Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bilirkişi heyeti yıkıma izin vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 emniyet müdürü görevden alnımış diyorlar doğruysa bu mesajım sana spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Istanbul'da olsam katilirdim. Kolay gelsin.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Somon said: beyler ben çıkıyorum 19.00'da oradayım gelen varsa mesaj atsın abi beraber gitmiosan bulusamazsın nısanlımda karsıdan gelecek, bulusmayız dıorm. telefon falan unutun orda yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: emniyet müdürü görevden alnımış diyorlar doğruysa bu mesajım sana spark NTV @ntv_sondakika 5m SON DAKİKA... İstanbul Emniyet Müdürü olaylara etkin müdahale edilmediği gerekçesiyle görevden alındı. Ayrıntılar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://twitter.com/ntv_sondakika/status/340451671815643137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Somon said: beyler ben çıkıyorum 19.00'da oradayım gelen varsa mesaj atsın ben çıktım şimdi boun 7 gibi point otelin orda buluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yine canli yayin var takip etmek isteyen varsa. http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 337 takipç.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sparkcaster said: komik çünkü şu el kadar parkı insanların kurtarabileceğini düşünmeleri. bugün giderler yarın gelir yıkarlar yani çok zor bişey değil cumhurbaşkanı da akp hükümette akp belediye de akp poliste akp. olay o değil. götünü yaymış evinde oturuyosun şu olay bitsin sonra yap ne skimsonik yorum yapacaksan ayıp ulan insan utanır biraz 20 dakka uzağında birşeyler için mücadele eden binlerce insan var. dayak yiyolar gaz bombaları fırlatılıyor biber gazları sıkılıyor üzerlerine. ve kimsenin biyere saldırdığı yok. oturma eylemi yapılıyor. polis dalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya bide niye 6-7e kaldı vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fake ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 said: taksim gezi parkı direnişi için, polisin biber gazına karşı kullanılması düşünülen savunma şekli. direnişe gidecek olanlar yanlarında siyah sprey boya getirsin diyorlar, siyah sprey boyaları polislerin kasklarına veya gaz maskelerine sıkmayı başarabilirsek , kasklarını ve gaz maskelerini çıkartmak zorunda kalabilirler, o zaman sıksınlar bakalım biber gazını. güzel fikir ama sorun bunu sıkacak kadar nasıl yaklaşcaksın polise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eldar said: Sparkcaster said: komik çünkü şu el kadar parkı insanların kurtarabileceğini düşünmeleri. bugün giderler yarın gelir yıkarlar yani çok zor bişey değil cumhurbaşkanı da akp hükümette akp belediye de akp poliste akp. bu mantıkla şu ana kadar herkes iktidarın önünde el pençe dururdu. Oysa tarih nice devrimler, isyanlar gördü. Bu isyandır, hükümet devrilecek demiyorum ancak komik olan bu tavrın. Çünkü hangi eylemin nasıl bir sonuca ulaşacağını önceden kestiremezsin. Aynı şekilde etkili bir halk hareketi için çoğunluğua gerek yok. mmmhhh aynı 2007 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 geriye gidion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya olm zaten sınırımız bozuk deget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zipzip said: Suark said: emniyet müdürü görevden alnımış diyorlar doğruysa bu mesajım sana spark NTV @ntv_sondakika 5m SON DAKİKA... İstanbul Emniyet Müdürü olaylara etkin müdahale edilmediği gerekçesiyle görevden alındı. Ayrıntılar geliyor. hesap gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: ya bide niye 6-7e kaldı vakit iş güç trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: Sparkcaster said: komik çünkü şu el kadar parkı insanların kurtarabileceğini düşünmeleri. bugün giderler yarın gelir yıkarlar yani çok zor bişey değil cumhurbaşkanı da akp hükümette akp belediye de akp poliste akp. olay o değil. götünü yaymış evinde oturuyosun şu olay bitsin sonra yap ne skimsonik yorum yapacaksan ayıp ulan insan utanır biraz 20 dakka uzağında birşeyler için mücadele eden binlerce insan var. dayak yiyolar gaz bombaları fırlatılıyor biber gazları sıkılıyor üzerlerine. ve kimsenin biyere saldırdığı yok. oturma eylemi yapılıyor. polis dalıyor. abi çünkü hiçbirşey değişmeyecek oraya gitmemle, dayak, biber gazı, tazyikli su yediğimle kalacak. ne yazık ki taksimdeki ağaçları bu adamlar yavaş yavaş ülkeyi ele geçirirken oturup izleyen bizler kestik zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Llama said: KidLazer said: boyner grubunun ihalelerden çekildiği de söyleniyor Boyner @boyneronline 21 dk Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş olarak Gezi Parkı projesinde yer almayacağımızı tüm takipçilerimiz ve müşterilerimize saygıyla duyururuz. twitterdan açıkladılar teşekkürler bilgi için Ren said: yapılacak avmye yatırım yapacak şirketlerin listesini bulabilecek var mı? en azından lütfen bu işe ortak olmayın temalı mailler gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sipark, abi ben şu olaya atıl kalmayı kendime yediremiyorum, en azından bir kişi bir kişidir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 @Sparkcaster abi bos konusuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yep 1 kişi 1 kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eh bu 7 lafı herkesin ağzında, madem ben de gidiyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 reampage said: yüzde 70i bence parkın nerde olduğunu bilmiodur ne yazıkkı şu acı gerçek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar