sadman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://www.twitch.tv/malik_fett/c/2299741 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tühh tv ye cikmisim haberim yok :) bilsem makyaj yapardim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ahaha ne alaka ya? SCI de konuşma da gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Güzel kapışma Hasan, eline sağlık. Bi de kazanaydın iyiydi. Ama keyifli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 herifin tanki iyiydi gördugun gibi, indiremedim ne yazik ki :) tabi ki keyifli oldu, vurmakta var vurulmakta. önemli olan dost kalabilmek diyeyim de mesajda vermis olayim hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Çok iyi ya adam düşmeyen lootlara baktıkça surat ifadesi değişiyor direk :) Edit: Yalnız Hasan abi sana bıyık buruyor adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 adam nasıl bir soğuk kanlıymış arkadaş. çok iyiydi ama tebrikler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 "Captain Logar" said: önemli olan dost kalabilmek diyeyim de mesajda vermis olayim hehehe Hasan, Mahsun Kırmızıgül gibisin. Her filminde mesaj veriyorsun. Senin tank da mükemmelmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Titan imp clone ile savaşmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Benim bildiğim hasan, bu adamı yakında müslüman yapar. >:D< Sakallar tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Valla deminde söyledim adam bıyık burumaya başlamıştı hasan abi podu iyi kurtardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hehehe valla podumu isteme benden, buz gibi sogurum senden :) paranin alabilecegi en pahali pod ile takiliyorum su siralar low-secde, patlarsa zaten eve-kill de direk ilk sira gorursunuz :D muslumanligi yayma islemine low-secden basladim, bu herif aslinda benim müritlerden biri zaten hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 vaay gnosiste neymiş a tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gnosis geleceğin para kaynağı olacak millet oyuncak gibi patlatıyor :P Apothesis shuttle bile 25-30m arasında satılıyor. Gnosis 2 yıl sonra min 400m olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 valla helal olsun. hasan binin de fit iyiymiş ama süper armor tank var da adamın booster lı fiti de iyi baya. birde adam cidden çok soğuk kanlı. bekliyor sonra booster ı açıyor falan. ama hasan abi ye de tebriks çok güzel bi fight olmuş. gnosis evet çok patlatan var ilerde bence de çok para edecek 2 tane var bende gözüm gibi bakıyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 çok saçma bi gemi ya 4.2sn align cruiserdan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 XACAH abey cüzel kapışma bir de boyunun ölçüsünü alsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 aldim boyumun ölcüsünü merak etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 est abey senin deel onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar