Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Hayır, Emre Can geri alma opsiyonuyla Leverkusen'e satılmıştı. Opsiyon da Bayern için 4 milyon euroydu. Orada demek istediğim; Liverpool'un ilgisi varsa Bayern 4 milyona geri alır, 13-14'e kendi satardı. Leverkusen'e ekstradan 10 milyon euroyu yâr etmezdi. Etmiş ama işte, gözden kaçmış demek ki asdfasd Edit: sayfa açık kalmış, ben yazana kadar zaten yazılmış. Neyse kalsın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 He bu arada Arsenal'da Vela'yı 4 milyon euroya geri alacak. Sociedad isteyenlere 25 milyon euro falan çekiyordu ki o fiyata da satması bekleniyordu. Arsenal feci tokatladı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 DarKRideR said: oo hiç yazılmamış Emre Can > Liverpool 13 milyon euro bonservis ödenmiş. Burada garip yan, 4 milyon euroya Bayern'in geri alma opsiyonu varmış. Bizim bildiğimiz Bayern önce oyuncuyu geri çağırır sonra kendi satardı ama kupa sevinci ayağına gözden kaçmış galiba asdf Bana karşı oynatmayacaksın maddesi de eklemişlerdir oldu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 van gaal > manu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 "Barcelona forvetlerinden kim gitsin?" anketinde en yüksek oyu Messi aldı http://tr.eurosport.com/futbol/ispanya-ligi/2013-2014/barcelona-forvetlerinden-kim-gitsin-anketinde-en-yuksek-oyu-messi-aldi_sto4254279/story.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Messi de gitsin de görsünler ebelerininkini xavi puyol falan da artık gg olmuşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 SHAKİRA PİQUE'Yİ TESELLİ ETMİŞ http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/19/article-0-1DFCE53E00000578-109_634x420.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ibrahimovic'ten sonra hiçbiri aynı tadı vermez http://www.gizliforvet.com/wp-content/uploads/2013/04/Ibrahimovic-e-Pique%CC%81-Barcelona.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 adam süperstar seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Filipe Luis: "Arda bana Kur'an öğretiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 MONACO BATTI adamın 8.8 milyar dolar serveti vardı 4.5 milyarını boşanma davasında karısına kaptırdı. http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/05/140519_bosanma_rus_milyarder.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Herif parasının yarısını karısına kaptırıyor, gerçi eksildiğini bile hissetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 4.5 milyar dolar. nasıl eksildiğini hissetmez dfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi cebinde 10 lira var, gittin dandik döner yedin ayran içtin 5 liran kaldı. çok üzülür müsün paramın yarısı gitti diye? bence üzülmezsin. asfasdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben çok üzülürüm. 1 liram bile kaybolsa yarım saat ararım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 dandik dönere gitse 5 lira üzülürüm, orta veya üst seviye bir şey yiyecen ki koymasın. koymaz dersin ama koyar, akşam yatmadan bi aklına gelir o haybeye harcanan para sonra dalar gider unutursun ama o an koyar. Koymadı diyen de yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 unutuyorum bazen fakir doluydu bura ya sorry guys :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 5 liralık döner ile örnek verip millete fakir deme lan sdsfs fakirlik ruhuna işlemiş verdiğin örneklerden belli. söyle 20-25 liralık iskender demek yerine 5 liralık martı döner örnegi veriyorsun sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 zenginliğin yolu pintilikten geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben bıyığa ithafen öyle söyledim anlayabileceği rakamlardan örnek verdim kafası çok karışmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 liebe iyi kıvıramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pendikte büyüdüm olm ben istasyon kenarındaki öğrenciye döner ayran 1 milyon lira yazan yerlerde doyurduk karnımızı hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi yüzde ile açıklamaya çalışmışsınız. 4.5 milyar doları hangi iş dalında neyin sahibi olarak kolayca elde edebilirsiniz? her türlü canından can gitmiştir adamın dsafa. rothschild olsanız ha diyince artıramazsınız elinizdekini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 1-2 milyon verip hatunu öldürtebilirdi de. yanlış yapmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 mal gibi boşanıyorlar. boşanmasana gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar