applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Şampiyon takimdan tek bir isim olmaması...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 İstatistiksel olarak en iyi 11 buysa Yaya Toure'nin attığı 20 gol fasulye mi? Liverpool sempatik takım, dar kadroyla gitti eyvallah ama City de son düzlükte iyi patladı. Ki sürekli 2 maç eksik halde devam ediyorlardı, maç eksiği olsa da puan farkıyla gittiler sürekli
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Biyik said: real yense müthiş olacaktı. olamıyordu. 3'lü averajda real sonuncu. o yüzden de asılmadılar
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Abi kazansalar 87 olacaklar, son maçta da Barça Atletico'yu yense şampiyon olabileceklerdi? Şu an durum 89-86-84
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ne asılmaması abi, pepe yok bale sakatlıktan döndü yedeklerdeydi oynamadı, dimaria yok, ronaldo sakat yok, benzema sakat. takımın en önemli 5 adamını say desen bunlar işte olmayınca olmuyo. carvajal yerine aylardır oynamayan arbeloa sahadaydı. eksik üstüne eksik bu kadar karman çorman, bir arada hiç oynamamış adam bir araya gelince gayet normal yenilmeleri.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 a.madrid üst üste 2 final maçına çıkacak.madrid de dinlenir bu maçta ronalda,bale falan oynamaz.2 maçtada şansı çok düşük bence
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ben bi an berabere kaldı diye hatırladım. doğru diyorsunuz.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 BulletRide said: İstatistiksel olarak en iyi 11 buysa Yaya Toure'nin attığı 20 gol fasulye mi? Liverpool sempatik takım, dar kadroyla gitti eyvallah ama City de son düzlükte iyi patladı. Ki sürekli 2 maç eksik halde devam ediyorlardı, maç eksiği olsa da puan farkıyla gittiler sürekli istastik dediğiniz sadece gol, asist vs. den ibaret bir şey değil. Ona bakarsak Sturridge'in 21 gol 9 asisti var ama listede yok. Olay zaten Liverpool'un sempatikliği değil, tamamen rakamlar üzerine yapılmış bir 11 bu ve bu durumda da en iyilerden bu kadro çıkıyor. Yoksa Jedinak'ın herhangi bir performans derlemesinde EPL'nin en iyilerinden olmasına imkan yok. İngilizler bu hesaplama konusunda mesela bokunu çıkarıyor. atak başlatmadan tut, gol sonuçlanan asisti yapan adamın bile istatistiği tutuluyor. Mesela Downing geçen yıldı yanılmıyorsam, gole sonuçlanan asisti yaratan adam tarzı bir dalda ligin en efektif oyuncusuydu asdfads He işte bütün dallarda puanlamalar alınınca en iyiler listesi bunlardan oluşuyor. Yani pas isabet yüzdesi, top kesme, hücum oyuncusuysa ileride tuttuğu top bile puanlanıyor artık. EPL resmen yayınlıyor lig bittikten sonra bu tip puanlamaları, büyük ihtimal şu listenin aynısı onlarda yayınlar. Whoscored çalışması şu da zaten resmi gibi bir şey oluyor asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 applev0dka said: Şampiyon takimdan tek bir isim olmaması... Liebe said: yaya toure nasıl seçilmez yav.. bunlara gelirsek, yaya açık ara bu sezon dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biridir benim gözümde, yani buradaki çoğu kişi en kötü ilk beşine sokar zaten diye tahmin ediyorum. Ama işte istatiksel karşılığı mevkiideki diğer adamlar kadar olmayabiliyor. Üstte yazdığım gibi atıyorum hücumda çok efektiftir ama defansif performansları bu adamlar gibi değildir. Ya da atıyorum işte inanılmaz kötü pas yüzdesi vs. vardır vs. Gerrard mesela genel istatistiklerde bu sezon yanılmıyorsam pas, uzun pas, dönen top, kaleye isabet, golle sonuçlanan korner vs. gibi bir çok istatistikte lig lideriydi. Hani sahada bakınca sezonun ilk yarısını aslında Necip Uysal gibi geçirdi diyorduk ama oyuna katkısı o zaman ki görünür performansının da üstündeydi. Zaten ligin ikinci devresi herife Pirlo görevi verilince tekrar zirve yaptı. Yani görünen performans ile istatistik arasında farklılık olabiliyor. Bu istatiksel liste işte o yüzden Yaya'nın olmamasını normal karşılarım. Ama normal bir EPL en iyiler listesi yayınlanırsa yayınlanacak, oraya YAYA'yı koymazsan zaten işine son verirler asdf Hani seçtiğin formasyonu değiştirirsin o listede yaya'ya yer açmak için
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Zidane TD olarak Bordeaux ile 2 yıllık anlaşacak diye haberler var.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 barca-a.madrid maçı hangi kanalda olacak ya? ntvspor damı yoksa dsmartta mı
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 souldarkorn said: Zidane TD olarak Bordeaux ile 2 yıllık anlaşacak diye haberler var. fransa ligini veren kanal var mı?
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 DarKRideR said: applev0dka said: Şampiyon takimdan tek bir isim olmaması... Liebe said: yaya toure nasıl seçilmez yav.. bunlara gelirsek, yaya açık ara bu sezon dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biridir benim gözümde, yani buradaki çoğu kişi en kötü ilk beşine sokar zaten diye tahmin ediyorum. Ama işte istatiksel karşılığı mevkiideki diğer adamlar kadar olmayabiliyor. Üstte yazdığım gibi atıyorum hücumda çok efektiftir ama defansif performansları bu adamlar gibi değildir. Ya da atıyorum işte inanılmaz kötü pas yüzdesi vs. vardır vs. Gerrard mesela genel istatistiklerde bu sezon yanılmıyorsam pas, uzun pas, dönen top, kaleye isabet, golle sonuçlanan korner vs. gibi bir çok istatistikte lig lideriydi. Hani sahada bakınca sezonun ilk yarısını aslında Necip Uysal gibi geçirdi diyorduk ama oyuna katkısı o zaman ki görünür performansının da üstündeydi. Zaten ligin ikinci devresi herife Pirlo görevi verilince tekrar zirve yaptı. Yani görünen performans ile istatistik arasında farklılık olabiliyor. Bu istatiksel liste işte o yüzden Yaya'nın olmamasını normal karşılarım. Ama normal bir EPL en iyiler listesi yayınlanırsa yayınlanacak, oraya YAYA'yı koymazsan zaten işine son verirler asdf Hani seçtiğin formasyonu değiştirirsin o listede yaya'ya yer açmak için futbol bölümünde tek eli yüzü düzgün analiz yazısı yazan adam sensin. gazetelerde yazıp, kanallara falan çıksana. kazmalar trilyon kazanıyor 10 kelime kullanarak.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 insanımız kazma seviyor ya :) hadi ermanı,çakar ı falan geçtim adnan aybaba bile spor programlarına çıkıyor
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Biyik said: souldarkorn said: Zidane TD olarak Bordeaux ile 2 yıllık anlaşacak diye haberler var. fransa ligini veren kanal var mı? televizyon kanalı bilmiyorum da bu sezon tivibuspor internetten çoğu maçı bedava veriyodu
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yok almana gerek yok http://www.tivibu.com.tr/tivibuspor.tvb direk herkese bedava. ttnet ya da tivibu üyeliğin olması gerekmiyor.
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 elleh! iyiymiş. zidane gelsin de izleyelim. tenk yu.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Sevilla nın kupa Benfica bu gece hamama gidecekmiş topluca! Şaka bi tarafa taraftarı kanser olur.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Benficanın bilmemkaç sene önce bir teknik direktörü varmış. Herif benficayı şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış 2 sezon, herifi şutlamışlar patronun kayınçosu gelcek diye. Herif de bir 100 sene avrupada kupa alamayın emi demiş çekmiş gitmiş. Benfica o zamandan beri 8 tane mi ne avrupa kupası finali oynamış, hepsinde yenilmiş. Portekizin maradonası Eusebio herifin mezarına gitmiş dualar etmiş, klüp herifin heykelini yaptırmış stadın dışında falan ama yok. Bugün ntvsporda anlatıyorlardı, şaka gibi lan olaya gel ahahah.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sutlamamislar, zam vermeyince adam kendi istifa etmis, neyse 50 yil kalmis asdf. bi de adamin adi Bela ahah.
Öne çıkan mesajlar