razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 daha fazla veren olmazsa veririm, kullanmıcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ok valla bu aralar param yok yoksa daha cok verebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Çok ırgatlık ya da grind yapanız varsa bari guilda girip öyle yapın. Guild lvl aldıkça, guild buffları falan unlock ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bir Pati'nin yeri Annen'in şefkatli kollarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bir turlü giremedim bir turlü buluşup davetiye alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 abi ben sana sürekli pm atıyorum, hiç sallamadın ki asfd buluşmaya da gerek yok dedim, aynı serverda olucaz, Server chatten yazıcaksınız, o şekilde nickinize tıklayıp invite atabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Falrod ya da Eikichi ikisinden birine whisper falan atın. Ben de alırım Anne'e kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 gleoddyn said: Çok ırgatlık ya da grind yapanız varsa bari guilda girip öyle yapın. Guild lvl aldıkça, guild buffları falan unlock ediliyor. Simdilik trialim yinede guilde girebiliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Evet girebiliyorsun. Trial olsan dahi her şeyi yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ya kasmaktan ekrana bakamıyorum chate atayım hemen servera 1 2 kelam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ya serverda anne orda mısın dedim? Birsürü sapık burdayım oğlum diye mesaj atmaya başladı korktum ben bu guild işinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Abi server değil whisper ile ulaş. Çünkü diğer chatlerin hepsi kapalı bende çok keke olduğu için. Edit: Heidel serverındayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ben de sisteme alıyorum chatı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 tmm whisper atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bain Farmland nod sahibi Anne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 asda ss çeksenize Node sahibi: ANNEN yazısını görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 indirdiğim 25gb'a acıdım, bu kadar mı karışık olabilir bi oyun. olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Xenocide said: asda ss çeksenize Node sahibi: ANNEN yazısını görmek istiyorum Node sahibi ANNE , npc de olabilir :) oyun harbi karışık , bu oynu türkçe oynayabilene de ödül vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 İlk bi alışana kadar zorluyor, 2-3 günde çözmediğim şey kalmadı, Acele etmeden questleri yapa yapa giderseniz, meslekeri incelikleri gösteriyor zaten. Böyle bilgi olmadan oynamakta hoşuma gitti benim, kendin çözüyon hep hazıra konuyoruz videosunu falan izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Black Desert Online Ekibi Bizim için çok önemli ve BDO'nun 20-30 yıl daha sürecek olmasını istiyoruz. Bilginin birikimi ve teknolojimizin gelişmesi nedeniyle oyun ortamını iyileştirmeye devam edeceğiz. Yakın zamanda, şu anda üzerinde çalışmakta olduğumuz grafik yeniden pazarlama hakkında bilgi yayımladık ve gelecek yıl yayınlamayı umuyoruz. Bu, oyun ortamını iyileştirmek için kullanacağımız görevlerden yalnızca biridir. Sürekli olarak uzun vadeli bir süreç olarak kabul edilen, Sınıf Dengesi'nde büyük değişiklikler olacak. Oyuncular süreç boyunca derslere gelen nerfs veya meraklılarla ilgili ayrıntılı yama notlarıyla bilgilendirilecek. Elindeki dosyaların ilk üçü Musa, Berserker ve Ranger. Militia Sistemi, Zarar Numaraları ve Game Client iyileştirmelerinde dikkate değer değişiklikler olacak. Oyuncuların yama notlarından atlanan bilgilerin olmadığını düşünmelerini sağlamak için geliştirmeler de yapılacaktır. Son olarak, oyuncular Black Ruh aracılığıyla da ücretsiz bir maide alacaklar. Bunu almak için 52. seviye olması gerekecek. ----------- Gugula çevirtim yampiri biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Türkçe yayinlamamalari tuhaf olmuş. Oyundan bi haberim ama türk server açmalarini takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 razzRaziel said: bunun hala en büyük paketi(legendary mi ne işte) açılmamış bi şekilde duruyo lan kaldı elimde. satayım buradan bişi önerin de. son bi kez daha alıntıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Üsteki yazı yapımcılardan, o yüzden türkçe değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 oyun sanki geleceğin oyunu resmen. Wow un kısırdöngüsünden tamamı ile kurtulmuş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar