Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2013 / 2014

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Odeon said:

ne yattin be eses

iki hafta üst üste kayseri takımları iyi harçlık vermiş belli...

Antalya'ya da üzüldüm. Esasen üzülmedim de işte maçtan sonra yığıldı çoğu ağladı falan o iç burktu :( Keşke bittiği gibi kapatsaydım.

Musa Nizam falan kötüydü özellikle, Serkan bile ağladı. Musa'yi ve Emrah'ı BJK alsın bari

Şuan tam batan gemi Antalyaspor, o kadroda çok değerli isimler var bu lig için yağmalamak gerek.
Mesaj tarihi:
IBB dönmüyor tek olarak, ismi değişecek ve belediye desteği de resmen çekiliyor. Dernek olacak vs. vs.

Kocaelispor olma ihtimali var işte keşke olsa bari diyeceğim de adam gibi yöneticiler gelsin, o şehrin fabrikatörleri vs. değil yine ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İBB sanırım İstanbulspor, o olmazsa Başakşehirspor olacakmış (Başakşehir'de stad yapılıyormuş o yüzden)topbaş öyle söylemişti geçen basına. İBB amatör sporlara ağırlık vererek devam edicekmiş.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Odeon said:

ne yattin be eses

iki hafta üst üste kayseri takımları iyi harçlık vermiş belli...

Antalya'ya da üzüldüm. Esasen üzülmedim de işte maçtan sonra yığıldı çoğu ağladı falan o iç burktu :( Keşke bittiği gibi kapatsaydım.

Musa Nizam falan kötüydü özellikle, Serkan bile ağladı. Musa'yi ve Emrah'ı BJK alsın bari

Şuan tam batan gemi Antalyaspor, o kadroda çok değerli isimler var bu lig için yağmalamak gerek.

Değerli isimler dedin bir ideal 11'lerine bakayım dedim

Fornezzi(Ordu) veya Hakan Arıkan (Bjk)
Serkan Balcı (Ts-Fb)
Emre Güngör (GS)
Giray (TS)
Wederson (Fb-Bursa)
Uğur İnceman (Bjk)
Murat Duruer (Ankaragücü, Gb vs )
Koray Arslan (Eskişehir)
Tita (Bildiğin yılların Tita'sı)
Diarra
Semih (Fb)

Herifler hiç scouting kasmamış ligde kim boştaysa toplamış, böyle takımın düşmesi banko. Diğer adamlarına bakıyorsun Mersin'den Boum, Sivas'tan İbrahim, Deniz Barış vs vs. ahahah

Kimi alacan burdan? Bi Emrah var youngster, o da iş görmez pek kafa çalışmıyor
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Sivas'a da koyduk. Deplasmanda 3-1 kazandık. Deniz'in 2 gol 1 asisti var. İnanılmaz form tuttu.

Okan hoca takımı ligin dibinden çıkartıp en formda takımların arasına sokmaya başardı. Fener ve BJK ile aynı puanı topladı, GS'den 3 puan geride sadece.

Takım da çok kontrollü, bu ligde puan alamayacakları takım yok. Helal olsun valla

Sivas'ın da evinde 3. yenilgisi oldu galiba, beraberlikleri yok hep kazanmışlardı. Deplasmanda Sivas'a 3 atarak kazanmak büyük başarı. Serdar Özkan mal olmasa 4-5 olurdu da
al iste takimi dusurdun. 2 hafta desteklemesen cl'ye giderdi besiktas'ta.
Mesaj tarihi:
:(

elazığlılar bayağı kızgın ama yönetime ve özellikle Okan Buruk'a karşı, Batuhan'ı vs. sürekli oynatmalarına bayağı laf söylüyorlar haklı olarak.

Deniz o en üst form dönemini ileride tek oyuncuyken yaşadı. Adam mesela son 4 haftada üç farklı mevkii de oynadı. Dün de forvet arkasıydı, geçen hafta Antalya'ya karşı sağ açıktı. Bir ara Batuhan'la çift forvetti.

Okan o süreçte ne kadar iyiyse o süreçten sonraki dönemde de bir o kadar kötüydü. Ligde tutabilirdi ama işte kendi kendini yaktı. İlk antrenörlük deneyimine verelim yoksa aynı takımla zirve performans yaşayıp, dibe batırması başka türlü açıklanamaz :(

Hayır it gibi de kastı, istedi bayağı ligde kalmak belli.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Kimi alacan burdan? Bi Emrah var youngster, o da iş görmez pek kafa çalışmıyor

Hacı değerli dediğimiz direkt 11'e koyacak, ŞL'de UEFA da vs. kullanılacak adam değil. Takımdaki herkesi rotasyonda kullanabilirsin.

Serkan Balcı mesela halen bu ligde üst seviye takımlarda da iş yapar. Ne yani GS'de oynayamaz mı? Hani en kötü lig maçlarında diyelim.

Wederson halen rotasyonda iş yapar. Ligde zaten iş yapar. Gerçi yabancı sınırı kalkarsa oraya mutlak yabancı rotasyonu girer, ona gerek kalmaz. Ama şuan mesela yine bir tek FB aramaz o tipteki bir adamı.

Zeki, Uğur falan yedeklerde çok rahat iş yapar. Emrah ve Musa keza potansiyelli adamlar. Musa biraz kazma ama eğitilirse yine lig standartları için iyi. Kazma derken mesela aklıma Giray geldi. O da ortalama üstü bir stoper bu lig için bana kalırsa.

Onun dışında Diarra gibi bir forvet var. O da her şekil iyi adam.

Değerli yani bu adamlar rotasyon için kolay kolay bulamayacağın adamlar. Ha yani bulursun da şimdi küme düşen takımı yağmalamak ile sıradan bir Anadolu takımından oyuncu almak arasında fark kadar değerli, üç beş kuruş harcayarak gayet kadro derinliği kurarsın yani.
Mesaj tarihi:
İşte Yıldırım Demirören'in açıklamalarından satır başları:

- 15-16 Ağustos'ta Süper Kupa finali Manisa'da oynanacak... Tüm geliri de Soma'ya gönderilecek.
- 19 Mayıs Pazartesi günü Fatih Terim ve tüm ekip olarak SOMA'ya gidiyoruz.
- Milli futbolcularımız ayrı bir kampanya başlatacak.
- MHK'deki hakemlerimiz hafta sonu alacakları paraları Soma'ya gönderecek.
- 2014-2015 sezonu Türkiye Kupası finali Bursa'da oynanacak.- Süper Kupa finalinde Fenerbahçe seyircisi olmayacağı konuşuluyor ancak böyle bir şey yok. Ceza Süper Kupa'yı kapsamıyor.
- Federasyon olarak bir yabancı kuralı alındı, bizce doğru ancak bu yıl sistem şöyle olacak. 5+3... 5 oyuncu sahada 3 oyuncu kulübede olacak. Kadrolarda 8 oyuncu olabilecek.
- Fatih Terim de yabancı kuralının serbest olmasını istiyor ancak biz 5+3 kuralını uygulayacağız.

Orta yolu bulmuş güya 5+3 yabancı kuralı.
  • Yeni Oluştur...