wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bizim sıpa bugün evden kaçmış ara tara zor bulmuşlar. Acaba böyle kediyi izleyebilmek için böyle tasma cinsi ya da boynuna iliştirebileceğimiz aparatlar var mıdır? Bildiğiniz/kullandığınız bir şeyler falan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 köpekler icin bar gps degilde radyo freakansı ile calısıyor max 5 km uzaklıgı fln algılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 android telefon tak gps track programı yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu işine yarar mı abi http://www.pawtrack.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Somon said: köpekler icin bar gps degilde radyo freakansı ile calısıyor max 5 km uzaklıgı fln algılıyor Bunu anlamadım. Şimdi anladım ehaueau @moriarty abi ona bakınıyorum şuan teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 moriarty said: bu işine yarar mı abi http://www.pawtrack.com/ Direk satın alınmıyo sanırım mail atılıyomuş. Attım bakalım nolcak. Böyle direk satın alabileceğim bi site olsa çogzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 köpeğine çip taktıran arkadaşlarım vardı. kediye de takılıyordur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Amerika'da var böyle bir şey(kedi kitaplarında referans falan geçerler hatta). Buraya geldi mi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben mail atmistim alti ay kadar once bir cevap alamadim. Loc8tor pet tracker kediler icin uygunmus ancak kapsadigi alan darmyorumlari var. binalarin arasinda ne kadar iyi calisir bilmiyorum. Tagg gps icin yorumlar iyi. Cepten takip edebiliyorsun ama kedilere biraz buyuk geldigi icin boyunlarindan cikabiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bi tasma alana bi tümör ameliyatı hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sabonis said: köpeğine çip taktıran arkadaşlarım vardı. kediye de takılıyordur heralde? kediye implant mı bahsettiğin? Öyle ise varsın kaybolsun bulurum bi şekil yabancı madde koymam yavrumun bedenine. @mery bir bakayım teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Fistan said: bi tasma alana bi tümör ameliyatı hediye ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Benim kedilerim hepsinde microchip var. en azindan kaybolduklarinda bir veterinere veya barinaga goturulurlerse, chip okutulup, bizim bilgilerimze ulasabiliyorlar. Hicbir zarari yok. Baya arastirmistim. Ensesine siringa gibi birseyle yerlestiriyorlar, pirinc tanesi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben acemiyim ilk kedi helecanlıyım yaptırmam öyle şeyler heauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 O kedi için olan çip zararsız, bende şimdi biraz bakındım. Zaten dediğiniz gibi küçücük. Onun dışında şu Tagg fena diil gibi gözüküyo. Tek sıkıntım acaba bizimki rahatsız olurmu onu takarken. Gerçi alışır gibi muhtemelen ama yine de bilemedim. Biraz daha yorumlara bakıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Pawtrack.com en iyi yorumlari alan diye biliyorum. Ama biraz iri kediler icin. Pawtrax.co.uk. cok kucuk bir alet gelistiriyorlarmis. Ne zaman satisa sunulacaklarini email ile bildireceklerdi . Yaz aylarinda cikiyor olmali. ( ben bu urununden umutluyum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 wastyrx said: Ben acemiyim ilk kedi helecanlıyım yaptırmam öyle şeyler heauhuea Hic merak edilecek birsey yok. Asi oluyor gibi. Zaten ilgili bakanlik da duyuru yapiyor, cip taktirin diye. Ayrica yurtdisina cikabilmesi icin cipli olmasi gerekiyormus.( hani ulke degistirmek isterse diye:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hmm anladıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu arada evden kacmasini onlemek icin SCATMAT diye pille calisan paspaslar var. uzerine basinca sicrayip geri kaciyorlar. Balkon kapilarinin onu icin oneririm, kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Kuddusi sen çok terbiyesiz bir adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mery said: Benim kedilerim hepsinde microchip var. en azindan kaybolduklarinda bir veterinere veya barinaga goturulurlerse, chip okutulup, bizim bilgilerimze ulasabiliyorlar. Hicbir zarari yok. Baya arastirmistim. Ensesine siringa gibi birseyle yerlestiriyorlar, pirinc tanesi kadar kaybolursa barınağa falan götürmezlerde o chiple takip edilebiliyor mu hayvanlar? bende yakında edineceğim bir arkadaş ama şüphelerim yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mery said: Bu arada evden kacmasini onlemek icin SCATMAT diye pille calisan paspaslar var. uzerine basinca sicrayip geri kaciyorlar. Balkon kapilarinin onu icin oneririm, kullaniyorum. bu ne la yazık hayvana http://www.youtube.com/watch?v=wNnQoVKtbFI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 arkada gülenin içinde başka bir hayvan çıktı yalnız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 scatmat valla ise yariyor. ben de bile kosullu sartlanma oldu, kendim kapatsam bile ustunden atliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 patron kediyi bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar