Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz Cızdırma

quixef

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

EDIT: Ben hala Knox tayım yalnız, böyle bir konuya "**tün yiyorsa yaptır" yazıp gitmek neyin kafası lan? Çok farklı insanlar var ya, kozmopolit ortam.

ya 7/24 burayi takip etmiyorum lol.bunun konusu daha oncede acilmisti orda da belirtmistim,cevremden olanlardan vs duyduklarim,baya korkuttu beni yoksa olmayi dusunuyordum.gozluk takmaya devam ediyorum alistim zaten,seneler oldu.

demek istedigim risklerini goze alip yaptirmak istiyorsan yaptir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bende de 0.75 var astigmat (1 de olabilir) biliyorum çok tatsız birşey de, yine de hani erken yaşta yaptırınca ilerler mi fln ya da arada sakata gelme durumu var ya ondan dedim yahu

İki kişiye birden cevap vereyim, 2 yıldır kontrol altında gözlerim ilerleme durdu. Ayrıca da yaşlıyım.

@Knox, paylaş abi o zaman, kör kalan mı oldu ne oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

"Tatar Ramazan" said:

Cok kisi cizdiriyor artik sistemlerde iyice ilerledi, benim 3 sene olacak gayet memnunum valla, cizdir gitsin.

kuruluk vs. oluyor mu?

Arkadaşım istanbulda etielrdi sanırım, Dünyagözde çizdirmişti 6 sene oluyo tık demedi gözler, baya iyi yani, herhangi bir sorun da çıkmadı şimdiye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Rhom said:

1.5 çok düşük bi derece bence bir daha düşün. 100% garanti veremiyolar sonuçta ileride tekrar bozulmayacağı ne malüm gözünün?

Senin yerinde olsam lens kullanırdım.

lensin özellikle astigmatlı büyük numara lenslerin oksijen geçirgenliği çok düşük olduğundan belirli bi ömrü var
10 sene gibi
ordan sonra takamaz oluyosun
alerji yapmaya başlıyo
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Rhom said:

1.5 çok düşük bi derece bence bir daha düşün. 100% garanti veremiyolar sonuçta ileride tekrar bozulmayacağı ne malüm gözünün?

lensin özellikle astigmatlı büyük numara lenslerin oksijen geçirgenliği çok düşük olduğundan belirli bi ömrü var
10 sene gibi
alerji yapmaya başlıyo

Yok yaw en aşağı 10 senedir kullanıyorum kuruluk harici bi problem yaşamadım, ki baya pis kullanırım hani :D

Ben ameliyata karşı değilim hatta yakın zamanda çizdirmeyi düşünüyorum ben de ama 1.5 bence çok düşük bi derece arkadaşın yerinde olsam gözlük veya lens kullanırdım ameliyatı ertelerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rhom said:

BonePART said:

Rhom said:

10 sene gibi
alerji yapmaya başlıyo

Yok yaw en aşağı 10 senedir kullanıyorum kuruluk harici bi problem yaşamadım, ki baya pis kullanırım hani :D

Ben ameliyata karşı değilim hatta yakın zamanda çizdirmeyi düşünüyorum ben de ama 1.5 bence çok düşük bi derece arkadaşın yerinde olsam gözlük veya lens kullanırdım ameliyatı ertelerdim.

lise 2 den beri lens kullanıyourm
yüksek numaralı lenslerde yaşanıyor
12 sene oluş benim
sende 1 2 seneye başlayabilir
inşallah olmazda
numaraların yüksek mi
lenslerinin oksijen geçirgenliği ne
Sosyal ağlarda paylaş

İlerleme durdu, 2 yıl önce, 1 yıl önce ve en son 2 gün önce toplamda üç kere muayeneye gittim, gözler halen aynı bozuklukta. Dolayısıyla, yaşım da ilerledi (hani deniyor ya hele bir 35 olayım diye, hah ben neredeyse oldum işte), risk az.

Bu yüzden yaptırayım, katarakt olursa bıdı bıdı olayına gelirsek, bende katarakt çıkana kadar yapay göz üretirler diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

fenn said:

Kafa kesme videolarını izliyorum soğukkanlılıkla ama göz çizdirmeyi düşünürken içim bi acayip oluyor ve düşünemiyorum.

Buda başlık sahibine moral olsun

kafa kesme videosu linki versene kanka

http://www.izlesene.com/video/kafa-kesme/608655
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...