Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 AAAAAABBBOV İÇİM ŞİŞTİ SUARK
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Olm korkmayin bir iki seneye hepinizin cocugu olacak, yetistirirsiniz istediginiz gibi. Ama ben bu devirde hicbir sekilde duzgun cocuk yetistirilebilecegini dusunmuyorum. Daha 2 yasinda dayayacaksiniz ipadi , dogmadan facebook hesabi acacaksiniz falan. Bunlari da siz degil, anasi yapacak. Skimsonik bi cocugunuz olacak 10 sene sonra. Gidin etiyopyadan falan hazir yetismisini alin benden demesi.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 e tamam neye bu isyan yahu sen kalitesiz buldum diosn bende sittiret olm kaliteyi diorm
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120511051125/creepypasta/images/thumb/9/9a/Fap-now-kiss-l.png/1280px-Fap-now-kiss-l.png
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben çocuğumu karanlık odaya hapsedip çiğ etşle beslicem günde 3 defada ıslak sopayla dövcem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Suark said: @babacum kalitesiz olsun abi, araba mı bu. irlanda prensesimi olacak yani nedir. nefes alıp veriyor, yaşayıp ölecek. ne kadar çok gülümserse insan o kadar iyi bu süreçte. yani serbest piyasa ekonomisi sen de haklısın ama benim alacğaım hizmet/mal bu değil, tabana c1-c2 zorlarsa b2 gleir grubuna yönelik yaklaşımlar bunlar, sürümden kazanma stayla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Meme resmi konusunda bu yenilmez bence: http://i.imgur.com/d0oGn.jpg
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olm kız herkese çıkma teklif ettide siz mi beğenmediniz nedir anlamadım yada kızla uzun sğredir berabersinizde evlenme mi teklif ediceksiniz nedr bu kalite arayışı epi topu bakıp çıkacaksınız
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Beğenmiyorum diyenler kıza sahip olsa koyunun yalakdan tuz yaladığı gibi yalarlar
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 GERGE said: Meme resmi konusunda bu yenilmez bence: http://i.imgur.com/d0oGn.jpg hayır, elimde kanıt var
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şunu nasıl yapıyolar ya ? önce kilo alıp sonra memeleri folyoya sarıp zayıflatmadan diger tarafları mı zayıflatıyolar nedir yani ne
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hanginiz lan bu https://twitter.com/HAZALCGLRHYRANI 21 saat önce açılmış
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Zikko sen elletsen senin memişlerde kafam kadar olur . Büyüsü elletmek ve mıncıklamak da
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BonePART said: ben çocuğumu karanlık odaya hapsedip çiğ etşle beslicem günde 3 defada ıslak sopayla dövcem ya öf. kızı öldürüm yazmışım 2 sayfa önce. ama kız kalitesiz kezban işte. ne savundunuz be elin kezbanını iyi ki bi kalitesiz yazdık. birşeylere karşı çıkmak yada dahil olmak için zorlamayın abi şöle
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BonePART said: olm kız herkese çıkma teklif ettide siz mi beğenmediniz nedir anlamadım yada kızla uzun sğredir berabersinizde evlenme mi teklif ediceksiniz nedr bu kalite arayışı epi topu bakıp çıkacaksınız Ehue, kedi-ciger ya. 13 sene oldu su forum acilali, bu kural hic degismedi burada
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olm beni ne quoteluyosun ben kendi çocuk yetiştirme politika mı söledim
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Esh said: BonePART said: olm kız herkese çıkma teklif ettide siz mi beğenmediniz nedir anlamadım yada kızla uzun sğredir berabersinizde evlenme mi teklif ediceksiniz nedr bu kalite arayışı epi topu bakıp çıkacaksınız Ehue, kedi-ciger ya. 13 sene oldu su forum acilali, bu kural hic degismedi burada abicim hala tükürerek kıza onu beğendiğini sölemeye çalışan forumda anamadım ne tartışılıyo
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Kizin karakteri ya da kalitesi degil bu konunun konusu, karakterinden bize ne?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Soyle bisi yapalim; kiza kezban diyenler kendi kiz arkadaslarinin fotolarini koysunlar, ona hore degerlendirmemizi yapariz. Tamam haklisiniz, jokey olmak icin once at olmak gerekmiyo ama elestirinin ciger meselesinden mi yoksa reel anlamda tecrubeden mi geldigini gormemiz lazim.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 nolifer forumu olduğu için paticik meme görünce de beyinler blizzard topiğindeki mantıkla çalışıyor malesef. 10 yıl küfür ettiği oyunu nasıl aylarca 7'24 oynuyorlarsa, bu kızla neler yapabileceğini siz düşünün.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 memeler çok iyi bu arada.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 GERGE said: Kizin karakteri ya da kalitesi degil bu konunun konusu, karakterinden bize ne? abi şu gergenin forum tarihindeki en masculin en testesteron mesajı olabilir adam bildiğin sanatsal duygusal bi yandan bilimsel bi insandan nefes alıyosa işlere döndü ya bi anda eaueahuea
Öne çıkan mesajlar