Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mery said:

bruo said:

Kıllar kabul yani?

kilsiz olan yetiskin insan var mi?

Vücut geliştirme bölümüne bakarsan var. Yok vazgeçtim bakma, bura kastı msn var mı?

Octav: Sallıyorum tabi bende yalan yok.
Mesaj tarihi:
Dragon_Slayer: Sallama olacak ama bu da ortalama paticik üyelerinden. Biraz geek, biraz gamer zaten nickten belli.

Sonofa: Kimsin sen birader?

Senko: Arada lafı geçmiş. Yazılımcı, komik değil ama fena adam da değil. Burdan görüştüğü bi kaç kankası var takılıyolar öyle. Şimdi biri atlayacak hani derin patiydin senkonun elma yanaklarını bile bilmiyosun diye. Biliyorum ama söylemiyorum, sevimli adam dalga geçilecek bi tarafı yok.
Mesaj tarihi:
bruo said:

Octavarium: Yenilerden ama memur/amca/teyze takımından değil. Takılıyo öyle.

Zor yerden soruyosunuz lan kolay yerden sorun. Ne bileyim octavarium kim. Bi forgiver sorun mesela zehirimi akıtayım.

anlat pampa dinliyoruz
Mesaj tarihi:

Forgiver: Siz ecnebiler nasıl diyor high-functioning autism. Şöyle şekilli anlatayım:

Postlarını okumak kısa vadede baş ağrısına uzun vadede beyin mıncıklamasına yol açar. Konuyla ilgili gibi yazar ama hem asıl konuyu hem de önceki postları şekilde görüldüğü gibi teğet geçer. Futbol bölümünde yazdıklarını okursanız Galatasaray'dan, imaj topicine attığı resimlere bakarsanız insanlıktan soğuyabilirsiniz. Diğer köklü paticik üyelerinin aksine yerel bir adam.

Çok giydirmeyeyim de forgiver ile ilgili bir anımı anlatayım. Sene siz deyin 2006 ben diyeyim 2007. Paticik warcraft, pardon dota sunucusunun zirve zamanları. Ben de bi deneyeyim diyip oyuna giriyorum. Alt koridorda forgiverın yanına veriyolar beni ve sonra cons yada fistan emin değilim başlıyo giydirmeye. "Forgiver ile kankası bi bok yapmıyo". Öyle işte belki forgiver ile aynı koridora girmesem bugün sendika başkanıydım.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...