 Aralık 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bejekenin çıkması çok zor kendi sahanda liege'i yenemiyorsan deplasmanda parma çok zor ne olursa olsun parma liege'den daha güçlü bi takım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 eet zor mac olcak ama kazanmak zorunda bu hirsla bence kazanabilir yani umutlarımz bu yonde..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: uncla, 02 Aralık 2004 21:28 tarihinde demiş ki: bejekenin çıkması çok zor kendi sahanda liege'i yenemiyorsan deplasmanda parma çok zor ne olursa olsun parma liege'den daha güçlü bi takım ewet bütün çevresel faktörlere rağmen yenemedik...(hakem dahiL) ama parmayı top die oynarız...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 o biraz zor bence neyse göreceğiz[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 görüşeLim...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar