Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Luce gelmez ya Shaktarda rahati yerinde, gak dese 15m guk dese 20m basip Brezilyali aliyorlar adama, bu yastan sonra Azizi niye ceksin.

Yanal, Vural, Daum da ins gelmez, Low'un gencligi gibi bi tane bulmak lazim yabanci.

daum öleli kaç ay oldu ahahhhah
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

daumun daha cdsi var yerli olursa bu adam kesin Yanal'i getirecek, yabanci olursa hic bi fikrim yok, ama yerli gelecek adam varsa en azidann Vural'i getirsin.

Ya Yanal defansif oynatmıyor mu? Yabancı gelsin o zaman.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Aykutun düştüğü hali gören Rıdvan gelir mi ya ayrıca Rıdvanın yorumu iyi hocalığı berbat diye bir dedikodu var.

Bence Rıdvan zeka olarak Aykut'tan 2-3 gömlek üstün. Hatta her açıdan üstün. Fakat ortak noktaları büyük takım çalıştırmamışlar. Hatta Rıdvan TD'likten baya uzak kalmış. Bence yorumculuk yapacağına şimdiye kadar anadolu kluplerinde çalışsaydı TD olarak FB'de TD olabilirdi. Fenerbahçe o hakkını kullandı ne hakkı? Bizim oyuncumuz gerekirse kendini geliştirir kalıcı TD'miz olur hakkı. Malesef Aykut bu hakkı heba etti. Hep aynı kafayla sıfır açıkgörüşlülükle inatçılıkla zerre geliştirmedi kendini.
Mesaj tarihi:
İStifa sebebi transfer muhabbeti sanırım. Aziz Krasic'i ben yokken aldınız bir sürü para hiçbişeyde yapmadı falan demiş haklı olarak. Aykut'ta haklı olarak sende Kaka ile ilgileniyorsun bir sürü para ben sistem takımı kurmaya çalışıyorum falan demiş.

Aslında haklı. Krasic'i aldı adama zerre şans tanımadı. Stoch'u takımda tuttu zerre şans tanımadı.
Mesaj tarihi:
magath gelirse her gün başkanla kavga eder :P hatta aziz soyunma odasına girmeye çalışırken bir tane tekme sallar azize

bide isimden kaybediyor adam :D
Mesaj tarihi:
http://www.ntvspor.net/takim/futbol/Fenerbahce/2 aha burda var kim ne kadar oynamış.sonradan girdikleriyle 30 maç yapıyor evet ama stoch son 5-10 dk girdi hep :D
  • Yeni Oluştur...