Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bruo said: Kıllar kabul yani? kilsiz olan yetiskin insan var mi? Alıntıla
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mery said: bruo said: Kıllar kabul yani? kilsiz olan yetiskin insan var mi? senko var Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mery said: bruo said: Kıllar kabul yani? kilsiz olan yetiskin insan var mi? Vücut geliştirme bölümüne bakarsan var. Yok vazgeçtim bakma, bura kastı msn var mı? Octav: Sallıyorum tabi bende yalan yok. Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bende senin samimi cana yakın bir insan olduğunu düşünmeye başladım Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Dragon_Slayer: Sallama olacak ama bu da ortalama paticik üyelerinden. Biraz geek, biraz gamer zaten nickten belli. Sonofa: Kimsin sen birader? Senko: Arada lafı geçmiş. Yazılımcı, komik değil ama fena adam da değil. Burdan görüştüğü bi kaç kankası var takılıyolar öyle. Şimdi biri atlayacak hani derin patiydin senkonun elma yanaklarını bile bilmiyosun diye. Biliyorum ama söylemiyorum, sevimli adam dalga geçilecek bi tarafı yok. Alıntıla
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Benim kim olduğumu bul forumu üzerine yapayım :) Alıntıla
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 jet zero ile akrabalık var mı L_Zero said: Benim kim olduğumu bul forumu üzerine yapayım :) Alıntıla
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 malesef 2side değil. @bruo: :) Alıntıla
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hayırdır sipariş mi geldi yine ? Alıntıla
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pide söyledim daha gelmedi ama :/ Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Akhlaur: La ortalama pati işte biraz mmo, biraz donanım bilmemne. Bana bunlarla gelmeyin. L_zero: İpucu ver. Alıntıla
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 gerek yok bence :) 2 gün içinde bulursan alıntıla öm gelsin ^^ Alıntıla
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hep bu anı beklemiştim korkuyorum Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bruo said: Octavarium: Yenilerden ama memur/amca/teyze takımından değil. Takılıyo öyle. Zor yerden soruyosunuz lan kolay yerden sorun. Ne bileyim octavarium kim. Bi forgiver sorun mesela zehirimi akıtayım. anlat pampa dinliyoruz Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 naber panpa yardir banada Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 zehir kana mı karıştı acaba Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 nuclear launch detected Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Forgiver: Siz ecnebiler nasıl diyor high-functioning autism. Şöyle şekilli anlatayım: Postlarını okumak kısa vadede baş ağrısına uzun vadede beyin mıncıklamasına yol açar. Konuyla ilgili gibi yazar ama hem asıl konuyu hem de önceki postları şekilde görüldüğü gibi teğet geçer. Futbol bölümünde yazdıklarını okursanız Galatasaray'dan, imaj topicine attığı resimlere bakarsanız insanlıktan soğuyabilirsiniz. Diğer köklü paticik üyelerinin aksine yerel bir adam. Çok giydirmeyeyim de forgiver ile ilgili bir anımı anlatayım. Sene siz deyin 2006 ben diyeyim 2007. Paticik warcraft, pardon dota sunucusunun zirve zamanları. Ben de bi deneyeyim diyip oyuna giriyorum. Alt koridorda forgiverın yanına veriyolar beni ve sonra cons yada fistan emin değilim başlıyo giydirmeye. "Forgiver ile kankası bi bok yapmıyo". Öyle işte belki forgiver ile aynı koridora girmesem bugün sendika başkanıydım. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 werewolf falan degil o sendikadandi godblesstoya direk Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.