Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: Sparkcaster said: doğuş dünyanın ihalesini aldı kat kat zenginleşti 10 senede, ntvnin falan haber yapmasını mı bekliyosunuz konuyla ilgili ya aghdsgdsfdsg http://www.ntvmsnbc.com/id/25446372 al abi ntv akpnin gayrıresmi kanalı ya yapma gözünü seveyim mirgün cabas, banu güven, ruşen çakır, emre kongar vs nerdeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mani said: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx rahatsız olanlar olabilir görüntülerden. ona göre o riskle girin linke.kahpe polisin samimiyetsiz yardım etme çabaları da takdire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inyormaynd said: mani said: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx rahatsız olanlar olabilir görüntülerden. ona göre o riskle girin linke. Yalnız o bacak kısmının blurlanması nedir arkadaş ya bir şey gözükmüyor ki neyin amacı bu ?!! bacak kısmı değil eteği blurlanıyor. ıslaklık var. büyük ihtimalle şoka girince idrarını kaçırdı. bu şekilde şoka giren insanlarda mesane boşalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu akşam ben de ordayım, faşizme dur deyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 faşizm stahp, faşizm wat ar u doing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 BabacumMostors said: elbette viktorun daha önce değindiği gibi (aynı zamanda malesef ki doğru ve üzücü) tepki veren grup olarak sayımız az olaiblir ama hiç tepki vermememizden iyidir sayımız az sesimiz gür, kazancı yokuşunda buluşalım genele dedim ben onu bu olay için değil, bu protestodan sonra hukumet duşmesini filan ummak turkiye için komik bi beklenti çunku tarihe not edilicek ama, boynerin "ben girmem" demesi bile şahane bir başlangıç, "AVM niz batsın" diye kampanya yapıp oraya yapılıcak yere gitmeyeceğini ve bir daha orda dukkan açan markalardan alışveriş yapmıycağını unlu zincirlere duyurmaya baslasa insanlar cok daha buyur bu iş tayyip oyuncak tren koyup çufçuflar anca içinde dukkan olmaz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sparkcaster said: Finklorpeyniri said: Sparkcaster said: doğuş dünyanın ihalesini aldı kat kat zenginleşti 10 senede, ntvnin falan haber yapmasını mı bekliyosunuz konuyla ilgili ya aghdsgdsfdsg http://www.ntvmsnbc.com/id/25446372 al abi ntv akpnin gayrıresmi kanalı ya yapma gözünü seveyim mirgün cabas, banu güven, ruşen çakır, emre kongar vs nerdeler? ben aksini iddia eden hiçbir şey yazmadım. sadece linki koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23407909.asp yorumlar cuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 riza_calimbay said: mani said: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx rahatsız olanlar olabilir görüntülerden. ona göre o riskle girin linke.kahpe polisin samimiyetsiz yardım etme çabaları da takdire şayan iyi polisle kötü polisi ayırt edemiyoruz ki onların arasında da insan evladı var ama ne kadarının sindirildiğni bilemiyoruz ama çoğunluğa hayatımı emane etmem o ayrı özellikle çevik kuvvet, özellikle hasta ruhlu adamlardan seçtiklerini düşünmeye başladım adli polis bu kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 arkadaş söyledi AF örgütünün twitter hesabında bazı polislerin kimliklerini yırtıp halka destek verdiklerini yazmışlar yazı kaldırılmış ne kadar doğrudur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mani said: inyormaynd said: mani said: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx rahatsız olanlar olabilir görüntülerden. ona göre o riskle girin linke. Yalnız o bacak kısmının blurlanması nedir arkadaş ya bir şey gözükmüyor ki neyin amacı bu ?!! bacak kısmı değil eteği blurlanıyor. ıslaklık var. büyük ihtimalle şoka girince idrarını kaçırdı. bu şekilde şoka giren insanlarda mesane boşalabiliyor. ben normalini izledim yoktu öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 boyner grubunun ihalelerden çekildiği de söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Viktor said: BabacumMostors said: elbette viktorun daha önce değindiği gibi (aynı zamanda malesef ki doğru ve üzücü) tepki veren grup olarak sayımız az olaiblir ama hiç tepki vermememizden iyidir sayımız az sesimiz gür, kazancı yokuşunda buluşalım genele dedim ben onu bu olay için değil, bu protestodan sonra hukumet duşmesini filan ummak turkiye için komik bi beklenti çunku tarihe not edilicek ama, boynerin "ben girmem" demesi bile şahane bir başlangıç, "AVM niz batsın" diye kampanya yapıp oraya yapılıcak yere gitmeyeceğini ve bir daha orda dukkan açan markalardan alışveriş yapmıycağını unlu zincirlere duyurmaya baslasa insanlar cok daha buyur bu iş tayyip oyuncak tren koyup çufçuflar anca içinde dukkan olmaz ise abi işte biz bağırdıkça patronlar dinleyecek umarım ki. biz "olaiblecek en etkin şekilde" elimizden geleni yapalım, yapmadık sadece baktık demeyelim. yarın bana sorduklarında "sadece izledim ve etliye sütlüye karışmadım" demek istemiyorum ama en çok şuna üzülüyorum yarın sabahın köründe adanaya gidiyorum gidecek olmasam bu gece parkta sabahlayan gruba katılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 KidLazer said: arkadaş söyledi AF örgütünün twitter hesabında bazı polislerin kimliklerini yırtıp halka destek verdiklerini yazmışlar yazı kaldırılmış ne kadar doğrudur bilmiyorum oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ykm de twitterdan yazmış YKM @YKM_Turkiye 13m Gezi Parkı projesinde YKM Mağazaları olarak yer almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu arada varsa baretiniz getirin. ben getiricem ha bide SMS ve data yoluyla haberleşin 1 kişinin konuşmasıyla 8 kişisinin sms yükü aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 KidLazer said: boyner grubunun ihalelerden çekildiği de söyleniyor Boyner @boyneronline 21 dk Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş olarak Gezi Parkı projesinde yer almayacağımızı tüm takipçilerimiz ve müşterilerimize saygıyla duyururuz. twitterdan açıkladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 boyner'in aldığı ticari bir karar olsa da iyi bir başlangıç. diğer markalara da gözdağı verilirse tesettür mayosu ve peluş kurtlardan başka birşey satılmaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bundan sonra bütün alışverişlerimi boyner ve ykmden yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gidicek olanlar -gaz maskesi yapmaya çalışsın -limon alsın yanına -su alsın -armor falan giyin bişey bağlayın öne -kafaya da şapka takın en azından kavisli gelirse suratınızın orasına inmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 boyner, silk&cashmere'e helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi Maslaktan Jammer getiriyolarmış. 3G bloklanıcak ahahgahahahahahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sequo herkese v for vandetta maskesi yollucakmış arkadaşlar paraya kıyıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi Maslaktan Jammer getiriyolarmış. 3G bloklanıcak ahahgahahahahahahahahahhah büyük ihtimalle polis çok sert bir biçimde girecek hemen sosyal medya ya yansımasın istiyorlar. akılları çalışmıyor işte telefonla kaydedip bölge dışından atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar