Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms: DFUW v2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başvurayım dedim siteye git müdür dedi. siteye gittim form doldur dedi. doldurayim dedim üye ol dedi. olayim dedim ilk oynadığımız mmo nun ismi ne yaz dedi, ne bilek bot olmadığını dedi. darkfall dedim yanlış dedi.
asdfgdhf
Mesaj tarihi:
bingildak said:

alliance kanalındayım abi ben 2 dk önce çıktım

Lux Arcana Alliance
93.191.233.244
64737

buna giriyosun di mi

evet ona giriyorum. adam çok ama bizden kimse yok. hani annen ortamı orada herhal dedim ama kimse yokmuş.
Mesaj tarihi:
ben cancelladıydım bu olaylar cıktıgında da oynamaya basladıysanız acıp gelim bende

guildden de uyarı maili gelmiş zaten pvp eventine katılmadın hic katılmazsan uyarı alıcan etc gibisinden heh
Mesaj tarihi:
ben söyledim türklerin durumu böyle böyle diye sıkıntı yok.

o gelen mail bütün recruitlara gitti bu arada sana özel atılmadı :) bana da geldi aynısı duel yapın üye olun ladder'a diye.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

evet ona giriyorum. adam çok ama bizden kimse yok. hani annen ortamı orada herhal dedim ama kimse yokmuş.

bizden kimse on değil abi olaylardan başladığından beri, bir kişi gördüm lux'de türk onu da tanımıyorum ilk kez gördüm. şimdi giriyorum kanala.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

angfrost yakınında adam aranıyor, artic bear kesiyorum 2 saatir, spawn boş ama 1 kişi spawn hızı öldürüyor. bir de akşama ice elemental eventi var tamamlamamışlar için.

Tunali bestekar sokak bomontideyim kalkiom bi eve doncez sonra gece telrar devm sen direnion mu kuguluparkta?
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Mortis said:

Ben ankara yolcusuyum, yöke denk olalim cagrisinda buluncam

Gokhan nerdesin kizilay yada tunaliya gelirsen haber ver ankarada da diren
ustteki msj sana
Mesaj tarihi:
Kiyamamm Bomonti'de mi direndin sen :) Bomonti'de oturan insanlarin eylem oldugundan haberi var miymis :)

İyi bakalim tunali'dayim ben gerci aksama kadar duru muyum bilmiyorum gelirsen msj at
Mesaj tarihi:
benim sub bitti zaten de dün itibariyle finallerim başladı, bi yandan gezi parkı bi yandan finaller, şu anda sub açmak çok mantıksız olur. 1-2 haftaya dönerim tekrar sahalara.
Mesaj tarihi:
abi olaylar tam yatışıyor dedik resub yaptık bugun gene full RL combat medic moddaydım, artık okunmuşluğumda geçmiş olacakki gene bacaga yedim bu 2 etti. ikisindede ciddi bi cacık olmadı. 3. kafadan gelecek diye tırsmaktayım
Mesaj tarihi:
craftın dibine vurdurdum. 5 tane impetious set yaptırdım, 10 tane r50 staff yaptım, 3 tane r70 staff yaptırdım siege için. bakalım nasıl olacak bu itemlarla. wisdom booster'ı da fulledim bu arada STR boosterla mail üzeri giyen adam kesemiyorsun.

ayrıca kız arkadaşım geldiği için bir deneye imza attım. wherry yapıp yelken açtım bakalım bir günde kaç pp geliyor fishingden.
  • Yeni Oluştur...