Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 angut diyalektiği diyoruz buna. taksim gezi parkına gösterilen ihtimamı normalde göstermeyen duyarsız eşşeklere sesleniyorum. iki tane ağaca gösterdiğiniz tepkiyi başında gösterseydiniz ağaçta dururdu parkta. şimdi gösterilen bu denli aşırı tepkinin bu hale gelmesine sebep olanların "ama bise vuymayın" tepkilerini bende dahil kimse ciddiye almıyor. istanbulun afedersiniz anasını .. taksimdeki park gidincemi istanbul elden gidiyor oldu. iyidir iyi ağzılarını burunlarını kırsın ordakilerin poliste biz ne bok yedikte başında tepkimizi koymadık diye düşünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.ustream.tv/channel/gezi-park%C4%B1-eylemi---canli?utm_campaign=www.facebook.com&utm_source=14606007&utm_medium=social buyrun taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Black_Lupin said: angut diyalektiği diyoruz buna. taksim gezi parkına gösterilen ihtimamı normalde göstermeyen duyarsız eşşeklere sesleniyorum. iki tane ağaca gösterdiğiniz tepkiyi başında gösterseydiniz ağaçta dururdu parkta. şimdi gösterilen bu denli aşırı tepkinin bu hale gelmesine sebep olanların "ama bise vuymayın" tepkilerini bende dahil kimse ciddiye almıyor. istanbulun afedersiniz anasını .. taksimdeki park gidincemi istanbul elden gidiyor oldu. iyidir iyi ağzılarını burunlarını kırsın ordakilerin poliste biz ne bok yedikte başında tepkimizi koymadık diye düşünsünler. ağaç değil ki olay. gezi parkıda değil. yaptım olduculuğun artık bardağı taşırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 buda mükemmel medyamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Black_Lupin said: angut diyalektiği diyoruz buna. taksim gezi parkına gösterilen ihtimamı normalde göstermeyen duyarsız eşşeklere sesleniyorum. iki tane ağaca gösterdiğiniz tepkiyi başında gösterseydiniz ağaçta dururdu parkta. şimdi gösterilen bu denli aşırı tepkinin bu hale gelmesine sebep olanların "ama bise vuymayın" tepkilerini bende dahil kimse ciddiye almıyor. istanbulun afedersiniz anasını .. taksimdeki park gidincemi istanbul elden gidiyor oldu. iyidir iyi ağzılarını burunlarını kırsın ordakilerin poliste biz ne bok yedikte başında tepkimizi koymadık diye düşünsünler. ulan bunlar en başından beri tepki gösteren insanlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: Black_Lupin said: angut diyalektiği diyoruz buna. taksim gezi parkına gösterilen ihtimamı normalde göstermeyen duyarsız eşşeklere sesleniyorum. iki tane ağaca gösterdiğiniz tepkiyi başında gösterseydiniz ağaçta dururdu parkta. şimdi gösterilen bu denli aşırı tepkinin bu hale gelmesine sebep olanların "ama bise vuymayın" tepkilerini bende dahil kimse ciddiye almıyor. istanbulun afedersiniz anasını .. taksimdeki park gidincemi istanbul elden gidiyor oldu. iyidir iyi ağzılarını burunlarını kırsın ordakilerin poliste biz ne bok yedikte başında tepkimizi koymadık diye düşünsünler. ağaç değil ki olay. gezi parkıda değil. yaptım olduculuğun artık bardağı taşırması. Adamların algısı ve vizyonu "haha ağacı taksimi korumaya çalışıyorlar XD"dan öteye gidemiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şu başlıktakilerin yarısı yetmez ama evet diye oy vermiştir referandumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Black_Lupin said: angut diyalektiği diyoruz buna. taksim gezi parkına gösterilen ihtimamı normalde göstermeyen duyarsız eşşeklere sesleniyorum. iki tane ağaca gösterdiğiniz tepkiyi başında gösterseydiniz ağaçta dururdu parkta. şimdi gösterilen bu denli aşırı tepkinin bu hale gelmesine sebep olanların "ama bise vuymayın" tepkilerini bende dahil kimse ciddiye almıyor. istanbulun afedersiniz anasını .. taksimdeki park gidincemi istanbul elden gidiyor oldu. iyidir iyi ağzılarını burunlarını kırsın ordakilerin poliste biz ne bok yedikte başında tepkimizi koymadık diye düşünsünler. sen gerçek bir at ağızlı hayvansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bugüne kadar çok şeye tepki gösterildi ve hepsi en acımasız şekillerde bastırıldı. devam etmeden bir sonuç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Esnaf said: buda mükemmel medyamız Polis akrabalarını dövdü diye geçen hafta ağlayan spiker Asım Yıldırım tekrar görevinin başına geçmiş protesto eden teröristlerin nasıl polise saldırdığını anlatıyordu heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 içimden bir ses bugün yörüngeye girecek çok uydu var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 said: FLASH HABER aziz yıldırım mustafa denizli ile gorusme kararı aldı yuru turk medyası, kim tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu dha halen eski görüntüleri veriyor canlı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Firstblood said: Esnaf said: buda mükemmel medyamız Polis akrabalarını dövdü diye geçen hafta ağlayan spiker Asım Yıldırım tekrar görevinin başına geçmiş protesto eden teröristlerin nasıl polise saldırdığını anlatıyordu heyecanla. La Haine ! bizim sadece taşlarımız var, hadi bizi öldürün. http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu hükümet oldu da devrildi, yenisi şu şakşakcıları medyayı falan sürgün etsin mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fotolara baktıkca bileniyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 beyler patiden bir grup çıkalım mı ? taşlardan benden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yav he he viktor you dont say . jpeg zaten cevap evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sağol annem ben kafa atmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ durum felaket ya muhalefet nerde onu da sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Benim gözüm 4-5 saatlik yolu kesse atlayıp gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Black_Lupin said: angut diyalektiği diyoruz buna. taksim gezi parkına gösterilen ihtimamı normalde göstermeyen duyarsız eşşeklere sesleniyorum. iki tane ağaca gösterdiğiniz tepkiyi başında gösterseydiniz ağaçta dururdu parkta. şimdi gösterilen bu denli aşırı tepkinin bu hale gelmesine sebep olanların "ama bise vuymayın" tepkilerini bende dahil kimse ciddiye almıyor. istanbulun afedersiniz anasını .. taksimdeki park gidincemi istanbul elden gidiyor oldu. iyidir iyi ağzılarını burunlarını kırsın ordakilerin poliste biz ne bok yedikte başında tepkimizi koymadık diye düşünsünler. vay baba eylemden eyleme koştu herhalde. Bu bakış açısı yanlış bana göre köprü projesi önemlidir, sana göre x, adam için o park önemlidir. İsteyen istediği konuda, istediği ölçüde fikrini, tepkisini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fistan said: yav he he viktor you dont say . jpeg zaten cevap evet dur lan böyle şeyler yazma sevmek istemiyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 olay artık park davasından çıktı, ali kıran baş kesenlik oynayan bir hükümete karşı direnişin tepe noktalarından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 arkadaşlar az önce telefon aldım hakan abiden Ultraslan'dan bir abi, şimdi telefon açtı akşam toplanıyoruz mekanda sende gel desteğe gideceğiz dedi. aynı şekilde Gfb, Çarşı ile buluşuğ hep beraber yürüyecekmişiz 3 takım taraftarı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar