KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. Bu Apo haini istedigi hemen her şeyi hapishanede bu zamana kadar yaptırdı. Odamda rutubet var dedi, ithal duvar kağıdı ile duvarları kaplandı. Tv dedi, anında tvnu verildi. Sıkılıyorum, sohbet etmek istiyorum dedi, isimlerini kendisinin verdiği 4 pekakali hapishaneye gönderildi.Sonra da sıkıldım bunlardan dedi, teroristler adadan alındı. Şimdi en yeni haber adaya 4 kadin mahkum gidecekmiş. Link özellikle vermiyorum çünkü pek çok gazetede ve internet sitesinde yazıyor(örneğin mynet). Paylasimlarim seyrek de olsa devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 İslam açısından bir sorun yok. 4 uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 üj bej değil 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yahu ben bunu nasıl dusunemedim? Helal masakarı.allah bilir imam nikahı da yaparlar müslüman marksist kürtçü ermeni asıllı apoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sarışın ve russa hatunlar sakın resim koymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 apo yarın çıksa max bir hafta konuşur. sonra futbolla ilgili bir olay patlatsalar unutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lig bitti ya, değişik bi şeyler lazım ona, alkol falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ulan o durumda bende 4 değil 9 tane isterdim ama pij bi durummus su anki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kuddusi, kaç zamandır burdasın, her açtığın başlığın ciddi şekilde konuşulup tartışılmasını bekliyorsun. Trol olunca da kızıyosun.. Paticik'ten ne istiyosun :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Büyük adam olm çetin, haber linkliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yine başlamayın.. valla benim bu olaydan haberim yoktu iyi oldu.. bazen abartsa da ilgi ile takip ediyoruz seni çeto üstad B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Direkt önemli başlıkları başlatsa sorun değil ki, adamın mevzusu size haber iletmek değil, polarizasyon yaratan tartışma çıkarmak. Çünkü kendisi extremist, ve böyle bagıra bagıra TARAFIM BEN TARAF diye gelince mutlaka onun negitifi bir herif de pörtlüyor. 20 sayfa hiçbir tartışma etigine uymayan politik bir wasteland. Kimsenin sorunu çok topik açması değil, açtıgı şeyin çöp olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bizim hükümet pezevenk olmuş da haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. kuddusi gündemi takip edemiyormuş. etse gündemi kendi yaratacak adam. virgül kullanmazsa olacağı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi sirf saldirmis olmak icin yazdigi seyleri de yanlis okumaya basladiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Vibratör götürsünler piçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. Bu Apo haini istedigi hemen her şeyi hapishanede bu zamana kadar yaptırdı. Odamda rutubet var dedi, ithal duvar kağıdı ile duvarları kaplandı. Tv dedi, anında tvnu verildi. Sıkılıyorum, sohbet etmek istiyorum dedi, isimlerini kendisinin verdiği 4 pekakali hapishaneye gönderildi.Sonra da sıkıldım bunlardan dedi, teroristler adadan alındı. Şimdi en yeni haber adaya 4 kadin mahkum gidecekmiş. Link özellikle vermiyorum çünkü pek çok gazetede ve internet sitesinde yazıyor(örneğin mynet). Paylasimlarim seyrek de olsa devam edecek. mynet ne ya haber kaynağı olarak mynet nedir ya. Aralarında Sözcü ve Aydınlık'ın da olduğu 7-8 gazeteye baktım hiç birinde böyle bir haber yok nerede gördüysen link ver bir zahmet yoksa hiç inandırıcılığı kalmıyor. Bir de gündemi mynetten takip etme ne olursun habertürk bile daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 https://www.google.com.tr/search?q=Apoya+4+tane+kadin+mahkum+arkada%C5%9F&oq=Apoya+4+tane+kadin+mahkum+arkada%C5%9F&aqs=chrome.0.57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ilk sırada paticik ikinci sırada ekşi geliyor. ki haber yalanlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya belli olmaz belki de doğru haberdir ama dediğim gibi hiç bir yerde göremedim. varsa adam gibi bir kaynak birisi paylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tarumar said: KuddusiMavra said: Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. kuddusi gündemi takip edemiyormuş. etse gündemi kendi yaratacak adam. virgül kullanmazsa olacağı o. virgülle kurtulmaz o. sesli vurgu var orada. "gündemi benim kadar yakından takip edemeyen pati" demek istemiş orada şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 benim dayım gardiyan orda.fena seks döndü dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lan haber doğru bile olsa hangi yetkili çıkıp , evet apo ya 4 tane karı ayarladık birlikte takılacaklar der.O yüzden kesin kaynak falan bulunamaz bununla ilgili. Zaten bu zamana kadar 4 değil 40 tane kadın mahkum apoyu ziyarete gitmiştir.Fazla takılmamak lazım buna.Adam, ülkenin yarısının yaşadığı şartlardan daha iyi imkanlara sahip İmralı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fenn said: sarışın ve russa hatunlar sakın resim koymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yekeyeke said: Kuddusi, kaç zamandır burdasın, her açtığın başlığın ciddi şekilde konuşulup tartışılmasını bekliyorsun. Trol olunca da kızıyosun.. Paticik'ten ne istiyosun :)? (tu) bir kardeşte geçenlerde birisinin alıntısını hesaplamıştı sözüm ola binlece ötobüs varmış eto davasında x metre x falan filân şu kadar kilometre . trol otobüsüne binince hali ile milletin eli yüzü trol -боклуци -boklutsi - çöp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 çükünü kopartır kadında ölür belki belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar