Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk gg!?

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ihale olarak yayın hakkı 2013-2014 sonuna kadar Digiturk'te zaten.

Digiturk kapatılmadı sadece TMSF tarafından el koyuluyor kısacası yönetim kurulunu değiştirip her türlü işlevine devam ediyor Digiturk.

2014-2015 sezonu için ise Şifresiz maç yayını hayali oluyorsada bunu unutmak lazım çünkü havuz sistemi sebebiyle maçlar şifresiz zaten yayınlanamıyor.

TMSF Devlet memuru kafası gibi bir izlenim de olmasın Telsim'in en başarılı dönemide bizzat TMSF dönemidir.

Tahminimce 1 sene boyunca TMSF digiturku gayet iyi şekilde yönetir. 1 sene sonunda digiturk satılır. Satın alan şirket Yayın ihalesine girer.

Digiturk'u kim satın alır ? Yayın ihalesini kim kazanır ?

Bu işte ciddi soru işareti. Doğan grubu almaz D-Smart'ı var ihaleyede D-Smart olarak girer ama yayın ihalesini alacak parası olduğunu hiç sanmıyorum. (daha doğrusu o yatırımı yapacak bütçesi olduğunu sanmıyorum)

Ferit Şahenk ? Forbes Türkiye zenginler listeisnde kendi 1. karısı 4.ydü sanırım 10 Milyar dolara yakın serveti var. Spora ilgisi oldukça üst boyutta. Medya işinede yatırım yapıyor ama o boyuta çıkarırmı işi oda tam soru işareti.

Bence en büyük aday TRT grubunun digiturku alıp ihaleye digiturk olarak girmesi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Tahminimce 1 sene boyunca TMSF digiturku gayet iyi şekilde yönetir. 1 sene sonunda digiturk satılır. Satın alan şirket Yayın ihalesine girer.

Digiturk'u kim satın alır ? Yayın ihalesini kim kazanır ?

tmsf şu gün dijitürkü satmazsa çok büyük zarar eder
maç yayın hakkı süresi dolduktan sonra digitürk ün hiç bir olayı kalmıyor, insan gücü çok rahat transfer edilir, kameralar filan her yerde var zaten
Sosyal ağlarda paylaş

O ihalenin hazırlanıp satılma evresine gelmesi bile aylar alır zor o iş (bence)

Ayrıca şu an milyonlarca üyesi ulan bir platformdan bahsediyoruz. Ki bu milyonlarca üyenin bir çoğu lig TV sahibi bile değil. Yani çok ciddi rakamlara gitmesi muhtemelen o yayın ihalesine kadarlık süreçte
Sosyal ağlarda paylaş

Maç yayını hariç üye olmak artık çok da mantıksız değil. Önceden yoktu bu ama artık yüksek hızda internet de veriyolar paketlerle birlikte. Hatta bu aralar baya iyi kampanyaları falan var. D-smartınkini kullanıyorum ben 1 yıldır. Adamlar telekomun 89 TL'ye verdiği hizmeti standart hd paketlerine dahil edip aynı paraya verince telekomdan çıkıp buna geçmiştim. Digiturk de aynı şeyi yapıyor artık o yüzden alınabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

TT alacak boşuna kastırmasın diğerleri, geçen ihalenin buraya kadar çıkmasının sebebi de TT trollemesiydi.

Adamlar Tivibu'nun çıkışı için ligi almayı kafaya takmışlardı ama Digitürk çekilmeyince onlarda ilerlemekten vazgeçtiler, bari trolleyek dediler. Sonuçta her şeye rağmen zarara giren Digitürk oldu.

Tivibu şuan ciddi anlamda oturdu. Halen bazı eksiklikleri var ama her geçen gün daha iyiye gidiyor. Digitürk'un standart yayınıyla baş baş mücadele edebilecek tek yayın platformu şuan da, birkaç yıl sonra baş başa bile gelebilirler.

Ligi alırsa bu adamlar zaten sırtları da yere gelmez.

Edit:

Hatta bizzat Tivibu'daki planlamacılardan biriyle konuştuğumda şimdilik en önemli hedeflerinin EPL'yi almak olduğunu söylediler. Adamlar toplayabildikleri kadar lig toplamaya kasıyorlar. TRT ile iş birliği de yaptılar, spiker yetiştirtiyorlar diğer kanallardan çalacaklarına vs. oturunca süper olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ShowTV ve BMC göstere göstere gidiyorlardı.

2 yazdır Acun'a olan borçlardan yazın gece gündüz Doktorlar gösteren, hiçbir şeye parası kalmayan ShowTV kör topaldı. BMC ise zaten aylardır maaş ödeyemiyor, üretimi durdurmuş durumda, piyasadan çekildi resmen.

Digiturk'ün etkisinin azalması şampiyonluk düğümünün erken çözülmesinden belliydi, yoksa izin vermezlerdi bu kadar hızlı :) Kulüplere maddi açıdan zarar verebilir bu durum, sonuçta çok sağlam para veriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...