AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 diaboliq said: "mütevellit" de güzel bi kelime yerinde kullanıldığında. çok hoş oluyo. ayrıca mamafih, binaaleynh de çok güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir yaştan sonra forum olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Warhero said: Madcat said: banlanmıcak mı bu yazısıyla? Kavga çıkartıp flameleyenler de banlansın, eğer banlatılacaksa. spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Rewendor said: spoiler tagı kullanın arkadaşım, okuyoruz. Daha 15'teyim. ne işin var 60da o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bi de çeto ben seninle hiç kapışmadım sanırım, hiç işim olmaz uğraşamam yani, uğraşana da anlam veremiyorum diycem ama forumda HERKES seninle uğraşıyor abi gördüğüm kadarıyla. 1 tane adam yok seni savunan, neden hala inatla buralardasın onu anlamıyorum. Bir topic açıyorsun bana onun bunun adresini verin diye, bu tarz topicleri bir tek sen açıyorsun abi, forumun bütün düzenini adabını sikip atıyorsun yani. Tamam insanların sana ettiği laflara kızıp açıyorsun topiği ama NEDEN ediyor abi sence insanlar sana sürekli laf? Hangi topiği açsan içinde bir gerginlik çıkıyor, sürekli bir ders verme niyetindesin ama haklı olduğunu ben çok nadir gördüm, dikkatli bakmadığımdan mıdır yoksa gerçekten o kadar istikrarlı mısın bilemiyorum. Ama abi gerçekten şu foruma ait olduğu hissedebildiğin tek nokta açtığın her topicte insanların sana saldırıyor olması, bunun nesi hoşuna gidiyor? Senelerdir bir şeyin peşindesin, sinirleniyorsun küfür ediyorsun, sana küfür edince millet adres istiyorsun. İnsanların taşak konusu oluyorsun forumda ama inatla aynı hareketlere devam ediyorsun, gençlere bir şeyler öğretmeye çalıştığını söylüyorsun ama şurada aramızda en çocuk gibi davranan, olan bitene en kör bakan sensin ve işin acısı biz de sana seneler içinde bir şey öğretemedik. Kendini küçük duruma düşürüyorsun abi artık, ben utanıyorum senin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adam reactiong jpg koymayı öğrendi hakkımızı yeme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi 60 sayfa ne ya :D Okumadım tamamını ama kız karıştırana kadar çetintaş kesin yine haksız bodoslama internet cahilliği ile saldırmıştır , sonra kızını karıştırmaları hiç hoş olmamış tabii , günahım kadar sevmem çetintaşı ama ana avrada gerek yok adamın kendisi zaten yeterince küfür edilesi bi tip aileye girmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 xaenin arkada trance açıktı gözler doldu okurken dfjd ben her zamanki gibi saldırılanın arkasında olmak istiyorum çetodan yanayım. adam alışsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 MasterHapLo said: kassız ninja dendi o da kaslarini gosterdi AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 HIRS YAPMA GELDİ BİRİNDEN SİLDİM YAZIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 60 sayfa olmus ya. okunmaz artik. filmi ciksin izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aggro mu aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Marty said: 60 sayfa olmus ya. okunmaz artik. filmi ciksin izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Marty said: 60 sayfa olmus ya. okunmaz artik. filmi ciksin izleriz "seni ip den bulurum" cok yakında sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 benim de mesajım olmalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 günaydin ilk sayfada mesajim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 olm çeşitlilik güzeldir ya. herkes tek düze birbirinin onay verdiği fikirleri, görüşleri mi paylaşmak zorunda hep. lafa geldi zaman şöyleyiz böyleyiz. okuldaki tiplere benzetiyorum buradaki çoğu kişiyi ya, dışarıya yansıttıkları imajla içlerinde yaşadıkları eziklik arasında direk bağlantı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 xunn iyi girmiş araya asfa ERKEK ADAM ERKEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,6635798,page=28 moriarty said: ne var abi bunda? 13 yaş hemen hemen orta 3-lise 1 e geliyo yani. bende teddeydim mesela, anlattığı gibiydi hep ortamlarda. tili de bizim okuldaydı mesela. neyi efsaneki bunun? çok yanlış birşey söylememiş adam. sizin dunyanız o dönem orta dünya diye başkalarını suçlamayın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 topic moriartyiye yaradı lan iyi post kasıyo he ÇAKAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 okumadım ya imdb puanı kaç bu topiğin ona göre okuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 forgiver said: http://forum.paticik.com/read.php?62,6635798,page=28 moriarty said: ne var abi bunda? 13 yaş hemen hemen orta 3-lise 1 e geliyo yani. bende teddeydim mesela, anlattığı gibiydi hep ortamlarda. tili de bizim okuldaydı mesela. neyi efsaneki bunun? çok yanlış birşey söylememiş adam. sizin dunyanız o dönem orta dünya diye başkalarını suçlamayın yani :) tili ankaradaydı sanırım. tiliye ulaş çeto, ordan ted med yürürsün. döversen vidyo çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 60 sayfa okudum. hell yea. atılan tauntlar da baya bir anlamsız ve aptalca. forumdaki tartışma yüzünden katil olmayı göze alan adamlar var, bir tanesi de baya böyle evli barklı, çoluğu çocuğu olan adam. akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 lan ilk sayfada varmış zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar