harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Venom diye biri geldi , bişiler anlatti. İnanamadik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Tüh, döneceğinizi bilip oyunu bırakmayaydım eyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 moruk sizin klana girerim ama ayda 699$ + turnuva başı avans alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 harristhegosu said: Venom diye biri geldi , bişiler anlatti. İnanamadik lan. Bi tane WC3'çü Venom vardı, o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 direk yönetim kurulu başkanı harris beyle muhatabım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 venom vs memphis , ESWC finali venom reyiz loserdan mı ne gelip üzüyordu (:P) bu arada pusuya yatmış aslan misaliyim, stream izliyorum, taktik build okuyorum, arada girip oyunumu atıyorum her an sahneye çıkıp kurbanları parçalayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Seksyzerg basvurunu degerlendirmeye aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 O adam "sözde" mafyanın kurduğu çakma lol streami yapan kanalımsı kuruluş olan RGSC midir nedir onun klanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 teklif geldi yok dedim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://j1305.hizliresim.com/19/x/nl6wr.jpg Konuya aciklik getirmek istedim birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sağ altta utorrenti açık olan adamın parası yetmez !!1 açıklık da gelmedi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 tatmin olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İnce görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 utorrenti acik olan adam fakir mi oluyor lan ? Yani görende sizi her izlediginiz filmin orjinalini gidip parasiyla aliyorsunuz sanacak . Hukuki bir sıkıntıda halen yok Turkiye'de , oleyse kullanabiliriz. Ayrıca daha nasil aciklama olsun. Buraya koydugun SS gercekleri tam olarak yansitmiyor diye devamini getirdim. Zaten sonrasında konustuk , deli gibi kasıp turnuvalarda no-name oyunculara eleniyormussun turush , üzgünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 telaş yok beyler. harris benim sc1 vodlarımı indiriyordu. hemen çocuğun üzerine gitmeyin film milm indiriyor diye.. adam halen pvt'leri oymana nasıl kaybediyordum diye düşünüyordur. sölim panpa dt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 harris ömye cevap atmadın ama ben olsam bende atmazdım np, böyle eğitici amaçlı bir şeyler yaparsanız bizide haberdar edin. gayet güzel bir oluşum gibi duruyor az rahat durun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kötü başarısız sleeepin abilerine karşı götü kalkmışylaaaaaaaaaaaa agg sok böle dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hayır oyun atalim dicem sonra oyundan soguyım lol oynuor ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 memphis editle o mesajları yoksa memphis 14 olacak ahah. ben yandım sen yanma kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 14-15-16 farketmez peo abi affetmez simdi birazdanb kafası güzel gelir bana ayarı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kimse kimseyi er meydanına çağırmıyor, anca burada çemkiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 YILDOOOOOOOOOOOOOOOO SENI DUEEEEEEEEEEEELLOYAAAAAAAAAA DAVET EDİOYORUMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Olm bisssürüüüüüüüüüü atarlı adam varkeeeeeen niyeeeeeeeeeeeeeeeee ben ?????????????????????????????? F U !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 menfıs belirle tarihi bo5, 3-1 döviyim seni :P (o bir de avans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hayırdır yanına saglam elamanmı buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar