Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Allahın peygamberi olduğuna inanıyorsam eğer kertenkele konusunda peygamber gibi düşünmenin nesi yanlış acaba? Sizlere göre kitabıda hz muhammedin kendisi yazdı o zaman ahahahshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kitap muhammed oldukten sonra yazilmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Neyse sizin ateistliğinizde benim sarışın sevmiyorum yalanım gibi ,sarışını görünce imana gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ateistlik zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Tarumar said: let me google for you linkinden biraz daha araştırma yaptım ve kertenkelelerin öldürülme sebebine de ulaştım. http://www.sahihhadisler.net/yazdir.asp?id=2944 said: Çünkü kertenkele fasıktır yani günahkârdır. Günahkâr olmasına gelinca; İbrahim (Aleyhisselam) ateşe atıldığı vakit yeryüzündeki bütün hayvanlar ateşi söndürmeye çalışmış, ama kertenkele ateşin daha da çok yanması için üflemiştir. aklında canlandırsan bile komik ya. panda eşek horoz ateşi söndürmeye kasarken yandan çaktırmadan gelen kertenkele ateşi üfleyip canlandırmaya çalışıyor. mantık hatası var. Sonuçta o kertenkele az akıllı bi yaratık, üflersem söner demiştir, üflemiştir. Haklıyken haksız duruma düşmüş kertenkelecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_KHQ6znpGJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 headshot 100 sevap point diyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Kertenkele evrilip dragon olmasin diye olduruyrouz iste, her mumin bir dovahkiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 allah gelmesin, nerde benim ejderlerim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hamam böceği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 $u ulvi hayvani oldureni , peynirli tombi posetiyle bogmak lazim.. Kendisi odamdaki kertenkele ailesinin genc uyesi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kesin cennete gidip 23432 tane hurim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Allahın verdigi canı allah almıyormuydu la, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Trias said: kesin cennete gidip 23432 tane hurim olacak. ABİ OFFFFFFFFFFFFFF SWG YA ÜHÜHÜHÜÜHÜHÜHÜHÜHÜÜH KİMOGİLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KRAYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben cok takıldım bu konuya ya üflemiş,ateşi körüklemiş ,ibnelik yapmış abi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eheh öldürün tabi bu iğrenç hayvanı.düşmanıyla karşılaşıp panik olunca kuyruğunu,namusunu geride bırakıp kaçan;düşman onun arkasıyla cima ederken sıvışan fahişe ruhlu bir hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bayadır güncelde görüyordum başlıgı da şimdi okudum ilk mesajın ilk paragrafı 13-14 yaşındayken 20cm boyunda bi kertenkeleyi havalı tüfek ile evin duvarında head shot yaparak toprak etmiştim o aklıma geldi zaten diğer mesajları da bu yüzden okumadım cennette görüşürüz gelebilen varsa arkadaşlar bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Tarumar said: let me google for you linkinden biraz daha araştırma yaptım ve kertenkelelerin öldürülme sebebine de ulaştım. http://www.sahihhadisler.net/yazdir.asp?id=2944 said: Çünkü kertenkele fasıktır yani günahkârdır. Günahkâr olmasına gelinca; İbrahim (Aleyhisselam) ateşe atıldığı vakit yeryüzündeki bütün hayvanlar ateşi söndürmeye çalışmış, ama kertenkele ateşin daha da çok yanması için üflemiştir. aklında canlandırsan bile komik ya. panda eşek horoz ateşi söndürmeye kasarken yandan çaktırmadan gelen kertenkele ateşi üfleyip canlandırmaya çalışıyor. Xenocide said: abi ne güzel hikayeler ya. keşke şunların gerçek olduğuna inanacak o AYIK kafaya sahip olabilsem. binlerce mantar yesen şu kafaya ulaşamazsın lan. kutup ayıları, develer, balinalar, sazanlar, deniz anaları, sümüklü böcekler, kuşlar solucanlar hepsi toplanmış ateşe toprak atıyolar. sunlara gulerken gozumden yas geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 smyrnas said: Allahın verdigi canı allah almıyormuydu la, ne iş? şuphesiz ki islam kolaylıklar dinidir http://www.lowbird.com/data/images/2008/01/islam-fuck-yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 lütfen beni öldürmeyin ben küçükken çok öldürdüm. ama en çok kurbağa öldürdüm çünkü insana daha çok benziyorlardı. evden yoğurt kasesi ve maket bıçağı alıp kocaman kurbağaları içine koyardım. Sonra karınlarını kesip iç organlarına bakardım. Anneme söyledikten sonra bunu evden yoğurt kasesi almamı yasakladı.. çalışmalarıma devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sana inat öldürecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 One-shot atmak zor olduğundan ödüllendiriliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: lütfen beni öldürmeyin ben küçükken çok öldürdüm. ama en çok kurbağa öldürdüm çünkü insana daha çok benziyorlardı. evden yoğurt kasesi ve maket bıçağı alıp kocaman kurbağaları içine koyardım. Sonra karınlarını kesip iç organlarına bakardım. Anneme söyledikten sonra bunu evden yoğurt kasesi almamı yasakladı.. çalışmalarıma devam edemedim. benim prof'un projesi bu. yayıldığını görünce çok hoşuma gitti gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 selamlarımı ilet profuna tebrik ederim gerçekten güzel proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar