Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi takibi için gpsli tasma?

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Ben mail atmistim alti ay kadar once bir cevap alamadim.

Loc8tor pet tracker kediler icin uygunmus ancak kapsadigi alan darmyorumlari var. binalarin arasinda ne kadar iyi calisir bilmiyorum.

Tagg gps icin yorumlar iyi. Cepten takip edebiliyorsun ama kedilere biraz buyuk geldigi icin boyunlarindan cikabiliyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kedilerim hepsinde microchip var. en azindan kaybolduklarinda bir veterinere veya barinaga goturulurlerse, chip okutulup, bizim bilgilerimze ulasabiliyorlar. Hicbir zarari yok. Baya arastirmistim. Ensesine siringa gibi birseyle yerlestiriyorlar, pirinc tanesi kadar
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Ben acemiyim ilk kedi helecanlıyım yaptırmam öyle şeyler heauhuea

Hic merak edilecek birsey yok. Asi oluyor gibi. Zaten ilgili bakanlik da duyuru yapiyor, cip taktirin diye. Ayrica yurtdisina cikabilmesi icin cipli olmasi gerekiyormus.( hani ulke degistirmek isterse diye:) )
Sosyal ağlarda paylaş

Mery said:

Benim kedilerim hepsinde microchip var. en azindan kaybolduklarinda bir veterinere veya barinaga goturulurlerse, chip okutulup, bizim bilgilerimze ulasabiliyorlar. Hicbir zarari yok. Baya arastirmistim. Ensesine siringa gibi birseyle yerlestiriyorlar, pirinc tanesi kadar

kaybolursa barınağa falan götürmezlerde

o chiple takip edilebiliyor mu hayvanlar? bende yakında edineceğim bir arkadaş ama şüphelerim yok değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...