Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Killer

Öne çıkan mesajlar

GladricSpirit said:

Haberleri okudum demin ve koca otelin loby sinde resmen gözüm karardı bildigin bagırarak kufur ettim. Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama bu yaşanan olaylar beni çok etkiledi inanılmaz bir durum bu senin benim vergimle maaşları ödeniyor bu şerefsizlerin gelip bizi dövüyorlar o sıktıkları gaz vs. herşeyde benim senin paranla alınıyor.

Şu o insanlara destek veremediğim için üzülüyorum ama en azından facebook, twitter vs. uzerinden grup vs kursak ve bu gorselleri yukleyerek elimizden geldiği kadar yaysak diyorum.

Bu konuda yardımcı olmak isteyecek arkadaşlar bana özel mesaj atsın.

http://4.bp.blogspot.com/-9soU0pAsrW0/UANH7UUq9RI/AAAAAAAAAIs/fotlb9m0uOc/s640/www.bosmezar.com-bordo-bereliler.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Abi orada olan insanlar polis müdahalesini falan çekebilirse(hayatlarını tehlikeye atmadan) iyi olur aslında. Minion tv kanallarının "haber" göstereceği falan yok malesef. Gerçekten bomba koyup katliam yapan teröristi kahraman yapıp kıçını öpen adamlar iki gün sonra yaralanıp ölenler için "terörist" lafını basacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sacrolash said:

GladricSpirit said:

Haberleri okudum demin ve koca otelin loby sinde resmen gözüm karardı bildigin bagırarak kufur ettim. Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama bu yaşanan olaylar beni çok etkiledi inanılmaz bir durum bu senin benim vergimle maaşları ödeniyor bu şerefsizlerin gelip bizi dövüyorlar o sıktıkları gaz vs. herşeyde benim senin paranla alınıyor.

Şu o insanlara destek veremediğim için üzülüyorum ama en azından facebook, twitter vs. uzerinden grup vs kursak ve bu gorselleri yukleyerek elimizden geldiği kadar yaysak diyorum.

Bu konuda yardımcı olmak isteyecek arkadaşlar bana özel mesaj atsın.

http://4.bp.blogspot.com/-9soU0pAsrW0/UANH7UUq9RI/AAAAAAAAAIs/fotlb9m0uOc/s640/www.bosmezar.com-bordo-bereliler.jpg

şurda sana sağlam kufur ederdim simdi ama bu accounta banlansın istemiyorum. burda yaşanan olaylar ciddi olaylar ve sen hala dalga geçiyorsun hakikaten yazık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Bi arkadaş jammer falan varmış telefonlar çekmiyormuş falan dedi, doğru mudur?

lütfi kırdarda olabilir anca
tcell 3g yamulmuş dün
onun dışında biz,vodafone, önlemleri alıorz zaten.
tepeden sağlam bi emir gelmedikçe sıkıntı yok

ha genede herşeyin bi sınırı var :/
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma bu arada kisisel alma dediklerimi şu anda sadece cok sinirliyim. bu ulkenin başındaki adam terorist resmen ve insanlar hala oy veriyor bu adama "gerçi kim veriyor onuda bilmiyorum kendi etrafımda olsun muhabbet ettiğim diğer insanlar, bindiğim taksi soforleri... ya herkes nefret ediyor bu adamdan ben oy vermedim diyor kim veriyor bu serefsize oyu daha bir kisi demediki ben oy verdim cok iyi adam diye"
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

razzRaziel said:

iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh.

Pınar Günay ‏@pinargunay 33m
Siyah sprey boya edinin diyorlar. Polislerin kaskına sıkınca önlerini göremedikleri için kasklarını çıkarıyorlar!boğulsunlar kendi gazlarına

abi kitelamak lazım adamı o kadar yaklaşmak için.
Bi de aoe slow filan bişi lazım bi tane polis yok.
Ama adamda cc immunity varsa oh wai.
Sosyal ağlarda paylaş

sacrolash said:

dalga geçmiyorum sen hala kalkmış facebooka twittera foto koyalım diyosun lol.burası türkiye gidip mersin'deki adamın umrunda olmaz geziparkı istanbul'da olupta buna tepkisiz kalıyorsa git fotoları printerdan çıkar dolaplarına as istersen gene tepki gelmez.

olayın gezi parkından büyük olduğunu görememek nasıl birşey lan acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

Spidee said:

razzRaziel said:

iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh.

Pınar Günay ‏@pinargunay 33m
Siyah sprey boya edinin diyorlar. Polislerin kaskına sıkınca önlerini göremedikleri için kasklarını çıkarıyorlar!boğulsunlar kendi gazlarına

abi kitelamak lazım adamı o kadar yaklaşmak için.
Bi de aoe slow filan bişi lazım bi tane polis yok.
Ama adamda cc immunity varsa oh wai.

o zaman sulu balona boya döküp ağzını bağlayıp atıcaksın

YES
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...