Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hacıosmanoğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trabzonspor'un dün seçilen yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, düzenlediği basın toplantısında bordo mavili kulübün yeni teknik direktörünü açıkladı.

Hacıosmanoğlu, gelecek sezon Trabzonspor'u 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştıracağını duyurdu.

Çiçeği burnunda Başkan yaptığı açıklamada, "Mustafa Reşit Akçay 2 aydır Trabzonspor için çalışıyor zaten. Takımın başına geçerek 1461'de yakaladığı başarıları devam ettirecektir" dedi.

"Trabzonspor Başkanı ne açıklama yaparsa kabul edeceksiniz"

Öte yandan teknik direktör kararını açıklayan Hacıosmanoğlu'na bir gazetecinin yönelttiği "Bu kararınızdan Tolunay Kafkas'ın haberi var mı?" sorusuna, "Trabzonspor Başkanı ne açıklama yaparsa onunla yetineceksiniz" sözleriyle cevap verdi.

-----------------------------------------------------

Adam bildiğin deli. Bakalım öbür deli bunu görünce çomağını saklayacak mı... Hani şu "nere bakıyoeeaan lan" diyen.
Mesaj tarihi:
Çok ilginç bir ligimiz oldu. Herkes bize (FB ) gülüyor alay ediyordu son zamanlarda. İşte malum 3 kupanın 1 tanesi, transferler, faksla tebrikler, şike vs vs vs.

Bizim de dalga geçip eğlenebileceğimiz bir şeyler oldu, teşekkürler TS! :D
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

Çok ilginç bir ligimiz oldu. Herkes bize (FB ) gülüyor alay ediyordu son zamanlarda. İşte malum 3 kupanın 1 tanesi, transferler, faksla tebrikler, şike vs vs vs.

Şu ne güzel, samimi ve ender görülen bir itiraftır. (tu)

:)-D
Mesaj tarihi:
ha bu adam (onların anladığı dille) baştayken bi Karadeniz derbisi yapsaydık ne şenlik olurdu kısmet 2.5 yıl baştaymış bu rezille düşerler belki.
bildiğin kaz kafalı Trabzonlu portresi bu adam. sırf rüzgar ucundan azıcık mafya.
Mesaj tarihi:
yazık türk futbolunun en büyük takımalrının başındaki başkanlara bakın . beşiktaş başkanı fikret orman haric hepsi futbol katili insanları birbirne düşürmeye çalışan mafya tipli adamlar .
fikret orman en iyisi
Mesaj tarihi:
PZero said:

yazık türk futbolunun en büyük takımalrının başındaki başkanlara bakın . beşiktaş başkanı fikret orman haric hepsi futbol katili insanları birbirne düşürmeye çalışan mafya tipli adamlar .
fikret orman en iyisi

AHAHSFDHDH
Mesaj tarihi:
Beşiktaşada serdar adalı gelir.. Gelir çünkü bu tip insanlar acayip güçlü oluyor, gördünüz aziz yıldırıma ne kanun söktü ne devlet. Adalı gelincede kare tamamlanmış olur, yine içlerinde en efendisi aysan olur be !
Mesaj tarihi:
PZero said:

fikret orman en iyisi

Adam fırat ya,,

https://si0.twimg.com/profile_images/3490111367/07da60e842fa1d84cdd5f58f13f2ed13.png
Mesaj tarihi:
Şu telefon dökümlerini hiç anlayamadım iyi mi. Yahu bu adamlar ilkokul terk mi de böyle cümle kuramıyolar ya da hani "dinleniyoruz çaktırmadan konuş panpa" durumu mudur nedir? Ha hı, onu şey o şey onu tamam başkanım şey, yani bilmiyorum onu bi yapalım şey yani hı

Bu ne lan? Birisi de adam gibi Türkçeyle yakalansa da desek ki ama adam iyi laf etmiş...
Mesaj tarihi:
O konuda ben de kirginim ya.

3 kez okumak zorunda kaliyorum her satiri bi anlam cikarabilmek icin. Hi sey hi hi evet sey yani evet. Hazir mahkeme varken tdk da dava acsin bence.
Mesaj tarihi:
PZero said:

fikret orman en iyisi

abi..
Mesaj tarihi:
fikret orman'ın daha hiç kuyruğu sıkışmadı. şu seçimler sonuçlansın, heba meselesi sonuçlansın o zaman görürüz. ben de bu konuda kendisinden ümitliyim gerçi ama ülke şartları malum.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...