knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 quixef said: EDIT: Ben hala Knox tayım yalnız, böyle bir konuya "**tün yiyorsa yaptır" yazıp gitmek neyin kafası lan? Çok farklı insanlar var ya, kozmopolit ortam. ya 7/24 burayi takip etmiyorum lol.bunun konusu daha oncede acilmisti orda da belirtmistim,cevremden olanlardan vs duyduklarim,baya korkuttu beni yoksa olmayi dusunuyordum.gozluk takmaya devam ediyorum alistim zaten,seneler oldu. demek istedigim risklerini goze alip yaptirmak istiyorsan yaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: bende de 0.75 var astigmat (1 de olabilir) biliyorum çok tatsız birşey de, yine de hani erken yaşta yaptırınca ilerler mi fln ya da arada sakata gelme durumu var ya ondan dedim yahu İki kişiye birden cevap vereyim, 2 yıldır kontrol altında gözlerim ilerleme durdu. Ayrıca da yaşlıyım. @Knox, paylaş abi o zaman, kör kalan mı oldu ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ya hocam herkes cizdiriyo, temiz bi hastanede tecrubeli bi doktorlan sikinti yasamazsin ins. Takilma burada her laf atana bosver kararini verdiysen cizdir gitsin, cok basit kisacik bir islem zaten, TRde kaidirimda yurumek daha buyuk risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çizdir. sonra gel buraya sonuçları yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kör olursan bir tanıdığına yazdır en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Çizdirmeden braille alfabesini öğren. Daha kolay öğrenirsin. Ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yok kor olma degil.ameliyat sirasi ve sonrasinin cok sancili gectigini ve starburst'ler. ama beni en cok korkutan olay ufakta olsa risk %1 ve %5 arasi coook fazla ve ameliyati bir kez gerceklestirebilmem,ilerde bir skinti oldu filan,sinanay sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ağrı sızı olan prk dir. Normal lasik te acı olmuyo diye biliyorum. Ama prk ölüm gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Tarumar said: "Tatar Ramazan" said: Cok kisi cizdiriyor artik sistemlerde iyice ilerledi, benim 3 sene olacak gayet memnunum valla, cizdir gitsin. kuruluk vs. oluyor mu? Arkadaşım istanbulda etielrdi sanırım, Dünyagözde çizdirmişti 6 sene oluyo tık demedi gözler, baya iyi yani, herhangi bir sorun da çıkmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 1.5 çok düşük bi derece bence bir daha düşün. 100% garanti veremiyolar sonuçta ileride tekrar bozulmayacağı ne malüm gözünün? Senin yerinde olsam lens kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rhom said: 1.5 çok düşük bi derece bence bir daha düşün. 100% garanti veremiyolar sonuçta ileride tekrar bozulmayacağı ne malüm gözünün? Senin yerinde olsam lens kullanırdım. lensin özellikle astigmatlı büyük numara lenslerin oksijen geçirgenliği çok düşük olduğundan belirli bi ömrü var 10 sene gibi ordan sonra takamaz oluyosun alerji yapmaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sürekli de lens kullanılmaz herhalde, en azından iş yerinde çoğunlukla gözlüklüyüm, bir nevi döngüye aldım işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bir kere çizdirdikten sonra bir daha ameliyat olamama durumu beni geriyor ya eheh neyse 35 e bi gelelim o zaman çizdirirm herhalde.. de gölük takmayı da seviyorum.. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BonePART said: Rhom said: 1.5 çok düşük bi derece bence bir daha düşün. 100% garanti veremiyolar sonuçta ileride tekrar bozulmayacağı ne malüm gözünün? Senin yerinde olsam lens kullanırdım. lensin özellikle astigmatlı büyük numara lenslerin oksijen geçirgenliği çok düşük olduğundan belirli bi ömrü var 10 sene gibi ordan sonra takamaz oluyosun alerji yapmaya başlıyo Yok yaw en aşağı 10 senedir kullanıyorum kuruluk harici bi problem yaşamadım, ki baya pis kullanırım hani :D Ben ameliyata karşı değilim hatta yakın zamanda çizdirmeyi düşünüyorum ben de ama 1.5 bence çok düşük bi derece arkadaşın yerinde olsam gözlük veya lens kullanırdım ameliyatı ertelerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Benimde miyop 8.5 derece oldu gözler çizdirmeyi düşünüyordum da yaş 25 hala ilerliyor anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fenn said: Kafa kesme videolarını izliyorum soğukkanlılıkla ama göz çizdirmeyi düşünürken içim bi acayip oluyor ve düşünemiyorum. Buda başlık sahibine moral olsun kafa kesme videosu linki versene kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rhom said: BonePART said: Rhom said: 1.5 çok düşük bi derece bence bir daha düşün. 100% garanti veremiyolar sonuçta ileride tekrar bozulmayacağı ne malüm gözünün? Senin yerinde olsam lens kullanırdım. lensin özellikle astigmatlı büyük numara lenslerin oksijen geçirgenliği çok düşük olduğundan belirli bi ömrü var 10 sene gibi ordan sonra takamaz oluyosun alerji yapmaya başlıyo Yok yaw en aşağı 10 senedir kullanıyorum kuruluk harici bi problem yaşamadım, ki baya pis kullanırım hani :D Ben ameliyata karşı değilim hatta yakın zamanda çizdirmeyi düşünüyorum ben de ama 1.5 bence çok düşük bi derece arkadaşın yerinde olsam gözlük veya lens kullanırdım ameliyatı ertelerdim. lise 2 den beri lens kullanıyourm yüksek numaralı lenslerde yaşanıyor 12 sene oluş benim sende 1 2 seneye başlayabilir inşallah olmazda numaraların yüksek mi lenslerinin oksijen geçirgenliği ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 quixef said: Sol: 1.5 miyop + 1.5 astigmat Sağ: 1.5 miyop + 4 astigmat Bunun için gözü çızdırmaya ne gerek. Benim 3.5 - 3 ben yıllardır düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 milyon dolarlari olanlar gozluk takiyor cizdirmiyor o yuzden guveniyorum cizdirmiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 İlerleme durdu, 2 yıl önce, 1 yıl önce ve en son 2 gün önce toplamda üç kere muayeneye gittim, gözler halen aynı bozuklukta. Dolayısıyla, yaşım da ilerledi (hani deniyor ya hele bir 35 olayım diye, hah ben neredeyse oldum işte), risk az. Bu yüzden yaptırayım, katarakt olursa bıdı bıdı olayına gelirsek, bende katarakt çıkana kadar yapay göz üretirler diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çizdirmeyenlerin sebebi hala sonucu bilinmemesi. 10 yıllık falan bir teknoloji bu, 30 yıl sonra ne olacağı bilinmiyor hala. Teorik olarak kötü bir sonuç doğurmayacağı tabi ki kanıtlandı ama pratikte ne olur belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 benim kayın valide 1999 da ameliyat olmuş ki 5 numara mı neymiş gözleri şimdilerde sadece yapından ötürü yakın numarası artmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Raistllin said: fenn said: Kafa kesme videolarını izliyorum soğukkanlılıkla ama göz çizdirmeyi düşünürken içim bi acayip oluyor ve düşünemiyorum. Buda başlık sahibine moral olsun kafa kesme videosu linki versene kanka http://www.izlesene.com/video/kafa-kesme/608655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar