Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Yaz

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Japonca'sina bakmaya usendim ama Chronicles of the Going Home Club ciddi ciddi cok iyi. Bolum boyunca yuz kaslarim gulumseme pozisyonundan cikmadi. Karakterler eglenceli.

Bakin buna.

Danganronpa Funimation'un CR'nin elinden alabildigi tek anime gibi gorunuyor su anda be reverse harem disinda.
Sosyal ağlarda paylaş

asdjhafdbskl

danganronpa pspde bi oyun. official olarak ingilizce lokalizasyonu yok. sevenleri fantranslation yaptı

ilaçlanmış pspin varsa oyunun romunu indirip, patchleyip oynıyabilirsin
pspin yoksa veya ilaçlanmamışsa ppsspp adlı psp emülatörünü kullanarak rom indirip+patchleyip pcden de oynıyabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

asdjhafdbskl

danganronpa pspde bi oyun. official olarak ingilizce lokalizasyonu yok. sevenleri fantranslation yaptı

ilaçlanmış pspin varsa oyunun romunu indirip, patchleyip oynıyabilirsin
pspin yoksa veya ilaçlanmamışsa ppsspp adlı psp emülatörünü kullanarak rom indirip+patchleyip pcden de oynıyabilirsin

yada bir 5 sene kadar bekleyip,yeni cikacak vita versiyonunu batiya gelince oynayabilirsin lel
Sosyal ağlarda paylaş

danganronpa nin seslendirme çok kötü ya. hani örneğin esas oğlanı ilk gördüm, sonra konuştuğu an garip bi hayal kırıklığı oluştu. seslere takılmaktan pek bir haz duygusu da alamadım. gerçi daha ilk bölümdü deyip geçiyorum.

recorder do randoseru da 2-3 dakikalık bölümler. işte komikli şakalı yanlış anlaşılmalar falan. izlemesen de birşey kaybetmezsin. 3. sezonunun çıkmasına hayret ettim ben yani.

dog and scissors kötüydü baya. ilerlettiğim sahneler oldu yani aynı muhabbetler ayağına. free! den daha çok zevk aldım o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Japonca'sina bakmaya usendim ama Chronicles of the Going Home Club ciddi ciddi cok iyi. Bolum boyunca yuz kaslarim gulumseme pozisyonundan cikmadi. Karakterler eglenceli.

Kitakubu Katsudou Kiroku

çok eğlenceli AHAHAH umarım böyle gider beklediğim gibi çıktı :) ikibölüm daha bakıp kendi konusunu mu açsak?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

GERGE said:

Kitakubu Katsudou Kiroku

çok eğlenceli AHAHAH umarım böyle gider beklediğim gibi çıktı :) ikibölüm daha bakıp kendi konusunu mu açsak?

K-ON kadar olamazlar. Ama şu zengin sarışın hatundan Mugi-chan havası aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

recorder to randoseru mi (Recorder and Randsell) geçmiş sezonlarını izlmeiş biri bi yorumda bulunaiblir mi.. ben sıfırdan seri sanıyordum önceden 2 sezonu varmış izlemeye değer mi? konusu ilgimi çekmişti de hani öncelik verdiğim bir seri değil en nihayetinde

5 dakkalık skeç o ya, geyik yani öle ciddi izlenecek bişey değil ben izliodum komikti bazılaır, bazıları da değil hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...