knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 danganronpa iyidir..oyunlarini oynama sansiniz varsa mutlaka oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fan çevirisi bitti onun geçen ppsspp kaldıran bi makineniz varsa hackleyin gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Japonca'sina bakmaya usendim ama Chronicles of the Going Home Club ciddi ciddi cok iyi. Bolum boyunca yuz kaslarim gulumseme pozisyonundan cikmadi. Karakterler eglenceli. Bakin buna. Danganronpa Funimation'un CR'nin elinden alabildigi tek anime gibi gorunuyor su anda be reverse harem disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kitakubu Katsudou Kiroku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kaede said: fan çevirisi bitti onun geçen ppsspp kaldıran bi makineniz varsa hackleyin gogo eve gidince başımı yakıyorum, benden "yandan yenmiş" otaku çıkaracaksınız sonra hiç bi skim olamadığım için sürüye kabul edilemeyip yalnız kurt oalrak öleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 asdjhafdbskl danganronpa pspde bi oyun. official olarak ingilizce lokalizasyonu yok. sevenleri fantranslation yaptı ilaçlanmış pspin varsa oyunun romunu indirip, patchleyip oynıyabilirsin pspin yoksa veya ilaçlanmamışsa ppsspp adlı psp emülatörünü kullanarak rom indirip+patchleyip pcden de oynıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kaede said: asdjhafdbskl danganronpa pspde bi oyun. official olarak ingilizce lokalizasyonu yok. sevenleri fantranslation yaptı ilaçlanmış pspin varsa oyunun romunu indirip, patchleyip oynıyabilirsin pspin yoksa veya ilaçlanmamışsa ppsspp adlı psp emülatörünü kullanarak rom indirip+patchleyip pcden de oynıyabilirsin yada bir 5 sene kadar bekleyip,yeni cikacak vita versiyonunu batiya gelince oynayabilirsin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Tablette Stock rom la oynayabilirmiyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 recorder to randoseru mi (Recorder and Randsell) geçmiş sezonlarını izlmeiş biri bi yorumda bulunaiblir mi.. ben sıfırdan seri sanıyordum önceden 2 sezonu varmış izlemeye değer mi? konusu ilgimi çekmişti de hani öncelik verdiğim bir seri değil en nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sanırsam benim için K-On ile yarışacak animeyi buldum havalı tabanca kullanan karılar http://j1307.hizliresim.com/1c/5/py1pu.jpg bildiğin k-on a göndeme var şlurada.. çok ince.. çok güzel aynı zamanda AHAHAHAHAH abi içeceğimi püskürtüyordum şurada ama ya çok başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 danganronpa nin seslendirme çok kötü ya. hani örneğin esas oğlanı ilk gördüm, sonra konuştuğu an garip bi hayal kırıklığı oluştu. seslere takılmaktan pek bir haz duygusu da alamadım. gerçi daha ilk bölümdü deyip geçiyorum. recorder do randoseru da 2-3 dakikalık bölümler. işte komikli şakalı yanlış anlaşılmalar falan. izlemesen de birşey kaybetmezsin. 3. sezonunun çıkmasına hayret ettim ben yani. dog and scissors kötüydü baya. ilerlettiğim sahneler oldu yani aynı muhabbetler ayağına. free! den daha çok zevk aldım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genshiken'i ben de izlememistim. Nidaime'ya kadar 56 bolum varmis ama mangada, onlari okuyup Nidaime'yi izleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Servant x Service de iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 GERGE said: Japonca'sina bakmaya usendim ama Chronicles of the Going Home Club ciddi ciddi cok iyi. Bolum boyunca yuz kaslarim gulumseme pozisyonundan cikmadi. Karakterler eglenceli. Kitakubu Katsudou Kiroku çok eğlenceli AHAHAH umarım böyle gider beklediğim gibi çıktı :) ikibölüm daha bakıp kendi konusunu mu açsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Love Lab da güzel gibi. İlk bölüm bayağı eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 GERGE said: Servant x Service de iyiymis. Kesinlikle rezalete dönse de droplamayacağım bir anime. Slice of life ve comedy tam benlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 GERGE said: Genshiken'i ben de izlememistim. Nidaime'ya kadar 56 bolum varmis ama mangada, onlari okuyup Nidaime'yi izleyecegim. Seyrtmediysen sadece okuma, anime adaptasyonu mükemmel çünkü. Seyretmen de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 BabacumMostors said: GERGE said: Japonca'sina bakmaya usendim ama Chronicles of the Going Home Club ciddi ciddi cok iyi. Bolum boyunca yuz kaslarim gulumseme pozisyonundan cikmadi. Karakterler eglenceli. Kitakubu Katsudou Kiroku çok eğlenceli AHAHAH umarım böyle gider beklediğim gibi çıktı :) ikibölüm daha bakıp kendi konusunu mu açsak? K-ON kadar olamazlar. Ama şu zengin sarışın hatundan Mugi-chan havası aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Monogatari 2. sezon a wild fucking inflaming tiger appears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 BabacumMostors said: recorder to randoseru mi (Recorder and Randsell) geçmiş sezonlarını izlmeiş biri bi yorumda bulunaiblir mi.. ben sıfırdan seri sanıyordum önceden 2 sezonu varmış izlemeye değer mi? konusu ilgimi çekmişti de hani öncelik verdiğim bir seri değil en nihayetinde 5 dakkalık skeç o ya, geyik yani öle ciddi izlenecek bişey değil ben izliodum komikti bazılaır, bazıları da değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 genshiken nidaimeyi izledim de ya eski seslendirenlerden kimse kalmamış, ve bu karakterlere bu sesler gitmemiş, hiç beğenmedim . Karakter çizimlerinde de değişiklik var hafif. o yüzdne pek genshiken izliomuş gibi olamadım ama neyse izlicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kimi no iru machi 2 adet OVA var bunları izleyeyim mi yoksa spoiler yer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 izleme boşver mangasını oku ragee gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genshiken i farklı olduğu için ben de yadırgadım biraz ama yine de güzel ya. O diil de monogatari başladı. Nisemonogatari topiğini mi hortlatsak yoksa ayrı topik mi açsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Kaede said: izleme boşver mangasını oku ragee gir awww fak.. indirem bari napam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar