inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 DHA yayını bende komple gitti sizde durum nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BLlz-3ZCMAArAbc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sırrıyı hastanelik etmişler http://www.radikal.com.tr/turkiye/sirri_sureyyayi_da_hastanelik_ettiler-1135736 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Taksimde olduğunuz yeri sosyal medyada bildirmeyin, polisler takip edip oraları bombalıyor diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 taksim metrosunun içine gaz bombalarını atıp kapıları kapatmışlar , insanlar boğuluyormuş içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Taksim yönüne (ne demekse?) giden toplu taşıma durdurulacakmış. Metro çalışmıyor zaten, napacaklar merak ediyorum vapurları falan da durdurur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 anon said: lol no one gives a fuck. you should man the fuck up and do something hilarious, like Breivik did in Norway. That's the only way... Şimdi Sultanahmet'e gidip, "GG NO RMK, for the lulz." diye tweet atıp kendimi havaya uçursam bu herif inanılmaz mutlu olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 devam yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 keşke birşeyler değişse.. bence bunun tek yolu, dünyanın "chemical tayyip" pankartını görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 GwindonSurion said: https://boards.4chan.org/b/res/483884372 ciddi konuyu /b/ ye açmak ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ne kadar küfür etsem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sostizm said: Taksim yönüne (ne demekse?) giden toplu taşıma durdurulacakmış. Metro çalışmıyor zaten, napacaklar merak ediyorum vapurları falan da durdurur bunlar.metroyu kapamışlar zaten.beşiktaş yolunuda kapamışlar tüm girişleri kapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 biz ofisten çıkıp gidiyoruz zaten kazancı yokuşunun dibindeyiz, sesimiz duyurmaya geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 viktor bi kes en az cetintas kadar iticisin su anda git oyun falan oyna hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sosyal medyada resmen patlama yapti haberler. Bizim medyada ise cogu yerde haberi dahi yokken bazi siteler is olsun diye haber yapmislar. Yurt disinda bizimkinden daha cok haber var. Umarim halkin okudugu bir kac gazetede haberler cikar. Gercektende gundemden zerre haberi olmadan yasayan milyonlarca insan var bu ulkede. Bu insanlarin oylari ile de digerlerinin oylari ayni kefeye kondugundan oturu malesef ki bu goruntuleri izliyoruz. Icler acisi halimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 boyle bişi varmış lan asdhasdln http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17&w=600&h=338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi diyorum, İstanbulun farklı yerlerinde aynı anda yapılması lazım bu eylemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: ha bu arada fyi amsterdamda eylem varmış bu akşam. gidiyoruz burdan bi gurup, sayko turk polisi olmadan zevki çıkmaz ama cumaya denk gelmesi iyi geldi, millet içip dağıtmak için bahane arıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 güzel güzel sağdan soldan destek gelmesi çok güzel. her kesimden arkadaşım geliyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 millet iki gün durur dağılır diyordum, böyle olmasına sevindim. biz de gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hadi bi fransız ihtilali vodafone avea falan mesaj geçse ya taksim gezi parkı yıkılıyo diye epic olr o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ibb kamerasında sıka sık gidiyorlar heralde millet kaçışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cempostaci said: viktor bi kes en az cetintas kadar iticisin su anda git oyun falan oyna hadi why so edgy? nedir bu gaz yani, polise saldıramadığın için internetten birilerini bulup deşarj olmak tatminmi ediyor? yukarda yaptığım yorumun canlısısın işte duşunce belirtiyorum saygı gsotermek yerine SUS ŞIMDI ZAMANI DEGIL diyorsun faşistlik genlerine işlemiş işte bu milletin KAHROLSUN POLIS, ALLAH BELANI VERSIN TAYYIP LANET OLSUN AKP yazsam +1 ler dizilicekti ama http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/012/113/join_in_the_internet_circle_jerk_print-ra11ce31c7e7d40d78d37d8a5a1e777f5_zod_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 taksimden geliyorum, ben hayatımda böle eylen görmedim medya nerede ? bu olayı medya vermiyorsa, harbiden yemişiz okkalıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hadi lan yıkmadılar mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar