Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 rawu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben watamote diye aratıyorum raw bile bulamadım.. hangi isimle aratacağız emenike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Watashi ga Motenai (daha uzun bişey de böyle aratsan çıkar) (edit2: Tam adı Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui! ymiş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Blood Lad : Fena değilmiş, random generated shounen için gayet iyi hatta. Bayağı sevdim. Karakterler filan da eğlenceli. Kiniro Mosaic : İlk bölümün ilk kısmı bayağı bayıktı, sırf düzgün ingilizce konuşan japonlar var diye izlenmez diyordum ama timeskip sonrası o kadar bayık değildi, birkaç bölüm daha izlerim. Fate/Kaleid Liner Prisma Illya : Fate/SN parodisi filan olur diye izlenir diyordum ama alakası yok, sırf karakterleri almışlar gerisi random generated mahou shoujo anime olmuş. Dropped. Genei wo Kakeru Taiyou : Random generated mahou shoujo anime. Dropped diycem ama çizimler filan fena da değil gibi, bir de wtfdidjusthappened kısmı ilgimi çekti, izlesem mi diyorum. Eğer güzel bi so bad its good animesi çıkmazsa sezonun guilty pleasure slotuna koyarım, birkaç bölüm daha izlerim bunu. Fantasista Doll : Random generated mahou shoujo/summon anime. Dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tüh ben de ilya'yı öyle izlerim diyordum ama bir bölüm deneyeyim yine de. Mortis said: ya of sıkıldım moeden ya ne biliim monster falan nasıl çıkmış zamanında veya welcome to the nhk, neden öyle şeyler çıkmıo abi şu küresel kriz havasından tamamen çıkılması lazım ki sırf banko satacak şey harici birşey yapılabilsin. holivot nasıl süperkahraman adaptasonu basıyorsa bu mohi de aynı kafa ama sadece daha kötü. Jim_E_Rustler said: allah kahretsin şu rotoskobu. http://cdn.ebaumsworld.com/thumbs/picture/941694/83013175.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 WataMote çok tatlı ahahahah. Creepy cuteness overdose ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hâlâ watamote çevirisi düşmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi.. otaku streamersa düşmemiş.. eve gidince izlerim artık mih mih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 CR'de cikti, en azindan Horrible cikarmis olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nyaa da var. HorribleSubs WataMote diye koymuş. FTW Watashi ga Motenai... tam adıyla koymuş (FFF & UTW Joint) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 horrible akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Akar tabii, kac kere tartistik burada, en iyi ceviri onlarda. Bir de niye riplerken kalitenin dustugunu alyabilsem ?!?!?! Digital goruntu yani, nasil duser bu kalite? Aklim almiyor. Uchouten Kazoku da iyiymis bu arada. Hic beklemedigim seyler epey epey iyi cikiyor bu sezon. Basi ozellikle son sezonlar arasindaki ust seviye girislerdendi serinin. Ilk dakikalari ne oldugunu anlamadan gecti. Muzikler unutulur ama cizimler de guzel. Bolumun kurgusu da iyiydi. Konu da guzelce acilirsa sezonun en iyisine oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Makai Ouji'ye iki dakika baktim simdi, shounen ai cigliklariyla kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 uchouten kazoku hoşuma gitti bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 the world only god knows yine güzeldi. özlemişim. fakat bile bile, yeni sezonlarının çıkacağı belli olsa da, gidip mangasını okumam da ayrı saçmalıktı. goddess arc akar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Free! ending on numara hohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 pfff tek watamote takip ediyorum hiçbir şey ilgimi çekmiyor boşluktan yararlanmaya karar verip yahari izledim çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Moe lobisinin bombası silahlı karılar çog iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Uchouten Kazoku güzelmiş. Tarzını eski animelere benzettim biraz, o yanı da çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Watamote inanılmazdı. Off Merdiven sahnesinde kendimi kaybettim gülerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 majestic prince 14 uzun zamandır bir mecha animesinde izlediğim en iyi savaş sahnesiydi bu kadar iyisini beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sunday without God guzelmis. Once shoujo sandim ama saglam shounen cikti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sezonu izledim sonunda, sunlari izlemeye karar verdim: Uchouten Kazoku Chronicles of Going Home Club Love Lab Inuhasa Servant x Service Genshiken Nidaime Gatchaman Crowds Sunday Without God Kinmoza Silver Spoon C3 Kinmoza guzel basladi ama oykunun gidisatina gore birakabilirim. 11 epey iyi bir sayi, bu sezon canli oldu benim icin. Majestic Prince var bir de gecen sezondan. Hepsi tek sezonluk ama. Sonbahar sezonuna geriden bir tane anime olmadan girecegim. Genel olarak ama gorsel acidan cok ustun bir sezon, bir oncekine kiyasla ozellikle. Uchouten Kazoku favorim gibi bir de su anda. Gatchaman Crowds da epey iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 SenariouS said: majestic prince 14 uzun zamandır bir mecha animesinde izlediğim en iyi savaş sahnesiydi bu kadar iyisini beklemezdim mükemmeldi(tu) adamlar yememiş içmemiş 14. bölüme bütçe biriktirmiş resmen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar