Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arda'nın kariyerinin en iyi kararıydı avrupa'ya gitmek. bizim aptal gençlere biraz örnek olur inşh bu CL finali de kendilerine çeki düzen verip sallamayı bırakıp futbola odaklanırlar.

Kazanırsa onun adına cidden sevinirim bir Türk olarak fakat dün akşamki Real karşısında şansları yok gibi ya.
Mesaj tarihi:
hiç belli olmaz hakikaten ama ronaldo çoook acayip havasında. takım da iyice oturdu ancelottinin taktiğe. favori ronaldo ama tek maç sonuçta, çok heyecanlı bi final izleyeceğimiz kesin
Mesaj tarihi:
abi hücum gücünü bir kenara bırak.

defans 4'lüleri çok çok iyi real'in ya. Ramos-Pepe ikilisi hatasız oynuyor resmen, zor pozisyon veriyorlar.

modric son zamanlarda inanılmaz orta sahada, Alonso'yu arayabilirler belki. Çok ekstra işler yapması gerekir Atletico'nun.
Mesaj tarihi:
mourinholu chelsea 1 sene sonra cl finalinde real madridin rakibi olsaydı güzel olabilirdi ama atleticonunda kupayı alabileceği ihtimali, liverpool'un premiere league'i alabilme ihtimali kadar güzel.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bu arada sanırım ilk kez mourinho'un istediği skoru elde edip onu koruyamadığını görüyoruz bu turnuvada

gs yenerken, istediği skor 3-2 miydi morinyonun
Mesaj tarihi:
Real alır ya ne kadar atleticoyu istesek de.

Bale'in o barcelonaya kupa finalinde attığı gol ben tek başıma takıma bedelim (ki literally öyle herif sdf) demek değildir de nedir lan.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ardanın golü nasıldı ? izleyemiyorum biri anlatabilir mi?

atak geldi atletikodan, biri vurdu kimdi göremedim ardanın önünde kaldı vurdu gol oldu, arda için basitti ama atak güzeldi ki atağın başlangıcında ardanın eli vardı
  • Yeni Oluştur...