WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Merhaba , birileri Şalterimi kapattı ? Facebook a ulaşamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 bende sorun yok. istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 şu an itibariyle bende ulaşamıyorum - Çanakkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 twitterda girmiyor sansürü yedik mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Evet , o zaman başlıyor demektir .. Bursa Facebook gitti ... twitter yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 acıbadem'den bir arkadaş twitter ve facebook'a ulaşamadığını söyledi az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 http://www.tunnelbear.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Bizde giremiyoruz Ankara giriyor gibi yapıo ama sayfa donuoda da donuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 vpn ile girebiliyorum anca. spotflux kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 https://www.torproject.org Internete erişmek için hızlı bir çözüm. Güvenli değil o yüzden banka işlemi fln yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 SPOTFLUX SPOTFLUX SPOTFLUX SPOTFLUX SPOTFLUX mobil sürümü de var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 suan twitter çok az acılıyor feys hiç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 DNSCrypt ile aciliyor, kac kere bunu kesin yukleyin ne olursa olsun dedim zaten, simdi anlamissinizdir anlamini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 abi siz neyle bağlanıyorsunuz ben yandaş ttnetle her yere giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 forgiver said: abi siz neyle bağlanıyorsunuz ben yandaş ttnetle her yere giriyorum Giriliyor ama her şey yarım yamalak. Resimler açılmıyor, linkler videolar çalışmıyor. Sanki yalan söylüyor bu kadar millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 GERGE said: DNSCrypt ile aciliyor, kac kere bunu kesin yukleyin ne olursa olsun dedim zaten, simdi anlamissinizdir anlamini. Bu tam çözüm oluyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Hayır olmuyor, denedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 tunnelbear deneyin. Türk kullanıcılara sınırsız kota verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Bende tam cozum oldu, Uydunet oldugu icindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 -Crawler- said: tunnelbear deneyin. Türk kullanıcılara sınırsız kota verilmiş. ben de bununla girdim zahmetsiz bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Tunnelbear'ı kurun evet. Sınırsız kota var, herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Nasıl kurulacağını şurada anlattım, noobsanız, hiç çakmıyosanız adım adım kurarsınız http://cnr0.org/teknik/feysenasigircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 feysbuka erişiyorum ama mesaj sayfasına tıklayınca boş beyaz sayfa görünüyor neden? bu sabah oldu. diğer her yer sağlam feysbuk içinde. mesajlara erişemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar