GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kaspar said: İbo 35 dakikada hat trick yaptı. Golleri görmedim ama değişik bi boyuta geçti adam bu ara yine ::o
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Anderlet-Paris maçı çok acaip olmuş ya, İbranın 3. golü direk pileysiteyşın golü, Roberto Carlosu forvete koyduğumuz PESlerden fırlamış sdfsdf
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gerardı nedvedi adrianoyu bilmeyen fbli liselinin üstün oyun editi, roberto carlosu alıp forvete koymak. Gerardın 99 muydu neydi shot powerı, "balını" kelimesiyle ne küfürler icat edilmişti sayesinde sdffgh. No offense tatar reyis.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Valla ben hep BRE milli takımını alırdım huy olmuş bende, ondan Ronaldonun yanına 2. forvet iyi olurdu Carlos asd Taktikleri ayarlatmayıp hadi zaman geçiyor, ne kurcalıyosun taktikleri diyen yetolara da çok gıcık olurdum ahaha edit: he lan Adriano da vardı öküz gibi şut çeken
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben stam ı koyuyordum forvete ahah her kafa topu gol oluyordu asfjlashf
fenn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 DoruK said: İnsanlık suçu bu gol. Birine gelse mahveder
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ama gelişine şut atmak o kadar zevkli bişeyki dayanamamış asd kaleci de atlar gibi yapıyor ama kesin korkmuştur
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu seneki puskas award'ın adayları ibrahimovic ibrahimovic ibrahimovic
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Rewendor said: serjuhan said: Şöyle adamların futboldan 1 sene men edilmesi lazım ya, sarı kartla geçiştiriyorlar. Bizim macta da atlayıp penaltıyı alan bu ipnetor degil miydi?
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hakkaten juventusu juventusda yeniyorduk mal ambrat olmasa
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hakem acaip kötü ya, rakibe penaltı felan es geçti, şu aykut nası bir adam dirsek attı, ceza sahası içinde de biçti adamı ne kart var ne penaltı verdi.
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-tbB7eeh8nOI/UmgpS2W5PAI/AAAAAAAAAXw/ZWoB0kcJIvU/w426-h237/RMA2-1JUVa.gif
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Chelsea-City maçı acaipleşti son 10 dakikadır. Baya tempolu.
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hart tipik Rüştü çıkışı yaptı ehehe Torres affetmedi.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 City'nin bu deplasman fobisini bir şekilde aşması lazım artık, takım gerçekten harika oynuyor ve kadroları çok iyi lakin deplasmanda herifler tam bir gerizekalı karmasına dönüşüyorlar. Evlerinde ŞL dahil sadece 5 gol yediler, 3 tanesini Munih salladı zaten. Deplasmanda oynadıkları her maç istisnasız bir gol yediler, rakip kim olursa olsun. Ha yok yanılmıyorsam Plzen'den yememişlerdi sadece ki olsun o kadar... City toplanacaktır elbet ama üzüyor böyle puan kaybetmeleri, hele her yerde Liverpool'un önünde şampiyonluk adayı ilan etmişken adamları :P :P
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 PSG St. Etienne'e 1-0 kaybediyor şu anda
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 City'nin kaleci dahil savunmasi rezalet bu yil. Fakat orta sahasi da bi o kadar guclu. Ozellikle Fernandinho ilk 3-4 macinda lesti, ama son maclarda baya iyi. Essien'in bomba oldugu donemlerdeki gibi, sahanin her yerinde artik. Toure ve Silva zaten cok ust duzeydeler. Ama kaleci ve savunma boyleyken cok basit goller yiyorlar. Ustune dun bi de Pellegrini sacamaladi. Nasri'yi cikarti Kolarov'u falan aldi sol aciga, Aguero'yu cikartti falan. 1-1'e razi gibiydi baya baya.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mancini ve Pellegrini çok zıt TD'ler, Mancini'nin kurduğu 4'lü ile olmaz o iş. Kompany ve Zabaleta dışında defansı komple değiştirmeliydi City Hani Mancini zamanındaki Nastasic ile şu ankinin performansı arasında 2 gömlek var fark. Adam yetemiyor, geleni geçeni kaçırıyor arkasına
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O kadar para saçıyorlar ama Kompany'nin yanına 2. bir üst düzey stoper almadılar.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 King Kolo aslında uygun bir profildi ama sakatlıklar ve doping muhabbeti yüzünden yalan etti. Marquinhos'u City almalıydı net
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Demichelis'te dönüyor. Malaga'da harika işler yapmıştı Pellegrini ile ki adam özellikle istedi. Atletico Madrid bonservissiz alıp 1 ay sonra City'e bonservisle sattılar bu istek yüzünden asdfdsf Bu hafta ilk maçına çıktı, toparlanırsa Kompany ile götürür de DEmichelis yine de City'nin ihtiyacı olan profilde bir adam değil bana kalırsa. Bakalım bir şekilde altından kalkarlar.
Öne çıkan mesajlar