arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 skill değişiklikleri güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi warrior'a nerf kaçınılmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 elementalist buffları nedir öyle yalnız naked halde ötürüo zatne artık uçuracak resmen warrior olarak üzüldüm yannız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ohaaa o warrior nerfu nedir ya neyse round robin ii olmus eve gelmedim de patch release edildi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 evet 500mb fln benim şu olaylardan çok sinirim bozuk girmiycem bu akşam takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 warrioru skirmishedra çeviririm valla bu ney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben dayanamadim taksime gittim realde pvp yapiim biraz die o yuzden gelemedim bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bende istanbulda olsam gelecektim, çok içimde kaldı, bütün gece live streamleri kovaladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Realda Combat Medic'lik yapmaktan oyuna gelemiyorum asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 dün oyuna girdim iki saatliğine falan snap'lerle konuştuk, xeno'da zaten LA forumlarında başlık açmış türkiye'nin içinde bulunduğu durumu özetlemiş, Lux Arcana'dan tam destek geldi, çok özendiler size, ne cesur adamlar özgürlükleri için tehlikeye gögüs geriyorlar dediler. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dedim bende. :) "amazing turks" diye bahsimiz geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 haha benzer bişiler yazmayı düşünüyodum la forumuna xeno önce davranmıs. yorumlar cogiyi yanniz milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mortis said: Ohaaa o warrior nerfu nedir ya neyse round robin ii olmus eve gelmedim de patch release edildi mi AV'nin oyunu çıkardığı günden beri mantığı aynı bişi iyiyse yerin dibine geçir, kötüyse göklere çıkar yada hiç umursama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Aaa hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://www.gercekgundem.com/?p=549426#.Ua-D5zcY-8A.facebook olm bizim darkfalldaki pvp gibi "beyler yabancı yok, kendi adamınıza vuruosunuz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 warriora abartı bi nerf geldigi yok yahu, hatta eksik bile kaldı hala dex warriorlar 4-5 vs 1 yapabiliyolar. Gayet düzgün bi çalışmaydı. O deilde bu nasıl bi o.çlulugudur, milletin ellerinde giden baygın insana tekme atmalar falan. Soktugumun yobazlarıda polise kalkan eller kırılsın diye bagırıyolar ellerini ayaklarını s..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kafalar dağılsın : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 pazar günü olaan event baya hayal kırılığıydı saldırmayaa gelen grupların hepsi surlara dayanamadan kendi aralarında dışarda kapıştılar, bizde eventi host ettiğimizden "la çıkak kapışak" moduna giremedik safeleri savunmamız gerektiği için. fakat sonlara doğru tfk clanı 10-12 kişilik bir grupla şehre sneak attack yapmaya çalıştı hehe, tabii scoutlar gördü bunları kapının orada koca grup crouch yapmış bekliyor biri kapıyı açsın diye. bizde bütün clan olarak crouch yapıp tren yaparak kapıyı açtık hehe. baya şaşırdılar kalıverdiler öyle. sonra bankaya gittiler etraflarını sardık. 40v10 zevkli olmayacağı için 2 taraftan champion seçildi ve ortada duel yapıldı. bizim champion çok fena tokatladı, ondan sonra walk of shame ile şehirden yolladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 said: Here are the patch notes for the June 6th patch. We apologize for the delay in issuing this patch, it's quite complicated adding a new school to the game. New Elementalist school added (Water) Water Elementalist skills: Attunement to water Embrace the frost! This buff increases your cold protection and renders you so icy that anyone who dares attack you will receive an attack speed penalty for a short duration! Frostbite Freeze your enemies' blood within their veins wracking them with pain and debilitation! As well as damaging your foe, this spell will render them vulnerable to lightning damage and slow both movement and attack speed for a short duration. Bitterstep Blast your foes with arctic cold! With a medium range and area of effect this spell also causes your enemies to slip and slide as if on a glacier. Watery Grave Watch your enemy slowly drown in a sphere of water. This spell traps your foe and causes low damage while they are within the bubble. Blizzard (Ultimate) Summon a bitter tempest from the depths of Niffleheim! With a long range and large area of effect, this spell will buffet all who are trapped within with the iciest winds of Agon, leaving them vulnerable to further lightning damage for a medium duration and slowing their movement speeds. General Fixes: Fix for some client crashes experienced during sieges Penalty for not wearing armor (Now shown in the paperdoll): When a player wears less than 5 armor pieces, for every piece missing there will be an increased chance that he will be critically hit by an attack. Note that if a weapon's crit chance is higher than this, the chance for crit will be determined by the weapon's crit chance. This does not change that back hits are always critical hits Fixed a bug where Fog of war would either be completely revealed or hidden for some players. Fixed a bug where clan member map-markers were not being updated when a player was mounted or when attached to a ship Fixed a bug where in some cases it would cause the party window to become unclickable Fix for wrong notification messages related to some skills Food Duration and Lighten Effect are now displayed on the tooltip Can now use /stuck command while weapon is unsheathed Attacking in the water will no longer block sprinting in water. Monster Changes: Enhanced the Hag variety monster models. pp olsa elementaliste dönücem o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 of tam tahmin ettiğim gibi geldi skiller güzel. warriorlar ağlayacak artık, SLOW YİYOZ YETİŞEMİYOZ :(((( diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 skirmisher, primalist herkes ağlayacak. artık elementalistler df'nin faşistler, #direnprimalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bizi tomanın tazyikli suyu yavaşlatamamış , water ele'de neymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hadi bakalım hayırlı olsun schoolunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 lan ben kaç gündür mumble a bakıyorum adam yok diye oyuna bile girmiyorum. az önce aklıma geldi galiba hepsi lux arcananın mumble ında diye. öyle midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bende bayadır girmiodum bu akşam girdim kimse yok die LA'nin kine girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bende angfrosttayım diye hep LA'nin mumbledayım abi, sende başvursana artık. dün çok güzel pvp event yaptık kendi aramızda. 12 kişi saldırıyor 10 kişi defend ediyor şeklinde grup olarak pvp ve objective olarak pvp antremanı yaptık 2 saat fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar