Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Yaz

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Blood Lad : Fena değilmiş, random generated shounen için gayet iyi hatta. Bayağı sevdim. Karakterler filan da eğlenceli.

Kiniro Mosaic : İlk bölümün ilk kısmı bayağı bayıktı, sırf düzgün ingilizce konuşan japonlar var diye izlenmez diyordum ama

timeskip sonrası o kadar bayık değildi, birkaç bölüm daha izlerim.

Fate/Kaleid Liner Prisma Illya : Fate/SN parodisi filan olur diye izlenir diyordum ama alakası yok, sırf karakterleri almışlar gerisi random generated mahou shoujo anime olmuş. Dropped.

Genei wo Kakeru Taiyou : Random generated mahou shoujo anime. Dropped diycem ama çizimler filan fena da değil gibi, bir de wtfdidjusthappened kısmı ilgimi çekti, izlesem mi diyorum. Eğer güzel bi so bad its good animesi çıkmazsa sezonun guilty pleasure slotuna koyarım, birkaç bölüm daha izlerim bunu.

Fantasista Doll : Random generated mahou shoujo/summon anime. Dropped.
Sosyal ağlarda paylaş

tüh ben de ilya'yı öyle izlerim diyordum ama bir bölüm deneyeyim yine de.
Mortis said:

ya of sıkıldım moeden ya
ne biliim monster falan nasıl çıkmış zamanında veya welcome to the nhk, neden öyle şeyler çıkmıo abi

şu küresel kriz havasından tamamen çıkılması lazım ki sırf banko satacak şey harici birşey yapılabilsin. holivot nasıl süperkahraman adaptasonu basıyorsa bu mohi de aynı kafa ama sadece daha kötü.
Jim_E_Rustler said:

allah kahretsin şu rotoskobu.

http://cdn.ebaumsworld.com/thumbs/picture/941694/83013175.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Akar tabii, kac kere tartistik burada, en iyi ceviri onlarda. Bir de niye riplerken kalitenin dustugunu alyabilsem ?!?!?! Digital goruntu yani, nasil duser bu kalite? Aklim almiyor.

Uchouten Kazoku da iyiymis bu arada. Hic beklemedigim seyler epey epey iyi cikiyor bu sezon. Basi ozellikle son sezonlar arasindaki ust seviye girislerdendi serinin. Ilk dakikalari ne oldugunu anlamadan gecti. Muzikler unutulur ama cizimler de guzel. Bolumun kurgusu da iyiydi. Konu da guzelce acilirsa sezonun en iyisine oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sezonu izledim sonunda, sunlari izlemeye karar verdim:

Uchouten Kazoku
Chronicles of Going Home Club
Love Lab
Inuhasa
Servant x Service
Genshiken Nidaime
Gatchaman Crowds
Sunday Without God
Kinmoza
Silver Spoon
C3

Kinmoza guzel basladi ama oykunun gidisatina gore birakabilirim. 11 epey iyi bir sayi, bu sezon canli oldu benim icin. Majestic Prince var bir de gecen sezondan. Hepsi tek sezonluk ama. Sonbahar sezonuna geriden bir tane anime olmadan girecegim.

Genel olarak ama gorsel acidan cok ustun bir sezon, bir oncekine kiyasla ozellikle. Uchouten Kazoku favorim gibi bir de su anda. Gatchaman Crowds da epey iyi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...