GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 meydanda 5 saniye bile geçirmemiş adamlar nasıl belli oluyor 5 saniye yeter ya 5 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Norak said: izmir :) Fistan said: hiç sanmıyorum Norak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Norak said: izmir :) izmirin mağaraları cok nemli olmuyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahmedinejad said: abi aslında çok basit ya park mevzusu. o malak planlı ortası boş kışlayı yapacaklarına parkın içindeki ağaçsız beton alana yapsınlar bir otel illa yapacaklarsa. etrafında ufak bir koru olur otelin, hem park olur insanlar için. harika bir mimari olur. ne bok var o kışlada anlamıyorum ki ben. o parkun şöyle bi durumuda var. cebinde parası olmayan aç susuz adamın sığanacağı başka bi yer yok beyoğlunda. öyle bi durumda insan içinde kalmak istemiyosun doğal olarak . tek yer orası. otel yada başka bişey yapsan oraya bu sefer evsizlerin yatmasına izin vermez oraya yapılacak şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Norak said: bitti bile aslında, tayyip dün programını bile iptal etmedi gitti mesela, ciddi birşey olsa değişirdi programı. ay ortası iranda seçim meçim bişiler var araya 2-3 gündem daha girer iyice unutulur eğer kritik, tetikleyici birşey olmazsa bu saatten sonra. çıkar da kafanı az camdan bak be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ne zaman nasıl biteceği önemli değil, önemli olan bu tepkilerin artık düzenli olarak her haksızlıkta sürdürülmesi, bir kültür haline gelmesi. Zalim zıkkım şeyler yaparken 2 3 kere düşünmeye başlamadı hükümetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Cuce said: yok. bu protestoların amacını hükümet düşürmek olarak falan algılamayın. adam tabiki gidicek "bişşi yok yeaaa" ayağı cekicek iplemiyomus gibi göstericek. adamın işi bu. politikacı adam. halk höt dedi adam durdu. bakın bütün akplilerina cıklamlarına hatta tayyipin acıklamalarına. 3-5 capulcu diye basladı. şimdi borsadan tırsıyolar her subayı baska sekilde yastıstırmaya calısıyo. insanlar konustukların dinlenmeleri gerektiğini hatırladılar. asıl zafer budur. bundan sonra ne kadar uzarsa üstüne kardır zaten. mümkün olduğunca insanlar zarar görmeden uzasın zaten. maşallah %15+ işsizlik oranımızla daha sokaklarda insan olur o ilk dediğinin tek olabilitesi cumartesi günüydü aslında, ama diğer occupy veya xyz baharı olaylarındaki gibi bir destek gelmedi buna, ne lider bi figür vardı ne basın desteği nede iktidar karşıtı büyük şirketlerden birilerinin duruşu, tek benzer şey bazı ünlülerin desteğiydi. sonrasında zaten merkez olan taksim dağıldı ki bu olmamalıydı bu kadar çabuk. belkide en büyük eksi puan burdan geliyor. ha böyle birşey zaten olsaydı kesin israilin oyunu falan derlerdi gene eli güçlenebilirdi tayyibin lol. benzer şekilde gene olayları tetikleyebilecek, olayla alakasız adamı bile sokağa çıkaracak kadar, sembol yaratacak kadar birşey de olmadı. şu anki durumda random flash mobların polisle çatışması tek tayyibe yarıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Norak said: bitti bile aslında, tayyip dün programını bile iptal etmedi gitti mesela, ciddi birşey olsa değişirdi programı. ay ortası iranda seçim meçim bişiler var araya 2-3 gündem daha girer iyice unutulur eğer kritik, tetikleyici birşey olmazsa bu saatten sonra. yav he he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahmedinejad said: bahsettiğim şu ortadaki boş alan. http://www.pendikgaraj.com/wp-content/uploads/2013/05/taksim-gezi-parki1.jpg yap şuraya otel dursun ağaçlar ve park. afedersin ama mantığına küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 canın sağ olsun. bu adam illa yapacağız diye tutturursa diye orta yol önerdim ben. parkı yıkalım diye bir şey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yav said: ahmedinejad said: bahsettiğim şu ortadaki boş alan. http://www.pendikgaraj.com/wp-content/uploads/2013/05/taksim-gezi-parki1.jpg yap şuraya otel dursun ağaçlar ve park. afedersin ama mantığına küfür ettim Adam illa ki otel yapılsın mı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 boş konuşmuş sen de boş konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 orta yol bulunacak diye bişey yok arkadaşlar parkın ortasındaki alana otel yapısnlar ağaçlar dursun madem demek epey bir saflık oluyor oraya yapılacak herangi bir beton kulube bile parkın doğasını havasını bozar kaldı ki otel dediğin şeyin girişi çıkışı otoparkı vs. oluyor ciddi miydin bunu düşünürken hala anlayamadım açıkçası sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahmedinejad said: canın sağ olsun. bu adam illa yapacağız diye tutturursa diye orta yol önerdim ben. parkı yıkalım diye bir şey demedim. her istedigini illa yaptigi icin butun bu tepkiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yav said: orta yol bulunacak diye bişey yok arkadaşlar parkın ortasındaki alana otel yapısnlar ağaçlar dursun madem demek epey bir saflık oluyor oraya yapılacak herangi bir beton kulube bile parkın doğasını havasını bozar kaldı ki otel dediğin şeyin girişi çıkışı otoparkı vs. oluyor ciddi miydin bunu düşünürken hala anlayamadım açıkçası sdfg hani otelin girişinde otopark var yahu istanbul'un? butik mutik bir şey yapılabilir. ki zaten yayalaştırma projesi var oraya üstten araba giremeyecek hiç bir şekilde. arabalar alttan girecek çıkacak. mimar gibi anlattırıyorsun bana da dsgsh. ölümü gösterip sıtmaya razı ettiğim falan yok. öyle bir düşündüm sadece ciddiye alınacak da bir şey değil boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yav said: boş konuşmuş sen de boş konuşuyosun Mesaj yazmış olmak için yazıyorsun. Diplomalı yobaz olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Her yer bina orası çimenlik kalsın, ağaç kalsın derim ama rüyalarrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 sen defolup gitmiştin dün, niye geldin geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 GENCOSMAN said: sen defolup gitmiştin dün, niye geldin geri? Ağzını topla, lağım koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 özür dilemeli, iç işleri bakanı istifa etmeli. Hükümetin düşmesi şu andaki dünya ekonomisinde bizim için yıkım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bir banker ağlıyor, gözleri yaşlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 coco said: aslında umut edilen şu Asteroth said: Hükümet istifa. ancak talep şu moriarty said: insan gibi özür dilerse bitecek ama öyle bi şey görünmüyor. Herkezin beklediği :) de Hükümet değilde Tayyip etse yeter. Şimdi şeçimle felan uğraşmıyalım. Ali Babacan Başbakan olsun aralarında (Muhalefet dahil) en doğru düzgünü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahmedinejad said: abi hiç olmazsa ağaçlık alanı kurtarırız diye diyorum ben. yoksa tabi ki keşke park kalsa. ağaçların yok olmasından iyidir ama. diğer türlü ortada bir boşluk planlıyorlar ki orası muhtemelen halka açık da olmaz. böyle belki etrafını da genişletip bir park yapabilirler. abi yapmayın etmeyin olay bir kaç ağacı çoktan geçti nediyosunuz Allahaşkına! ya dünkü konuşmasında 50 tane şey saydı sultan.yok rezidans dikecez yok hotel(ki bunu önce chp-hilton olayına bok attı sonra hotel yapabilirz dedi)yok kültür merkezi dünya kadar şey saydı.. sonra akşam halktv ye Abdüllatif Şener bağlandı adam dediki"ben onun ciğerini bilirim cami der,kültür merkezi falan der sonra onu kendine ve yandaşına rant sağlayacak illaki birşeye çevirir " dedi.haksız da sayılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar