BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 göstermelik yapacaklar abi onuda... Ne usulsüzlükler çıkar. Deli gibi vergi olayları dönüyor. O sistem işlemez.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi parayı altyapıya verir, altyapıdan bir yolunu bulur çeker yine eğlencelik harcar. Bu ülkede sadece futbolda değil, hiçbir şeyde denetim adam gibi işlemediği için bu tip uygulamalar malesef hiçbir zaman amacına ulaşmaz.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aslında baya baya iyi bir yöntem aysal'ın dediği ama kulüp içinde o parayı yedirmezler altyapıya heralde ahah.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi kendi de yedirmez, önereceği yerde şimdiden altyapıya yatırım yapsa ve çıksa bakın biz böyle böyle yapıyoruz dese ben gs altyapısının geçen sene bile nasıl çalıştığına şahit oldum. Ülkede en iyi altyapılara sahip olması gereken üç büyüklerin tamamını da gördüm. Hiçbiri altyapı hakkında konuşmayı hak etmiyor, hiçbiri altyapı konusunda öneri sunmayı bile hak etmiyor. Hepsi aynı derece kötü, o çocukların içlerinden şansa çıkanlar oluyor sadece... Önce kendi kendilerini bir düzeltsinler sonra gelsinler altyapı rerörerö diye...
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Karabük iyi kadro kurdu Beykan ve Recep Niyaz'ı da iyi yetiştirir Tolunay Kafkaf, Fener akıllı hamle yapmış. Onun dışında Bursa ve Sivas güzel gidiyor. Lige yeni yükselen Erciyes 2 sezon önceki Bucaspor hatasıyla lige çıkan tüm kadroyu silip, yeni adamlarla doldurdu, Fuat Çapa faktörü ile tutunacaklardır ligde. Rize'yi bilmiyorum fakat Konya lig başlamadan gidici gibi duruyor. Antalya forvet hattını güçlendirirse iyi gider. Eskişehir ve Antep baya sessiz, 18 takım içerisinde en berbat maddi durumda olan takımlar bunlar zaten. Eskişehir Kris Boyd'a ödeyeceği tazminatı anca denkleştirdi Alper'i filan satıp. Veysel ve Erkan'ı da satarlar muhtemelen. Antep de daha başlamadı fakat ciddi kadro erozyonu olacak başta Serdar, Cenk, Boşnak 10 numaraları
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 geçen sene süpriz şekilde ligde kalan elazığ ve aksihar bu sene de düşmeye aday takımlardan.konya'nın büyük ekonomik sıkıntıları var zaten asansör takım oldular konya düşebilir.yeni çıkan rize ve erciyes ekonomik olarak iyi durumda lige tutunabilirler. eğer fenerin cezası onanınırsa ligde ilk 3'e girmek çok değerli olacak ş.ligine katılım için.çünkü fenerbahçe'nin ligde ilk 2'ye girmesi yüksek ihtimal bence.beşiktaş yine ilk 2'yi zorlayacaktır ama stad sorunu nedeniyle ciddi soru işareti var işi kolay olmaz beşiktaş'ın.3 büyükler dışında kasımpaşa,bursa,kayseri gibi takımlarda bu yüzden fırsat kovalar. trabzon'dan hiç umudum yok.yeni hocalarına şans vermeleri lazım yeniden yapılanma olabilir mi diye.ilk 5'e girmelerini zor görüyorum.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Milan BAROS =>>>> Antalya
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Olm Jaja'yı Kayseri kapmış. Tetikçi başkan indirir valla gözünün yaşına bakmaz, Trabzon da günlerdir bu adamı bekliyordu ahah Sanırım Troisi ve Bobo olaylarında da Kayseri bu şekilde davranmıştı, etik diye ağlıyorlar sonra
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bu jaja bjk ye 40 metreden gol atıp ts ye gelen mi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kayseri Bobonun yanına Nobreyi aldıydı üstüne de Jaja mı almışlar, BR zehirlenmesi olurlar yanlış yapıyolar zaten Jaja sorunlu tip.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Jaja forvet arkası da oynuyor sol kanat ile değişebiliyor, Trabzon'da 4-2-3-1'de Umut'un arkasında iyi kullanılmıştı. Nobre yedek bekler, Kayseri için bile banko oyuncu olamaz Baya iyi aslında hücum anlamında Prosinecki'nin kadrosu. İleride Bobo, arkasında Jaja sağda Sefa solda Mouche
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cole karabük gibi şehirde yaşayamam demiş ve imzalamadan gitmiş.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Semih Antaya ile anlaşmış.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Carlton Cole Heskey'nin gol atmayanı düşünün artık nasıl bir forvet. Fizik üstünlüğü var fakat bunu alacağına Elmander'e sulan vs. Senelerdir özellikle Beşiktaş başta tüm takımlarla yazılır adı anlamadım gitti, rezil bir forvet
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 souldarkorn said: Semih Antaya ile anlaşmış. Antalya iyi oldu gene bu sene. Kent avantajını kullanıyorlar valla. Trabzonda yaşayacağıma Antalya'da yaşarım ben de olsam.
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BulletRide said: Carlton Cole Heskey'nin gol atmayanı düşünün artık nasıl bir forvet. Fizik üstünlüğü var fakat bunu alacağına Elmander'e sulan vs. Senelerdir özellikle Beşiktaş başta tüm takımlarla yazılır adı anlamadım gitti, rezil bir forvet çok ağır yargı olmuş ahaeha
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bursaspor fransız kaleci frey i almış.fiorentina da oynarken favori kalecimdi lan :D gerçi ayı gibi olmuş sanki :P. bide bursanın geçen yıl ki kalecileside iyiydi neden onu göndermişler anlamadım
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ayak yaptı kendisi gitmek istedi, eşi dostu birşeyi tedavi görüyormuş İngiltere'de. Frey ne olursa olsun büyük hamle ama yıllık ücreti 2 milyon euro, Bursaspor için baya yüklü bir kontrat. Yaş 33. Civelli de Marsilya'da wonderkid'di, sonra ne oldu bilmiyorum, isim olarak fena stoper değil
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Esnaf said: bursaspor fransız kaleci frey i almış.fiorentina da oynarken favori kalecimdi lan :D gerçi ayı gibi olmuş sanki :P. bide bursanın geçen yıl ki kalecileside iyiydi neden onu göndermişler anlamadım Oheh, zamanında FM'de favori kalecimdi yaa, her takımıma almaya çalışırdım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bursa Fenerin yerine CLye gidecek ya, ondan bu Taiwo, Frey gibi pahalı adamları alıyor, yalnız ön elemede patlamaları çok olası. Zaten hoca Hikmet Karamanla nasıl olacak ki CL
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Platini'nin başkanlıktaki ilk icraatı CL eleme statüsünü değiştirmek oldu. Türkiye 2.'sinin gitmesini imkansız yapıyor bu da neredeyse Gs ve Fb dışında. Çünkü ilk ön elemede seri başı olamadan Romanya, Ukrayna vb. tier ülkelerin takımlarıyla oynuyorlar, geçerlerse de play-off turunda 5 büyük ligin 3.'sü veya 4.'süne denk geliyorlar
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Rewendor said: Esnaf said: bursaspor fransız kaleci frey i almış.fiorentina da oynarken favori kalecimdi lan :D gerçi ayı gibi olmuş sanki :P. bide bursanın geçen yıl ki kalecileside iyiydi neden onu göndermişler anlamadım Oheh, zamanında FM'de favori kalecimdi yaa, her takımıma almaya çalışırdım. Zamanında wonderkid kaleciydi frey buffonu dünya paraya satıp yerine monte ediyordum ilk sezon sonunda mis gibiydi vallahi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Carson çocığunun tedavisi için bir yıllığına geri dönmüş. Artık gitti mi kalıcı mı olur bilemem. Frey Buffon'un yedeği idi Parma'da. Buffon gidince isim yapmıştı zaten Parma'da. Parma'dan hastasıydım bu ikilinin. Tarzları da aynıdır hemen hemen. Malouda Trabzon ile anlaştı diyor NTVSpor? İnansak mı?
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Beşiktaş'ı da Trabzon'u da anlamıyorum. İkisi de kemer sıkmak durumunda ve buna istinaden ikisi de kendi çaplarında çok güzel hamleler yapıyor, çok iyi ilerliyor diyorsun. Sonra biri Ronaldinho diğeri Malouda diye tutturuyor, bütün dinamikler bok oluyor Malouda gelmez Trabzon'a bu arada. Ölüsü kendini Monaco'ya pazarlar
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ronaldinho ve adebayor taraftarı heveslendirmek için ortaya atılan isimler. almeida ve enaramo varken adebayor alınmaz. fernandes varken de ronaldinho alınmaz. ha ronaldinho gelse de izlesek orası ayrı ama gelmiceği belli işte dfs
Öne çıkan mesajlar