Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sen videonu çekip koymadıkça inanmam ben sana.Sn de 8 yumruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şizofreni böyle birşey :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya olm olayın çıktığı topici editliyorsunuz 2 saat geç gelen bütün muhabbeti kaçırıyor. çok dargınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Raistllin said: liberal said: ahah bi gecede 2 kavga. skill varsa noyzura gömer ona inanıyorum. bu aikido jui jitsu bilenlerden uzak durun abi şakaya gelinmez. yok be reyiz benim onla bi işim kalmadı adresim var onda gelsin bulsun beni,ben konu biraz dağılsın ortam yumuşasın diye noyzuraya saldırdım verdiğin adres dünya üzerinde yok. sıkış adres verip sonra adresim var diyorsun. İnternette eğlence anlayışını anlıyorum ona buna sataşarak ama insanların haysiyeti her zaman testis konusu olmuyor. Şakasına da olsa döverim seni sonra öperim kızma diye gönlünü alırım merak etme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ÇETOOOOO RÜYANDA GELECEM ÇETOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BORDO BEREMLE GELECEM ÇETOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 44. sayfada uyudum sabah devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kalp krizi geçirdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi dur iki dk senin yazdıkların konuyla alakasız şeyler gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 senide bulacağım adres ver senide bulacağım. senide bulacağım senide bulacağım. onuda bulacağım bunuda bulacağım. hepinizi bulacağım. sizi bulacağım ve kızımla ağzınıza vuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Sen videonu çekip koymadıkça inanmam ben sana.Sn de 8 yumruk. Video için 10 yumruğa ulaşmayı bekliyorum çünkü chrome 10 yumruk videosunu paticiğe koyduğumda yiyebildiğim kadar et ısmarlıcak ;D Bugün wt antrenörüm 9 yumruk saydı ama video olayına girecem bu hafta. 8 değil 10 yumruk videomu koyduğumda sen ne ısmarlıyorsun ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Beni bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Noyzuracım,kuddusi haklı diyerek fikrimi belirtmiştim,he ben sana her ortamda saldırırım senin fikirlerin ve düşüncelerin beni çok ilgilendirmiyo,he ne zman o saçlar kesilir karşımda ahmet abi gibi biri bulurum o zaman seni kaale alırım,yoksa böyle ayşe fatmadan farkın yok benim için,o yüzden onlara yaptığım gibi alttan alıyorum np yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 _Rave said: noyzura raistline çok net enerji pompalar gibime geliyo benimde. belli olmaz gerçi.sevişedebilirler. varsa gideri minionum yaparım. yoksa enerjimde boğarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Verdiğin adres yalan mı onu söyle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ÇETOOOO BENİ FACEBOOKA ARKADAŞ OLARAK EKLE ÖDÜL VAR ÇETOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Noyzura said: _Rave said: noyzura raistline çok net enerji pompalar gibime geliyo benimde. belli olmaz gerçi.sevişedebilirler. varsa gideri minionum yaparım. yoksa enerjimde boğarım. spiritüel kamyoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Raistllin said: Noyzuracım,kuddusi haklı diyerek fikrimi belirtmiştim,he ben sana her ortamda saldırırım senin fikirlerin ve düşüncelerin beni çok ilgilendirmiyo,he ne zman o saçlar kesilir karşımda ahmet abi gibi biri bulurum o zaman seni kaale alırım,yoksa böyle ayşe fatmadan farkın yok benim için,o yüzden onlara yaptığım gibi alttan alıyorum np yani :) Raistlin karakterinin de saçları uzun, ama mevzu FRP penisi olursa yumulurum diyosun. Noyan da büyücü, kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Verdiğin adres yalan mı onu söyle sen. yok abi ne yalanı gelsin bulsun işte bekliyorum,Allah aşkına noyzuranın tipine bi bak ya,izmirden o tiple bursaya geldiğinde benim mahalleye gelmeden yıldırımda onun işini bitirirler niye telaş yapayım lfksdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben adres verdim, kimse gelmedi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sırf bu topikten 5-6 tane temiz hakaret davası çıkar, herkes ağzından çıkana dikkat etsin derim tekrardan. insan gibi muhabbet etseniz olmuyo di mi, illa laf sokucam, ona gömücem, bunu sinirlendiricem. 50 küsür sayfayı boşu boşuna okumayın, dişe dokunur hiç bir şey yok ortada. paticik resmen zaman kaybı oldu son 7-8 aydır, hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dava acilan sen miydin, nutella miydi?asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: Noyzura said: _Rave said: noyzura raistline çok net enerji pompalar gibime geliyo benimde. belli olmaz gerçi.sevişedebilirler. varsa gideri minionum yaparım. yoksa enerjimde boğarım. spiritüel kamyoncu sdfsafsdfasdf ekrana püskürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 buralar yeşillikti postu atmaktan vazgeçtin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Duvardan duvara atarımı koymayı biliyon ama tırıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar