Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 -Deno- said: Xaenin said: Yani ben de alkol kullanan bir insanım ama hayatımda içmeye çıkacağım zaman araba almadım. Ki biliyorum merkezi yerde oturuyorsun o yüzden ağlama hiç. İnsan üşenir lan araba park etmeye falana filana dışarı çıkarken. Bin taksiye git. içmeye çıkmadığın fakat arkadaşına denk gelip 1 - 2 bira içtiğin olmadı yani ? içmeye çıktığım zaman ben de araba ile çıkmıyorum. o gün denk gelmişti, bilinçsiz sürmeyeceğimden ve başkalarının hayatını tehlikeye atmayacağımdan emindim, yakın da bir yere gidiyordum. Bir anda önüme çıktılar, üç kişiydiler.
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 geri vitese takıp kaçmaya çalışmışlığım var .. tabi farkedelince verilen tepki -Gel geeeel geeeeeeeeeeeeeel (el hareketi eşliğinde)
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Xaenin said: -Deno- said: Xaenin said: Yani ben de alkol kullanan bir insanım ama hayatımda içmeye çıkacağım zaman araba almadım. Ki biliyorum merkezi yerde oturuyorsun o yüzden ağlama hiç. İnsan üşenir lan araba park etmeye falana filana dışarı çıkarken. Bin taksiye git. içmeye çıkmadığın fakat arkadaşına denk gelip 1 - 2 bira içtiğin olmadı yani ? içmeye çıktığım zaman ben de araba ile çıkmıyorum. o gün denk gelmişti, bilinçsiz sürmeyeceğimden ve başkalarının hayatını tehlikeye atmayacağımdan emindim, yakın da bir yere gidiyordum. Bir anda önüme çıktılar, üç kişiydiler. Ahahahhahahahhahahha :D
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 2 kere az alkollüyken üfleyip 0 çıkmışlığı var. 2.'sinde dedim polise sizin alet bozuk diye, arada oluyor dedi bi keresinde de limitin altında alkollü çıktı. onda da ehliyet falan alıp bi kağıta not aldı bişeyler devam ettirdi sonra bi kere adam alkol varmı diye sordu, yok dedim. devam ettirdi bi kere arkadaşı çevirip garip bi muhabbet üstüne devam ettirdi (ki sınırın kesin üstünde çıkardı üflese) bi kere çevirmeyi görmezden geldim (bu uzunca bi süre kafamı meşgul etti) ama bi sıkıntı çıkmadı sonra bunların hepsi bi dönem içinde oldu aslında, artık biraz akıllandım arabasız çıkmaya çalışıyorum genelde. bi de bu aralar iyice çoğaldı denetlemeler, bazı bölgelerde tüm çıkışlarda falan var neredeyse
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Xaenin said: -Deno- said: Xaenin said: Yani ben de alkol kullanan bir insanım ama hayatımda içmeye çıkacağım zaman araba almadım. Ki biliyorum merkezi yerde oturuyorsun o yüzden ağlama hiç. İnsan üşenir lan araba park etmeye falana filana dışarı çıkarken. Bin taksiye git. içmeye çıkmadığın fakat arkadaşına denk gelip 1 - 2 bira içtiğin olmadı yani ? içmeye çıktığım zaman ben de araba ile çıkmıyorum. o gün denk gelmişti, bilinçsiz sürmeyeceğimden ve başkalarının hayatını tehlikeye atmayacağımdan emindim, yakın da bir yere gidiyordum. Bir anda önüme çıktılar, üç kişiydiler. örnek bir vatandaşsın
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 değilsin lan tabi ki. sabancı'ya giderken kaç kere hız sınırını aştın doğru söyle.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bence o yolu senelerce gidip sadece 1 kere hız yapmış olmam gayet iyi lan :(
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben radarli kadin polisi eziyordum. hayvan kari yola atladi.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 okulun girişindeki taşları bilerek eskittikleri doğru mu lan ? eski üniversite gibi gözükmek için ?
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 profesörler takma top sakal kullanıyormuş
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 -Deno- said: okulun girişindeki taşları bilerek eskittikleri doğru mu lan ? eski üniversite gibi gözükmek için ? İlk defa senden duydum, çekemeyenlerin yalanıdır.
Öne çıkan mesajlar