bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 EA yine EA'ligini yaptı - Ignite Engine ismini verdikleri yeni oyun motorunu PC'deki FIFA versiyonlarında kullanmayacaklarmış. Yani kıçı kırık konsollar next-gen FIFA oynayabilirken biz yine FIFA 10'da oldugu gibi eski nesilde bırakılacagız. Kaynak: http://www.escapistmagazine.com/news/view/124265-FIFA-14-For-PC-Wont-Use-Ignite-Engine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 TR ligini de koymazlar yine, gerci acgozlu kulupler birlikte toptan sekilde degil de tek tek isim haklarini satmak istedigi surece zor olur bizim lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben zaten bu sene yeni bir feature olmadığı sürece korsanlamayı düşünüyordum. Ultimate team chemistry olduğu sürece kötü. Online da oynanmıyor doğru düzgün lag yüzünden. Bunun üzerine korsan bile oynamam. Bakalım PES ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yeni nesil konsollar ne zaman çıkacak ki? Az kalsın pre-order yapıyordum pc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ignite engine next gen, sports sports sports tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Genwa said: Yeni nesil konsollar ne zaman çıkacak ki? Az kalsın pre-order yapıyordum pc için. kasım-aralık civarı çıkacaklar. arcane said: Ben zaten bu sene yeni bir feature olmadığı sürece korsanlamayı düşünüyordum. Ultimate team chemistry olduğu sürece kötü. Online da oynanmıyor doğru düzgün lag yüzünden. Bunun üzerine korsan bile oynamam. Bakalım PES ne yapacak. PES 2014'ü Metal Gear Solid 5'in motoruyla yapıyorlar, eheh. yıllardır elimi sürmedim PES'e, hep bir futbol simülasyonundan çok langırta benzedigini düşündüm ama bu sefer umutlu gibiyim. o dandik eski motordan kurtuldular artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 en son bıraktıgımda PES toplari helyum ile şişiriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mgs motoru mu nası olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Genwa said: Yeni nesil konsollar ne zaman çıkacak ki? Az kalsın pre-order yapıyordum pc için. preorderı bu kadar erkeneden açmalarından belliydi ya bi tuzak olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 DoruK said: mgs motoru mu nası olacak acaba FOX engine, evet. şöyle olacak: bunlar fox engine'i tanıtmak için medyaya verilmiş ekran görüntüleri. PES'ten halâ screenshot görebilmiş degiliz, ama bu motordan muazzam şeyler çıkabilecegini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu sene niye pahalı bu kadar oyun? oyun çıktıktan sonra mı ucuz keyler çıkıyordu piyasaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fifa rusçudan alınır eehueh. yalnız PC'de bu sene FIFA alınmaz. şahsen es geçeceğim. korsanlayacağım PES'i oynayacağım. onu da satın almam çünkü yaşadıkları lisans ezikliği gerçekten komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Amazon'da 40 dolardi dayanamadim: http://www.amazon.com/FIFA-14-Online-Game-Code/dp/B00CMSCWGS?tag=ablegamers-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 arcane said: fifa rusçudan alınır eehueh. yalnız PC'de bu sene FIFA alınmaz. şahsen es geçeceğim. korsanlayacağım PES'i oynayacağım. onu da satın almam çünkü yaşadıkları lisans ezikliği gerçekten komedi. korsanlarsan online oynayamazsın, napacan AI ile mi maç yapacan paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 PES'i bilmem de FIFA'da zaten onlinedan pes etmiştim. Sunucular tamamen patato. Sonra lagıydı, hilecisiydi çile. FUT'daki saçma sapan chemistry sistemi yüzünden istediğim takımı da kuramıyordum. Sadece kendi arkadaşınla oynarsan keyifli. E onu da net üzerinden değil aynı ortamda yapmak yirmi misli keyifli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Genwa said: Amazon'da 40 dolardi dayanamadim: http://www.amazon.com/FIFA-14-Online-Game-Code/dp/B00CMSCWGS?tag=ablegamers-20 daha ucuzu çıkar illa ya bence acele etmenin bi anlamı yok =) http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-pc-uyumlu-orjinal-wireless-joystick-93457847#product-information bozulan logitech f310 yerine de bunu aldım çok seviyorum xbox kolunu iyi oldu bozuldugu ssdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 konsolda demosunu indirip oynadım az önce şu fifadan falan hiç anlamıyorum ve tarzım olmayan bir oyun. Fifa 13'den çok da farklı gelmedi bana ya sadece oynanabilirlik biraz daha iyileştirilmiş o kadar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bana tek fark çalım atmada gibi geldi. Depar atarken baya baya zorlaşmış çalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 seride devrim niteliğinde değişiklik beklemeyin zaten. tekrar tekrar aynı oyunu bile sürseler piyasaya hala en iyi futbol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 tayyipte en iyi tayyip ama sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi çalımlar çok kötü olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Lan coşmayın değişen bir şey yok bu sene PCde, aynı oyun direk. Ignite Engine FIFA 14 te PC ye gelmedi, sadece konsola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Motorun gelmediğini biliyoruz zaten. Ama hiç bir değişiklik yok dediğimiz yıllarda bile sırf farklı hissetsin diye yapıyorlar bi kaç şey futbol oyunlarında. Bi sene yan toplar iyi oluyor, bi sene uzaktan hiç gol olmuyor vs. Bu sene de çalımı kurcalamışlar işte. PES'te ne var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 pasların çok düzeldiğini söylüyorlar. originimi patlattklarından aylardır oynayamıyorum 13 aradaki farkı anlayamıcam gibi o yüzden aslında sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 geymped geldi oynayayım dedim baya kasıyor 1600x900 ve en yüksek kalite ayarlarında. bir alt seviyeye aldım aynen devam ediyor kasma özellikle kale önlerinde. demoya has bir şey mi acabA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar