Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Killer

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

"CHP milletvekilleri Melda Onur, İlhan Cihaner ve Müslim Sarı şu an Gezi Parkı'nın içinde. Polisin tehditlerine rağmen parktan çıkmıyorlar."
tweeterdan

işte genel başkanın orada olması gerek, kılıçdaroğlu'nun orada olması çok şeyi değiştirir, polis milletvekillerien yaptırım uygular, ama kılıçdaroğlu'na dokunamazlar.

hayır neden gitmiyor, gitmemesi için bir tane neden yok. halk akp ye karşı bir savaş veriyor, ve chp genel başkanı bunu orada onlarla beraber destek verip savaşmıyorsa, nasıl bu halkın lideri olur, lider dediğin adam çıkar en önde savaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Suark said:

"CHP milletvekilleri Melda Onur, İlhan Cihaner ve Müslim Sarı şu an Gezi Parkı'nın içinde. Polisin tehditlerine rağmen parktan çıkmıyorlar."
tweeterdan

işte genel başkanın orada olması gerek, kılıçdaroğlu'nun orada olması çok şeyi değiştirir, polis milletvekillerien yaptırım uygular, ama kılıçdaroğlu'na dokunamazlar.

hayır neden gitmiyor, gitmemesi için bir tane neden yok. halk akp ye karşı bir savaş veriyor, ve chp genel başkanı bunu orada onlarla beraber destek verip savaşmıyorsa, nasıl bu halkın lideri olur, lider dediğin adam çıkar en önde savaşır.

Kılıçdaroğlu zaten gitmiş gezi parkına ama etrafı korumalarla çevrili şekilde gitmiş, konuşma yapıp dönmüş işte. Hoş dursa, dirense bir şey değiştirebilir miydi bilemem. Sonuçta bu hayvanlar Gürsel Tekin'e 1 Mayıs'ta gaz sıktı. Hani o da 2. adamı sayılır partinin.
Sosyal ağlarda paylaş

12-1 arası ordaydık polis sakin duruyordu ama tam itler böyle milletin yorgun düşmeye başlayıp uyku saati gelince ambush geliyormuş ben gitmedim çok sabah işten güçten dolayıda.bugün tekrardan gitmeyi düşünüyorum çok orantısız bide polis 1 tane adamı gözüne kestirip nuke atıyorlar direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...