Catze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Daha 2 yıl önce biber gazıyla öğretmen öldürdü bunlar, bir çok kişi hatırlamıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 benim hatırladığım en net haber 'burda oturmayın diye bankta oturan bir çifte bağırılıyor. eleman sadece oturuyoruz ya noldu demesiyle göğsüne tekme yiyor ve ölüyor.' biber gazından önce sürekli bir dayak hali var polisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu aralar iyice halk ile polis/devlet karşı karşıya geliyor veya getiriliyor. Polis de gaz bombalarını silah olarak kullanmaya başladı; milletin kafasına, vücuduna atıyorlar direk. Orantısız güçten bahsetmiyorum bile.. Bir gün bi yerde bi polisin başına bişey gelicek, o zaman iyice kopacak ipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ooff sabah işe geldim olanları gördüm içim gidiyor, ne hale düştük ya, bu nasıl bir şerefsizliktir, avm yapıcam diye yaptıkları zulme bak.. yani her küfürü hak ediyorlar her küfürü.. şu an istanbul taksim'de devlet terörü var! şu an halka saldırıyorlar, şu an istanbul taksim'de yapılanlar, sadece gezi parkı, ağaçlar , avm çatışması değil, şu an taksim'de zorbalığı ilke edinmiş , biz ne dersek o olacak, biz bunu kafanızı eze eze yaparız diyenlerin zulmü var. lanet olsun avm'niz , oradan kazanacağınız rant içinde geberin. hani dün bağırıyordu ya bizimkiler, sonuna kadar hak ediyor. "kes bakalım kes bakalım, ağaçları kes bakalım, sapı a.....na, kökü ba.....na, girecek mi .....kanım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: halkı dövüp parkları yıkıp avm yapılmasına şakşak tutulacak bir millet değildir artık ya. o kadar ölmedik sanki? gerçi ölmüş olabiliriz why so naive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 umut işçinin anasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 muhtemelen bu saldırıdan sonra şu an iş makineleri dümdüz etmeye başlamıştır parkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şuan bütün etrafı demir polis barikatıyla çevrili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 3-4 farkli yerde acilen toplanip gezi parkini basmak lazim haydi istanbul yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yarın 100.000 kişi yürüyecek deniyor da, yarına kadar belediye uyumaz ne yapar eder, o parkı bu gün dümdüz eder, yarına park kalmaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Olay sonrası toplanan grupları da gazlamış polis bu sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 vatandaşına böyle zulmeden bi afrika kaldı bir de biz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Arap krallıkları ve diğer diktatörlüklerde de kralın isteğine karşı çıkmaya kalktığında ülkenin güvenlik güçlerinden böyle tepkiler görebilmen mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.dha.com.tr/canli-yayin-2/ yani izledikçe çıldırıyorum, allah belasını versin bu düzenin burada iş yerinde tıkılı kalmak varya yiyor içimi allah belasını versin bunların http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/akp-gezi-parkina-yine-safak-vakti-saldirdi-haberi-73840 burada ki video yu izleyin adamın suratına nasıl sıkıyor it oğlu it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi sosyal medyada popüler hesapların da bu konuda destek vermesi çok iyi Metrobüs @_metrobus_ 34m Parklar olmadan çıkardığım dumanı kim temizleyecek? Haydi atlayın bana gezi parkına gidiyoruz! #direngeziparkı Biliyor muydunuz @bilio_muydunuz 2h Çıkışları kapatıp halka gaz bombalayan din tüccarları, Türk halkının direnişini kırmak isteyen iktidar ve yandaşları..gün gelir devran döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Halka bu kadar orantısız güç kullanılmaz yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bazıları yıkar, bazıları yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tinu said: http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/akp-gezi-parkina-yine-safak-vakti-saldirdi-haberi-73840 burada ki video yu izleyin adamın suratına nasıl sıkıyor it oğlu it oha adam nişan alıp headshot vurucam diye kasmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha harbiden oha ya. abi allah göstermesin adam sakat kalsa nasıl hesap vercekler ya gövdeye sık düşür adamı o kadar hırslandıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ölen var diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fKjR6Th9cGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fistan said: 3-4 farkli yerde acilen toplanip gezi parkini basmak lazim haydi istanbul yaa mesai bitimini bekliorm ben benim gibi bisürü insan var bu akşama dağıtamazlarsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dünyadan haberler nedir bu olayla alakalı? ben birkaç yere baktım tektük görebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şurda pkk sempatizanları da olsa poliste molotof atsa keşke. eşit güç kullanılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: Fistan said: 3-4 farkli yerde acilen toplanip gezi parkini basmak lazim haydi istanbul yaa mesai bitimini bekliorm ben benim gibi bisürü insan var bu akşama dağıtamazlarsa gg yarına kadar sürse direniş, bugün durdurulsa şu yıkım, yarın bende oradayım, biber gazı savarımı hazırlayıp geleceğim.. eşim diyorki çocuğun var 7 yaşına gelmiş ,ikinci yolda , başına bir şey gelecek... çocuklarım için oraya gitmeliyim. diyorum... imkanı olan korkmasın çıksın gitsin, dirensin, bu olay sadece gezi parkı , ağaç , avm olayı değil, bu artık başka bir şey , bu adamlar bu şekilde kazandıkları sürece bizi bırak çocuklarımızın hayatı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar