BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 referandumun götürdükleri > referandumun getirdikleri böyle bir denge var ve teraziyi kıran bir denge bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 referandumda atılan kazığı kayserili atmaz lan o kadar kötü geçirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Darklight1903 said: beni dun mukemmel korudular. acilde kendime geldim fdjklfjsd. devlet baba bu, doverde severde! haddini bilicen, babaya kalkan kol taş olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 referandumun geçmesi iyi oldu, bu noktaya geldiğimiz süreci hızlandırdı sadece yoks ahala yargıyı ele geçirmeye kasmaktan bizim beyinlerimizi ve evlerimizde kadrolaşma faaliyetlerine geçememiş olurdu onunde ele geçiricek başka bişi kalmayınca bari halkı düzeltiyim gazına geldi işte ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yetmez ama evet diyen saadet partisi dün meydanlardaydı. dank mı etmiş, pişman mı olmuşlar, yoksa halen aynı kafadalar mı bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 sen adamların olayını anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 "yetmez ama evet"i mi anlamamışım? dün meydanlardakini mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yetmez ama evet ile alakası yok şu olayda interneti kullanmayı bilip de tayyipe ılımlı olan/sempatiden oy veren kimse kalmamıştır bayağı kutuplaşmayı tamamladı adam siyah-beyaz 50-50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 alakayı ben şurdan kuruyorum. RTE belasını, kim başımıza bela ettiyse, ona kuruyorum ben bir alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Kaede said: bayağı kutuplaşmayı tamamladı adam siyah-beyaz 50-50 Şampiyon Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ahahah yazık , tayibin düzelecegini falan düşünenler olmuş. Adam gücünü zaten yüzsüklüken,sucu baskasına atmakta alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Nefr said: ahaha copry iyi niyetle söylediğini varsayıyorum =] at gözlüğü bende hiçbir zaman yoktu, kurtulmaya ihtiyacım yok ki. gözü kapalı tayyipi desteklerken bu olaylar gözümü açmış değil, ne bok olduğu belliydi zaten her zaman; ama referandum apayrı bir konu. at gözlüklerim olsaydı o zaman hayır oyu verirdim zaten kendi adıma böyle, yoksa hayır diyen at gözlüğüyle bakıyor anlamında söylemiyorum. yakın arkadaş çevrem ve ailemden herkes hayır dedi mesela. lol "benim kürt arkadaşlarım da var" gibi oldu bu ama demek istediğim at gözlüğüyle alakası yok; düşündüm değerlendirdim kararımı verdim ben, pişman da olmadım, tayyip zırvaladıkça pişman olacak da değilim. her tayyip failinde "bu da yetmez ama evetçilere kaçsın" muhabbeti çekmek çok dert değilde, şimdi sam gankleniyor diye geldim bottan ilk mesaja cevap verdim ben . eylemciler arasında, hastanede tayyibe oy vermiş ama artık bu olaylardan sonra ne bok olduğunu anlamış insanlar çok anlamında yani. inanılmaz yorgunum bir de artık anlama ve anlatma yetimi de yitirmiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 RRa said: alakayı ben şurdan kuruyorum. RTE belasını, kim başımıza bela ettiyse, ona kuruyorum ben bir alaka Devlet Bahçeli Amerikan ajanının kurdupu partinin Amerikan ajanını destekleyen başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ihsan eliaçık adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi o değil de, unity nin sadece "geri geldim" dediği başlıkta bile tartışma çıkmış. evet adamın tartışma aurası var, bunu 10 yıl sonra kanıtlamış olmanın haksız gururu içindeyim. belki 11 yıl. 12 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 RRa said: "yetmez ama evet"i mi anlamamışım? dün meydanlardakini mi anlamadığın şey şu madde amdde açıklıyım saadet partisi islamcı bir parti kuran ın onerdiği düzen ise sosyalizm, ozunde anti kapitalist-anti emperyalist o yuzden iktidara gelme şansları yoktu hiçbi şekil reco ise kapitalist ve emperyalist yapıda uluslararası sermayenin desteğini bu şekilde aldı, kapitalist islam yaklaşımını seviyor batı çunki gelir dagılımı konusunda anlaşamıyorlar akp ile saadet akp nin islamdan buyuk taşıdıgı yegane bayrak kuresel sermayenin ve emperyalizmin bayragı kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Esh said: abi o değil de, unity nin sadece "geri geldim" dediği başlıkta bile tartışma çıkmış. evet adamın tartışma aurası var, bunu 10 yıl sonra kanıtlamış olmanın haksız gururu içindeyim. belki 11 yıl. 12 de olabilir. arcane pearl harborı yaktığı için pasifik yanmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 wall of text tersanelerini çalıştırmaya başlayınca ikinci midway'i yaptım ama. nükleer göndermem ama yazık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Çok teşekkür ederim viktor ben bilmiyordum aydınlattın beni. yanlız olaylar senin dediğin gibi gelişmedi hiç. Ortada %40'ya yakın bir oy potansiyeli olan, bir refah partisi vardı ve oradan doğdu bu iblis. Sen iblisin geldiği yeri unutmuşsun. Şimdi noldu da, okyanus ötelerine mi küsüldüde bu çark dönüyor, tabanı çaldırdılar ondan mı dönüyor, din manüplasyonunu çaldırdılar ondan mı dönüyor. Bana kimse hikaye anlatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Selam lan dark-dr :) Gel yine sarhoş olup yönetimi harraslıyalım fake hesaplardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Viktor said: devlet baba bu, doverde severde! haddini bilicen, babaya kalkan kol taş olur! adam oldum. terbiye edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Esh said: abi o değil de, unity nin sadece "geri geldim" dediği başlıkta bile tartışma çıkmış. evet adamın tartışma aurası var, bunu 10 yıl sonra kanıtlamış olmanın haksız gururu içindeyim. belki 11 yıl. 12 de olabilir. ne alaka be ben çıkardım tartışmayı ahaha gerçi unity'de bir aura varmış, ona katılıyorum. o zamanlar genç olanlar mavi aydaki bruce willis gelmiş gibi heyecanlanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 DamienThorne said: Selam lan dark-dr :) Gel yine sarhoş olup yönetimi harraslıyalım fake hesaplardan ^^ yalnız burada bir hikaye var. paylaşın abi. zaman aşımından kurtarırsınız birşeycik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 OHA Unity100 yıllar sonra geldi ve özür mü diledi? Hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 dazuu said: ben dark-dr, liqvs in zamanindan unity100. taniyanlar kalmissa. uzun suredir forumlarla alakam yok. bu gun buraya vaktiyle sag-sol, amerikan dis politikasi, kapitalizm - solculuk vs konusunda tartismis oldugum, antitezlerini savundugum fedaykin (eski uye) vs gibi solculardan ozur dilemek icin geldim. ben nispeten sag bir gorusu savunurken - yerine gore degisse de - bu kisiler sol gorusu savunuyorlardi. siz hakliydiniz. ben haksizdim. bana bok kazaninin basina kepceyle oturmak duser. kamunun onunde sizden ozur diliyorum. paticikten istanbuldaki protestolara katilanlara da sevgiler, tanri gucunuzu artirsin, guc sizinle olsun. baska mesaj atmayacagim. eski uyelere, taniyanlara selamlar. eger eskilerden bana ulasmak isteyen varsa [email protected] googletalk/gmail adresinden beni bulabilirsiniz. mutluluklar dilerim. Edit: Ben de cümleyi g.tümle okumuşum pardon :) Bir an Darkı gördüm sandım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar