Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apoya 4 tane kadin mahkum arkadaş

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. Bu Apo haini istedigi hemen her şeyi hapishanede bu zamana kadar yaptırdı.
Odamda rutubet var dedi, ithal duvar kağıdı ile duvarları kaplandı.
Tv dedi, anında tvnu verildi.
Sıkılıyorum, sohbet etmek istiyorum dedi, isimlerini kendisinin verdiği 4 pekakali hapishaneye gönderildi.Sonra da sıkıldım bunlardan dedi, teroristler adadan alındı.
Şimdi en yeni haber adaya 4 kadin mahkum gidecekmiş.
Link özellikle vermiyorum çünkü pek çok gazetede ve internet sitesinde yazıyor(örneğin mynet).
Paylasimlarim seyrek de olsa devam edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Direkt önemli başlıkları başlatsa sorun değil ki, adamın mevzusu size haber iletmek değil, polarizasyon yaratan tartışma çıkarmak.

Çünkü kendisi extremist, ve böyle bagıra bagıra TARAFIM BEN TARAF diye gelince mutlaka onun negitifi bir herif de pörtlüyor.

20 sayfa hiçbir tartışma etigine uymayan politik bir wasteland.

Kimsenin sorunu çok topik açması değil, açtıgı şeyin çöp olması.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber. Bu Apo haini istedigi hemen her şeyi hapishanede bu zamana kadar yaptırdı.
Odamda rutubet var dedi, ithal duvar kağıdı ile duvarları kaplandı.
Tv dedi, anında tvnu verildi.
Sıkılıyorum, sohbet etmek istiyorum dedi, isimlerini kendisinin verdiği 4 pekakali hapishaneye gönderildi.Sonra da sıkıldım bunlardan dedi, teroristler adadan alındı.
Şimdi en yeni haber adaya 4 kadin mahkum gidecekmiş.
Link özellikle vermiyorum çünkü pek çok gazetede ve internet sitesinde yazıyor(örneğin mynet).
Paylasimlarim seyrek de olsa devam edecek.

mynet ne ya haber kaynağı olarak mynet nedir ya. Aralarında Sözcü ve Aydınlık'ın da olduğu 7-8 gazeteye baktım hiç birinde böyle bir haber yok nerede gördüysen link ver bir zahmet yoksa hiç inandırıcılığı kalmıyor. Bir de gündemi mynetten takip etme ne olursun habertürk bile daha iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

KuddusiMavra said:

Gündemi benim gibi takip edemeyen pati ler için ilginç olduğunu düşündüğüm haber.

kuddusi gündemi takip edemiyormuş. etse gündemi kendi yaratacak adam.

virgül kullanmazsa olacağı o.

virgülle kurtulmaz o. sesli vurgu var orada.

"gündemi benim kadar yakından takip edemeyen pati" demek istemiş orada şair.
Sosyal ağlarda paylaş

Lan haber doğru bile olsa hangi yetkili çıkıp , evet apo ya 4 tane karı ayarladık birlikte takılacaklar der.O yüzden kesin kaynak falan bulunamaz bununla ilgili.

Zaten bu zamana kadar 4 değil 40 tane kadın mahkum apoyu ziyarete gitmiştir.Fazla takılmamak lazım buna.Adam, ülkenin yarısının yaşadığı şartlardan daha iyi imkanlara sahip İmralı da.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Kuddusi, kaç zamandır burdasın, her açtığın başlığın ciddi şekilde konuşulup tartışılmasını bekliyorsun. Trol olunca da kızıyosun.. Paticik'ten ne istiyosun :)?

(tu)
bir kardeşte geçenlerde birisinin alıntısını hesaplamıştı sözüm ola binlece ötobüs varmış eto davasında x metre x falan filân şu kadar kilometre .
trol otobüsüne binince hali ile milletin eli yüzü trol -боклуци -boklutsi - çöp oluyor

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...