serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ahaha dünkü Karabük-Eskişehir maçında elektrikler kesilmiş sürekli. Şu pozisyona bak :) https://vine.co/v/MnZL7wEJpUM
fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 antalya-sivas macının özetini izledim de semih neler yapmış yaw.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 necati golü attım ama kimse görmedi demiş ahaha
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BJbjwiTCIAA5vRp.jpg Holosko, Arda yerine alınmıştı değil mi? Yoksa ikisi birlikte oynamış mıydı hatırlamıyorum.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konya-Akhisar maçında noldu ki? Edit: Interrupted diyore Edit 2: hah, başlamış tekrardan
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Kayseri ve Antalya düştü.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Odeon said: ne yattin be eses iki hafta üst üste kayseri takımları iyi harçlık vermiş belli... Antalya'ya da üzüldüm. Esasen üzülmedim de işte maçtan sonra yığıldı çoğu ağladı falan o iç burktu :( Keşke bittiği gibi kapatsaydım. Musa Nizam falan kötüydü özellikle, Serkan bile ağladı. Musa'yi ve Emrah'ı BJK alsın bari Şuan tam batan gemi Antalyaspor, o kadroda çok değerli isimler var bu lig için yağmalamak gerek.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 çok sevindim antalyanın düşmesine ya. sametin ipiyle kuyuya inenin sonu
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bende Antalya'nın düşmesine sevindim. Araya Sivas kaynasa güzel olacaktı ama bu sene iyiler epey.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Cons said: çok sevindim antalyanın düşmesine ya. sametin ipiyle kuyuya inenin sonu + kayseri gitti güzel bir kombo oldu fakat ibb geri dönüyor ya la :(
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Antalya Samet i alarak haketmişti zaten. Kayseri için zerre üzülmedim :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 IBB dönmüyor tek olarak, ismi değişecek ve belediye desteği de resmen çekiliyor. Dernek olacak vs. vs. Kocaelispor olma ihtimali var işte keşke olsa bari diyeceğim de adam gibi yöneticiler gelsin, o şehrin fabrikatörleri vs. değil yine ...
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BnbQM6iIcAAX47i.jpg
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 İBB sanırım İstanbulspor, o olmazsa Başakşehirspor olacakmış (Başakşehir'de stad yapılıyormuş o yüzden)topbaş öyle söylemişti geçen basına. İBB amatör sporlara ağırlık vererek devam edicekmiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 DarKRideR said: Odeon said: ne yattin be eses iki hafta üst üste kayseri takımları iyi harçlık vermiş belli... Antalya'ya da üzüldüm. Esasen üzülmedim de işte maçtan sonra yığıldı çoğu ağladı falan o iç burktu :( Keşke bittiği gibi kapatsaydım. Musa Nizam falan kötüydü özellikle, Serkan bile ağladı. Musa'yi ve Emrah'ı BJK alsın bari Şuan tam batan gemi Antalyaspor, o kadroda çok değerli isimler var bu lig için yağmalamak gerek. Değerli isimler dedin bir ideal 11'lerine bakayım dedim Fornezzi(Ordu) veya Hakan Arıkan (Bjk) Serkan Balcı (Ts-Fb) Emre Güngör (GS) Giray (TS) Wederson (Fb-Bursa) Uğur İnceman (Bjk) Murat Duruer (Ankaragücü, Gb vs ) Koray Arslan (Eskişehir) Tita (Bildiğin yılların Tita'sı) Diarra Semih (Fb) Herifler hiç scouting kasmamış ligde kim boştaysa toplamış, böyle takımın düşmesi banko. Diğer adamlarına bakıyorsun Mersin'den Boum, Sivas'tan İbrahim, Deniz Barış vs vs. ahahah Kimi alacan burdan? Bi Emrah var youngster, o da iş görmez pek kafa çalışmıyor
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 DarKRideR said: Sivas'a da koyduk. Deplasmanda 3-1 kazandık. Deniz'in 2 gol 1 asisti var. İnanılmaz form tuttu. Okan hoca takımı ligin dibinden çıkartıp en formda takımların arasına sokmaya başardı. Fener ve BJK ile aynı puanı topladı, GS'den 3 puan geride sadece. Takım da çok kontrollü, bu ligde puan alamayacakları takım yok. Helal olsun valla Sivas'ın da evinde 3. yenilgisi oldu galiba, beraberlikleri yok hep kazanmışlardı. Deplasmanda Sivas'a 3 atarak kazanmak büyük başarı. Serdar Özkan mal olmasa 4-5 olurdu daal iste takimi dusurdun. 2 hafta desteklemesen cl'ye giderdi besiktas'ta.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 :( elazığlılar bayağı kızgın ama yönetime ve özellikle Okan Buruk'a karşı, Batuhan'ı vs. sürekli oynatmalarına bayağı laf söylüyorlar haklı olarak. Deniz o en üst form dönemini ileride tek oyuncuyken yaşadı. Adam mesela son 4 haftada üç farklı mevkii de oynadı. Dün de forvet arkasıydı, geçen hafta Antalya'ya karşı sağ açıktı. Bir ara Batuhan'la çift forvetti. Okan o süreçte ne kadar iyiyse o süreçten sonraki dönemde de bir o kadar kötüydü. Ligde tutabilirdi ama işte kendi kendini yaktı. İlk antrenörlük deneyimine verelim yoksa aynı takımla zirve performans yaşayıp, dibe batırması başka türlü açıklanamaz :( Hayır it gibi de kastı, istedi bayağı ligde kalmak belli.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 BulletRide said: Kimi alacan burdan? Bi Emrah var youngster, o da iş görmez pek kafa çalışmıyor Hacı değerli dediğimiz direkt 11'e koyacak, ŞL'de UEFA da vs. kullanılacak adam değil. Takımdaki herkesi rotasyonda kullanabilirsin. Serkan Balcı mesela halen bu ligde üst seviye takımlarda da iş yapar. Ne yani GS'de oynayamaz mı? Hani en kötü lig maçlarında diyelim. Wederson halen rotasyonda iş yapar. Ligde zaten iş yapar. Gerçi yabancı sınırı kalkarsa oraya mutlak yabancı rotasyonu girer, ona gerek kalmaz. Ama şuan mesela yine bir tek FB aramaz o tipteki bir adamı. Zeki, Uğur falan yedeklerde çok rahat iş yapar. Emrah ve Musa keza potansiyelli adamlar. Musa biraz kazma ama eğitilirse yine lig standartları için iyi. Kazma derken mesela aklıma Giray geldi. O da ortalama üstü bir stoper bu lig için bana kalırsa. Onun dışında Diarra gibi bir forvet var. O da her şekil iyi adam. Değerli yani bu adamlar rotasyon için kolay kolay bulamayacağın adamlar. Ha yani bulursun da şimdi küme düşen takımı yağmalamak ile sıradan bir Anadolu takımından oyuncu almak arasında fark kadar değerli, üç beş kuruş harcayarak gayet kadro derinliği kurarsın yani.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 İşte Yıldırım Demirören'in açıklamalarından satır başları: - 15-16 Ağustos'ta Süper Kupa finali Manisa'da oynanacak... Tüm geliri de Soma'ya gönderilecek. - 19 Mayıs Pazartesi günü Fatih Terim ve tüm ekip olarak SOMA'ya gidiyoruz. - Milli futbolcularımız ayrı bir kampanya başlatacak. - MHK'deki hakemlerimiz hafta sonu alacakları paraları Soma'ya gönderecek. - 2014-2015 sezonu Türkiye Kupası finali Bursa'da oynanacak.- Süper Kupa finalinde Fenerbahçe seyircisi olmayacağı konuşuluyor ancak böyle bir şey yok. Ceza Süper Kupa'yı kapsamıyor. - Federasyon olarak bir yabancı kuralı alındı, bizce doğru ancak bu yıl sistem şöyle olacak. 5+3... 5 oyuncu sahada 3 oyuncu kulübede olacak. Kadrolarda 8 oyuncu olabilecek. - Fatih Terim de yabancı kuralının serbest olmasını istiyor ancak biz 5+3 kuralını uygulayacağız. Orta yolu bulmuş güya 5+3 yabancı kuralı.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 seneye BJK yi sampiyon yapma cabalari. yine de yetersiz kalacak.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 mus snijder melo telles chedju eee baloteeli nerde oynuycak forvette umut burak :)
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 acilen onur receo kıvrakı almmamız lazım
Öne çıkan mesajlar