Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

Arsenal dün akşam 41 teklif etti red yedi, sabah 42 dedi yine red. Şimdi 48 teklif etmişler Suarez için. En büyük bonservis bedelleri Arshavin'e 14.5 olan bir kulüp bu kadar büyük olmasına rağmen.

Rooney diyorlardı fakat tutarsa Suarez bir segment üstü katkı verir, Suarez resti çekerse Liverpool birşey diyemez, gönüllerin takımı kafaya direk oynar
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

market pool kısmından bahsediyorsan uefa'ya bizim ülkeden cl'ye göre daha fazla takım katılıyordu onların parasını da aldı fener.

d-smart + doğuş iyi para vermiş demek ki yayın haklarına.

Demeye çalıştığım o. Yani D-Smart veya Doğuş grubu her kimse Şamp. Ligi'ne daha az para ayırmış. Tabi bu ayrım ne zaman yapılıyor o önemli. Hani yayın ihalesini alırken CL'ye 5 UEFA'ya 6 mı verip aldı yoksa toplam 11e aldı da sonradan mı 6ya 5 olarak dağıttı bilemicem.

Ama geçmiş senelerde TS'nin ve Bursa'nın çok almış olması ilgincime gitti.

Diğer ülkeleri inceledim hiç bu şekilde bir örnek yok. Bir tek bizim ülkede aynı ülke takımlarından, yaklaşık aynı turlara yükselen takımlardan UEFA kupasındaki takım Şamp. Ligi'ndekinde fazla almış.

Bir acayip örnek de İtalya. Juventus market gelirleri sayesinde 65 milyon kazanmış totalde. Şampiyon olan Bayern 55 milyon kazanırken.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Arsenal dün akşam 41 teklif etti red yedi, sabah 42 dedi yine red. Şimdi 48 teklif etmişler Suarez için. En büyük bonservis bedelleri Arshavin'e 14.5 olan bir kulüp bu kadar büyük olmasına rağmen.

Rooney diyorlardı fakat tutarsa Suarez bir segment üstü katkı verir, Suarez resti çekerse Liverpool birşey diyemez, gönüllerin takımı kafaya direk oynar

Arsenal taraftarı da mezarcı yapısına sövmeye başladı abi artık Wenger'in. Hani sürekli futbolcuları yetiştirip yetiştirip yüksek bedellerden satıyor. Amaç başarıdan çok para kazanmak gibi görünüyor. Hali ile taraftarlar tepki gösteriyordu. Belki artık biz de bir adam alalım demişlerdir :D
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

FB- http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/97/53/15/1975315_DOWNLOAD.pdf

GS- http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/97/52/97/1975297_DOWNLOAD.pdf

Burda olayı FB - GS rekabeti olarak irdelemiyorum. Olayın ilgincligine deginiyorum. Hani sezon basinda diyorduk ya Fener elenirse Şamp. Liginden 12-13 milyon yayin gelirini tek basina alacak filan diye. Ala ala 5 küsür almışız.

Fener. Chelsea den çok mu kazanmış yani şimdi? Asdfdsa yuh
Sosyal ağlarda paylaş

Market Pool olayı tamamen Doğuş - Doğan işbirliğinin yaptığı yeni anlaşmadan ötürü, gelecek yılda tahminen bu rakamın pek üstüne çıkmayacak.

Şöyle ki anlaşmalar üç yıllık yapılıyor ve bu seneki ödemeler anlaşmanın ilk yılına ait. TS 2 yıl önce hatırlarsanız bir önceki anlaşmanın son yılında 12.5 milyon euro almıştı havuzdan, yeni anlaşma da bedeller saçma sapan belirlendiği için havuz gelirleri GG...

Ben ama şeyi anlamıyorum, Juventus'un 44 milyonluk havuzu nedir abi?

Sadece ŞL'ye katılmasıyla kasasına 52-53 milyon euro para koyuyor kasasına, bu nasıl bir adaletsizliktir nasıl saçma sapan bir sistemdir lan?

Sonra niye top 4 lige kimse yetişemiyor, niye bazı takımlar diğerlerinden hep daha iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Market Pool olayı tamamen Doğuş - Doğan işbirliğinin yaptığı yeni anlaşmadan ötürü, gelecek yılda tahminen bu rakamın pek üstüne çıkmayacak.

Şöyle ki anlaşmalar üç yıllık yapılıyor ve bu seneki ödemeler anlaşmanın ilk yılına ait. TS 2 yıl önce hatırlarsanız bir önceki anlaşmanın son yılında 12.5 milyon euro almıştı havuzdan, yeni anlaşma da bedeller saçma sapan belirlendiği için havuz gelirleri GG...

Ben ama şeyi anlamıyorum, Juventus'un 44 milyonluk havuzu nedir abi?

Sadece ŞL'ye katılmasıyla kasasına 52-53 milyon euro para koyuyor kasasına, bu nasıl bir adaletsizliktir nasıl saçma sapan bir sistemdir lan?

Sonra niye top 4 lige kimse yetişemiyor, niye bazı takımlar diğerlerinden hep daha iyi...

İtalya'nnı muhabbeti şu. İhale yapılırken 4 takımla temsil ediliyorlardı. Bu yüzden toplam gelir 80'di, atıyorum o tarihlerde İtalya şampiyonu, 4 takım da ligde yer alıyorsa 21-22 alabiliyordu. Fakat Almanlara geçilmeleri üzerine spot 3'e indi, e Udinese de bu sene elemelerde gümleyince haliyle 80 milyon euro iki takım arasında bölüşüldü. Seneye böyle olmaz. İtalya-Almanya-İspanya-İngiltere hemen hemen aynı gelirler fakat İtalya'da 2'ye bölünürken diğerlerinde 4
Sosyal ağlarda paylaş

Lahm kafayla attı ahaha. Yedek medek ama Pinto senelerdir nasıl burada ya? Bizim Eray kafası gidiyor Barça. Yedek kaleci transferi hiç gündemde yok. Gerçi asıl kalecide de yok

Barcelona da hazırlık maçı olsa da en azından düzgün bir takımla çıksaymış sahaya. Konfederasyon kupasına gidenleri oynatmamış ama bakıyorsun Javi Martinez kadroda Bayern'de, u-19 oynayan Thiago sahada. O kadar 7up geyiğinden sonra bari façayı düzeltmeleri lazımdı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...