imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 başvurayım dedim siteye git müdür dedi. siteye gittim form doldur dedi. doldurayim dedim üye ol dedi. olayim dedim ilk oynadığımız mmo nun ismi ne yaz dedi, ne bilek bot olmadığını dedi. darkfall dedim yanlış dedi. asdfgdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Everquest II ilk oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 angfrost yakınında adam aranıyor, artic bear kesiyorum 2 saatir, spawn boş ama 1 kişi spawn hızı öldürüyor. bir de akşama ice elemental eventi var tamamlamamışlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Ben ankara yolcusuyum, yöke denk olalim cagrisinda buluncam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mortis said: Ben ankara yolcusuyum, yöke denk olalim cagrisinda buluncam Gokhan nerdesin kizilay yada tunaliya gelirsen haber ver ankarada da diren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ee nerde bu millet? alliance da yoksunuz eski mumble kanalında da kimse yok. millet oyunu bıraktı da benim mi haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 alliance kanalındayım abi ben 2 dk önce çıktım Lux Arcana Alliance 93.191.233.244 64737 buna giriyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ayfonun şarj aleti bozuldu yenisini alıp gelicem, ice elementleri 50/150 yaptım articleri bitirdikten sonra bu haftasonu kasmak istiyorum adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bingildak said: alliance kanalındayım abi ben 2 dk önce çıktım Lux Arcana Alliance 93.191.233.244 64737 buna giriyosun di mi evet ona giriyorum. adam çok ama bizden kimse yok. hani annen ortamı orada herhal dedim ama kimse yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ben cancelladıydım bu olaylar cıktıgında da oynamaya basladıysanız acıp gelim bende guildden de uyarı maili gelmiş zaten pvp eventine katılmadın hic katılmazsan uyarı alıcan etc gibisinden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ben söyledim türklerin durumu böyle böyle diye sıkıntı yok. o gelen mail bütün recruitlara gitti bu arada sana özel atılmadı :) bana da geldi aynısı duel yapın üye olun ladder'a diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 imamizer said: evet ona giriyorum. adam çok ama bizden kimse yok. hani annen ortamı orada herhal dedim ama kimse yokmuş. bizden kimse on değil abi olaylardan başladığından beri, bir kişi gördüm lux'de türk onu da tanımıyorum ilk kez gördüm. şimdi giriyorum kanala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bingildak said: angfrost yakınında adam aranıyor, artic bear kesiyorum 2 saatir, spawn boş ama 1 kişi spawn hızı öldürüyor. bir de akşama ice elemental eventi var tamamlamamışlar için. Tunali bestekar sokak bomontideyim kalkiom bi eve doncez sonra gece telrar devm sen direnion mu kuguluparkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Oha das baranin mesaji quoteladim varsay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 yunusemre said: Mortis said: Ben ankara yolcusuyum, yöke denk olalim cagrisinda buluncam Gokhan nerdesin kizilay yada tunaliya gelirsen haber ver ankarada da diren ustteki msj sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Kiyamamm Bomonti'de mi direndin sen :) Bomonti'de oturan insanlarin eylem oldugundan haberi var miymis :) İyi bakalim tunali'dayim ben gerci aksama kadar duru muyum bilmiyorum gelirsen msj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 benim sub bitti zaten de dün itibariyle finallerim başladı, bi yandan gezi parkı bi yandan finaller, şu anda sub açmak çok mantıksız olur. 1-2 haftaya dönerim tekrar sahalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 17'si pazartesi ilk siege var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 re-subladım ben tekrar oyundayım, aval aval dolanuyorum. Mumble odur budur bişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ben anlamadım millet yok olmuş. la ya girdim millet orda herhalde diye bi ben varım bi bingildak. gerisi gg sanıyorum bırakmış oyunu. kıymayacaktınız annen e. ben dediydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 clandan değil ülkedeki olaylardan oldu sanki, 1-2 haftaya olaylar durulursa gelir millet. 4-5 kişi LA'a girdi bile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 annenle alakasi yok yea 3-4 kisi var olaylar yatısınca tekrar dönücek olan bildiğim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 abi olaylar tam yatışıyor dedik resub yaptık bugun gene full RL combat medic moddaydım, artık okunmuşluğumda geçmiş olacakki gene bacaga yedim bu 2 etti. ikisindede ciddi bi cacık olmadı. 3. kafadan gelecek diye tırsmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 yeni school gelmiş bırakır mıyım lan hiç, bütün warriorları skmeden bırakmam asda finaller + taksim. bahanelerim bunlar yoksa param var heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 craftın dibine vurdurdum. 5 tane impetious set yaptırdım, 10 tane r50 staff yaptım, 3 tane r70 staff yaptırdım siege için. bakalım nasıl olacak bu itemlarla. wisdom booster'ı da fulledim bu arada STR boosterla mail üzeri giyen adam kesemiyorsun. ayrıca kız arkadaşım geldiği için bir deneye imza attım. wherry yapıp yelken açtım bakalım bir günde kaç pp geliyor fishingden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar